Köszönjük a gyors válaszokat, szerintem nagyon sokaknak segítettél most. Már mi is nagyon várjuk az indulást.
Még egyszer köszi,
Kata
Örülök, ha segíthettem Én is innen gyűjtöttem az információkat, így már célirányosan tudtunk menni mindenfelé. A párom csak lesett, hogy mindenhová úgy mentem, mintha otthon lennék Rájött, hogy nem hiába töltöttem a fórum olvasásával annyi időt
Szia glamdring!
Köszönjük az információkat, ezek már idei infók,igy nagy segítség az ezután indulóknak !
Én még azt szeretném kérdezni Tőled,hogy motor bérlésről van e valami tapasztalatod? Előre is köszönöm a választ. .
Mi Junius 20-án indulunk,már nagyon várom !
#1041472009-06-11 14:38:41 Válasz a #104143. hsz-ra
Fefe, mi az Olimposzra mentünk fel kocsival, szóval addig tudok csak infót mondani.... Úgy emlékszem hogy 3 óra körül volt odáig az út, fizetős volt a pálya is, de nem volt drága... az autópályán rendesen lehet menni, csak Thesszalonikinél volt kisebb dugó, de nem volt vészes.
#1041512009-06-11 14:39:50 Válasz a #104143. hsz-ra
Mi is szeretnénk elmenni a Meteorákhoz. Voltunk már ott, de innen még nem mentünk. Sartitól majdnem 400 km. Ha autópályán megyünk Larissa fele, kicsit messzebb, viszont talán gyorsabb...
Félreérthető voltam, az a kérdés, hogy megbízhatóak-e, szabad-e rajtuk keresztül befizetni, stb.
Bocsi:
Gergő
Ebben így nem lehet nyilatkozni, mert attól függ melyik utazási iroda az út szervezője. Én úgy csináltam, hogy az Invián kinéztem a szállást és az akciós árat, majd rákerestem a Google-ben hogy melyik szervező iroda szállása az eredetileg, felhívtam őket az árat és a szabad helyeket pontosítani és elballagtam azokhoz befizetni.... Így megyek az Ibusszal. Mindjárt közvetlenül foglaltam nincs közöttünk több iroda.
Szia glamdring!
Köszönjük az információkat, ezek már idei infók,igy nagy segítség az ezután indulóknak !
Én még azt szeretném kérdezni Tőled,hogy motor bérlésről van e valami tapasztalatod? Előre is köszönöm a választ. .
Mi Junius 20-án indulunk,már nagyon várom !
Szia helena!
Nagyon szívesen
1,5 napra 15 euró volt. Rengeteg motor van, mindenféle méretben.
Mi Pünkösd hétfőn indultunk, de az előző héten már alig tudtam a munkára koncentrálni most még levezetek, csak hétfőn megyek, mert tuti, hogy használhatatlan lennék Azt várom, hogy jöjjön a telefon, hogy ok az augusztus vége és akkor megint lesz mire várnom... Kicsit irigyellek Titeket
#1041912009-06-11 19:28:59 Válasz a #98062. hsz-ra
Sziasztok.Milyen webkamera müködik,és hol?Sartin.Kérek infót,ha valaki tud erről.Nem most olvastam,kb.2 hete,de hátha tud valaki információval szolgálni.Meg hogy ez egyaltalán Sartin van-e.Köszönöm
Sziasztok.Milyen webkamera müködik,és hol?Sartin.Kérek infót,ha valaki tud erről.Nem most olvastam,kb.2 hete,de hátha tud valaki információval szolgálni.Meg hogy ez egyaltalán Sartin van-e.Köszönöm