Neoi Porival kapcsolatban csak jokat irhatok neked...gyönyörű homokos part, rengeteg taverna, kávézó, (sok helyen magyar nyelvű kiszolgálással, étlappal)..és nem beszélve a közelben található látványosságokról, csodálatos kis falvakról, mint Platamon, Panteleimonas...
Az irodánknál a junius végi akcióink remélem kedvet csinálnak Neked a nyaraláshoz. A következő webcimen találsz meg minket:www.anetttours.hu
Üdvözlet a napfényes Neoi Poribol és a romantikus Platamonból
#1037312009-06-08 19:43:25 Válasz a #103658. hsz-ra
Szia grg!
Ilyen medencés elvárásaidnak a Panteleimonas Beach-en lévő Hotel Afroditi felel csak meg. Jellemzői:
Fekvése: a 2006-ban felújított, családias hotel 250 méterre található a tengerparttól.
Szolgáltatások: medence, pool bár
Szobák: praktikusan berendezettek 2, 3 fő részére. Minden szobában tv, hajszárító, széf, légkondicionáló berendezés és hűtőszekrény található. Minden szoba erkélyéről gyönyörű a kilátás, a platamoni vár és az Olymposz hegy látható!
A további választék csak apartmann, saját medencéje egyiknek sincs.
Ha valaki egyenileg jonne Nei Porira, es szuksege lenne szallasra, keressen meg privat uzenetben. Tobb apartmanhaz is rendelkezesre all kulonbozo arkategoriakban. Igyekszem minden nap internetkozelben lenni, es valaszolni az esetleges uzenetekre.
Kicsit eltüntem, de ilyen ez a vizsgaidőszak!
ááááá már csak 2 hét....és Nei Pori.....NAGYON VÁROM!!!!
VAn egy kérdsésem....nagy valószínűséggel a hajókázást fogjuk párommal választani fakultatív programként...és a kérdés a következő:mennyi az esélye hogy látunk a hajókázás során delfineket???
Tavaly Sartin voltunk, és ott is részt vettünk egy hajótúrán, de hiába vártam a delfineket!
#1038012009-06-09 11:57:47 Válasz a #103800. hsz-ra
Szia Timcsi22!
Az esély mindig megvan rá, legalábbis az irodák szerint.
Akárhol nyaraltam is Görögországban, mindenhol a delfinekkel akartak rábeszélni a hajókázásra. Voltam is pár hajós kiránduláson, de nekem eddig még egyszer sem volt szerencsém.
Mondjuk az is igaz, hogy én egyedül Nei Poriban láttam delfineket, de csak a partról. Messze voltak, de ahogy ugráltak ki a vízből, egyértelműen delfineknek mondtuk őket mindannyian.
D.
mennyi az esélye hogy látunk a hajókázás során delfineket???
Én láttam 3 is és nagyon vidámak voltak Az esély az szerintem 1000 az 1-hez mert még a kapitány is rohant a kameráért.Ja és még valami vigyél kamerát mert lekapni fényképezőgéppel nagyon nehéz őket.
Kicsit eltüntem, de ilyen ez a vizsgaidőszak!
ááááá már csak 2 hét....és Nei Pori.....NAGYON VÁROM!!!!
VAn egy kérdsésem....nagy valószínűséggel a hajókázást fogjuk párommal választani fakultatív programként...és a kérdés a következő:mennyi az esélye hogy látunk a hajókázás során delfineket???
Tavaly Sartin voltunk, és ott is részt vettünk egy hajótúrán, de hiába vártam a delfineket!
Ha valaki elmegy horgászni az még nem jelenti azt, hogy fog is valamit. Kb ilyen esélye van annak is hogy láttok delfineket! De azért van valamekkora!
Fentebb elkovettem egy kis hibat... Nei Porin foglalhato szallasokkal kapcsolatban irtam, de az Ari geperol. Szoval a szobakkal kapcsolatban nalam, azaz Beanal kell erdeklodni, de termeszetesen az Ari is szeretettel var mindenkit az etteremben, ahol dolgozik, a falu Platamonas feloli vegen, a parton.
A delfinekkel kapcsolatban:
a skiathosi hajokirandulason a foszezonban, azaz junius vegetol szeptember elejeig-kozepeig nagzon nagy esellyel lathattok delfineket. Ilyenkor mar eleg meleg nekik a viz ahhoz, hogy itt is megjelenjenek. Sokszor csapatosan kovetik a hajot. En mar nagyon sokszor talalkoztam veluk. Bizonyitek van ra a fotoalbumomban