#1040062009-06-10 16:34:59 Válasz a #103894. hsz-ra
Szia KiscsajBrigi! Nem a Coraliban leszünk, hanem közvetlen mellette a Spanosban!De majd csinálok róla pár közelibb képet és ha visszajöttünk irok róla!De azért emlékeztess légyszi, nehogy elfelejtsem!Szerintem 21-én már online leszek ...
Oké!Megprobálok mindenki kedvére tenni, minden apartmant lefotózni! Ha sikerül... Vettem is egy 2gb-os memoria kártyát, férjen rá pár kép!!!
Ha megjöttünk, 21-én töltök majd fel képeket!
Legutóbb gyugyu1984 szerkesztette (2009-06-10 16:41:57), összesen 1 alkalommal
Esetleg, tud-e valaki valami hasznos infot arról, hogy tényleg jó, ha van az embernek szerb és macedón aprója is buszos utazás során? Vagy elég mindenhol az euró?
Elég az eu nem kell más apró,de utazásaim során és megfigyeléseim alapján az utazási irodák nagy része megprobál olyan parkolóknál illetve megálloknál megállni hogy ne keljen fizetni ha netalán kell fizetned kell mert velünk is megtőrtént 0.50-1 eu szokott lenni,szép nyaralást kellemes utat és várjuk töled is a friss infokat
Esetleg, tud-e valaki valami hasznos infot arról, hogy tényleg jó, ha van az embernek szerb és macedón aprója is buszos utazás során? Vagy elég mindenhol az euró?
Nekünk nem volt szükségünk az eurón kívül más pénzre. A makedón és szerb benzinkutaknál is tudtunk euróval fizetni és abban is kaptunk vissza! A wc-k is elviselhetőek, még a pottyantós sem volt koszos vagy büdös. Vagy csak jó helyeken álltunk meg Ma reggel érkeztünk haza , tehát az infóm abszolút friss. A határoknál sem volt semmi gond, várakozás nélkül jöhettünk.