Sziasztok hát megérkeztünk sajnos.Nagyon jó vólt és nagyon szép.A tengerpart is gyönyörü volt.Az út odafele fárasztó volt de megérte.Reggel 9-kor már ott voltunk a szállásunk elött de azt mondták hogy 2-kor foglalhatjuk el.Szerencsék volt délbe már kiadták a kulcsot.Voltunk a meteoráknál hegyet is másztunk és voltunk az iszapfürdöbe is.Nekünk is volt meduzához szerencsénk.Az elsö este volt egy kis zuhi de nagyon meleg volt semmit sem hült le a levegõ.Mi is találtunk egy gyroszost isteni finom volt.Már most hiányzik Görögorszák.Kevés volt az egy hét.Az utolsó napon átvittek minket Makrigialosra nekem nagyon nem tetszett.Nem bántuk meg hogy Paráliára mentünk.Ugy döntöttünk hogy jövõre is megyünk de akkor már két hétre.
Szia Mona777!
Nekünk még nem volt soha gond a ZEUS busszal. Remélem nektek sem lesz. Már csak 4 nap és ti indultok.
Nekünk még 11 nap. Én valoszinüleg nem fogok internetezni nyaralás alatt, majd ha vissza értem jelentkezem.
Szia,
Remélem, nem lesz gond.....
Igen, vészesen közeledik az indulás: ami jó, csak még van, amit meg kell venni. Pató Pál módjára voltam vele eddig: úgyhogy még van vásárolnivalóm. De! már elkezdtem összepakolni a hétvégén - ez is valami....
Sziasztok hát megérkeztünk sajnos.Nagyon jó vólt és nagyon szép.A tengerpart is gyönyörü volt.Az út odafele fárasztó volt de megérte.Reggel 9-kor már ott voltunk a szállásunk elött de azt mondták hogy 2-kor foglalhatjuk el.Szerencsék volt délbe már kiadták a kulcsot.Voltunk a meteoráknál hegyet is másztunk és voltunk az iszapfürdöbe is.Nekünk is volt meduzához szerencsénk.Az elsö este volt egy kis zuhi de nagyon meleg volt semmit sem hült le a levegõ.Mi is találtunk egy gyroszost isteni finom volt.Már most hiányzik Görögorszák.Kevés volt az egy hét.Az utolsó napon átvittek minket Makrigialosra nekem nagyon nem tetszett.Nem bántuk meg hogy Paráliára mentünk.Ugy döntöttünk hogy jövõre is megyünk de akkor már két hétre.
Szia,
Most akartam kérdezni, hogy nem hallott-e valaki rólad!!
Mikor jöttetek meg? Mit csináltatok a bõröndökkel amíg megkaptátok a kulcsokat?
Meleg van kinnt nagyon?
Mona
Szia Mona 28.-án értünk haza reggel 9 körül voltunk kecskeméten.A böröndöket az apartman udvarába lehetett hagyni senki nem nyúlt hozzá.Miis otthagytuk és már mentünk is fürdeni.Isteni volt bárcsak ott lehetnék még.Nagyon nagyon meleg volt este 10-11-kor is volt hogy 30fok volt.Fürödtünk egyszer a templom mögötti partnál nagyon nagy hullámok voltak élvesztük nagyon.Ettünk csokis fánkot a parton isteni finom volt.Ami nagyon bennem maradt az a Meteora volt megérte azt a 3 órás utat végig ülni.Irigyellek énis vissza mennék szivesen.
Szia!
Ki vitt át Makrigialosba? Az iszapfürdõbe mivel mentetek?
Szia Klau24!
Meg tudom érteni, hogy kevés volt az egy hét. Én voltam már pár éve Paralián egy hetet, most (11 nap múlva) 2,5 hétre megyek.
Talán most már jut mindenre idõ.
Szia Juhi.Amikor az utolsó nap kipakoltunk a szobábol jött értünk a busz amivel hazajöttünk és az vitt át minket mi Makrigialosrol indultunk haza.Az iszapfürdöbe a studio busza vitt át minket a részvételi dij fejenkét 12euró volt.De jó volt nekem elmulasztotta a napalergiámat.Ovatósan kell belemenni a vizbe amibe ásztatni kell magad mert hegyes sókristályok vannak benne.Én beleléptem és elvákta a talpapat.Oda kell figyelni és nem lesz semmi baj.
Szia Klau24!
Biztos irtad már, de ti melyik irodával voltatok? Én is szeretnék át menni az iszapfürdõbe. Nem tudod véletlenül, minden iroda szervez utat oda?
Szia Mona 28.-án értünk haza reggel 9 körül voltunk kecskeméten.A böröndöket az apartman udvarába lehetett hagyni senki nem nyúlt hozzá.Miis otthagytuk és már mentünk is fürdeni.Isteni volt bárcsak ott lehetnék még.Nagyon nagyon meleg volt este 10-11-kor is volt hogy 30fok volt.Fürödtünk egyszer a templom mögötti partnál nagyon nagy hullámok voltak élvesztük nagyon.Ettünk csokis fánkot a parton isteni finom volt.Ami nagyon bennem maradt az a Meteora volt megérte azt a 3 órás utat végig ülni.Irigyellek énis vissza mennék szivesen.
A víz is jó meleg? Úgy várom már, ki se lehet húzni majd a vízbõl!
Ott át tudtatok öltözni fürdõruciba? Vagy abba mentetek?
A Meteroákat is várom nagyon, jövõ héten valamelyik nap elmegyünk, szombaton katerinibe megyünk piacolni, rákövetkezõ héten Thesszalonikibe megyünk. Be van tervezve Makrigialos is - majd meglátjuk melyik napra tesszük, a srácok biztosan víz mellett akarják eltölteni idejük nagy részét...
Mi a Tolna toursal voltunk.Nem tudom hogy az összes szervez e mert a szállodánkba a programok alá ugy volt irva hogy új program.De nincs messze mi egy régi kisbusszal voltunk kb 15perc alatt ott voltunk.Nagyon jó volt és megérte elmenni.
Nekem az elején hideg volt de ahogy bejebb értünk már jo meleg volt.Mi fürdöruhába mentünk mindig.A parton nem láttom öltözõt csak tusolót láttunk.Miis a reggelt ugy kezdtük fürdöruci és irány a tenger.Nagyon élveztem az egész nyaralást nem tudtam megülni a hátsomon folyamatosan mentünk.
Nekem az elején hideg volt de ahogy bejebb értünk már jo meleg volt.Mi fürdöruhába mentünk mindig.A parton nem láttom öltözõt csak tusolót láttunk.Miis a reggelt ugy kezdtük fürdöruci és irány a tenger.Nagyon élveztem az egész nyaralást nem tudtam megülni a hátsomon folyamatosan mentünk.
Délelött a parton van tömeg de ahova mi jártunk fürödni ott kevesen vannak a cocus disco meletti partszakaszon fürödtünk mi mindig.Este is vannak emberek de igazán szombat este voltak sokan bent.Nem drága hely az ezüst ékszer parálián a legolcsobb mi ezt ki is használtuk.Az ottani emberek nagyon kedvesek voltak.Jokat mosolyoktak amikor görögül probáltunk köszönni nekik.
Aznap este,amikor a nagy hullámok voltak,mi is fürödtünk a mellettetek lévõ szakaszon a templomtól lévõ elsõ kõtörõ után a Cocus diszkó felé
IRTÓ JÓÓÓÓÓ volt!!!!