Sziasztok!
Bocsanat, hogy igy betorok Kozetek, mar olvasom a topikot egy ideje, es probaltam kigyujteni a hasznos infokat.
Kis segitseget szeretnek kerni: holnaputan megyunk Zakynthosra, Tsilivibe mentunk volna a Hotel Mediterrannee-ba, de most hivtak minket az 5 kontinenstol, hogy tulfoglaltak magukat, es csak Laganasban tudnak minket elszallasolni a Hotel Blue Waves-ben. Kicsit csalodott vagyok, Tsilivi sokkal csendesebbnek tunt (gyerekekkel megyunk). Ez a szalloda viszont a tengerparton van, aminek orulunk.
Esetleg ha valaki ismeri ezt a szallodat tudna infot irni rola, illetve magarol a varosrol is? Probaltam Laganas terkepet keresni a neten, utcanevekkel, egyelore olyat sem talaltam. Az ocsemek tavaly Laganasban voltak, 1x furodtek ott, mert egy kikoto mellett volt a szallasuk, es olajos volt a viz....
Josza, nagyon szep kepeket keszitettetek, orulok, hogy hol ereztetek Magatokat!
#1047502009-06-16 13:42:52 Válasz a #104749. hsz-ra
Szia!
Mindjárt keresek neked térképet Laganasról,de a
www.gozakynthos.com-on is sok infó van,webcammal pedig láthatod Laganast is,szerintem innen nézve szép a viz,nekem tetszik,meg én is odamegyek nemsokára...szerintem ne bánkódj előre,látod,Joszáék is jól érezték magukat,ha Laganas nem tetszene,kicsit odébbsétáltok pl.Agios Sostisig,remek part,vagy másik oldalról Kalamakiig,szintén szép part!Ráadásul kevésbé hullámzik,ha pl.azt szereted...
Csak hogy még jobban be legyél sózva, egy website a flickr-ről, rengeteg Zakynthos-i fotóval. Nem tudom, láttad-e már, én nagyon bírom a pasi képeit (és irigylem is, hogy hány helyen járt már).
Szia Zsebkuty!
Koszi a gyors valaszt, es a linket, meg is neztem a tengerpartot, 10-bol 10 pontot kapott, amit keves part kapott meg. Laganasra irtad, hogy kevesbe hullamzik? Annak nagyon orulunk, mert a nagyfiam azert nem ment be a tengerbe Torokorszagban, mert hullamzott (bar szerintem nem nagyon, de neki az is sok volt.)
Tuti jol fogjuk erezni magunkat, eddig sehol sem volt gond, csak fura, hogy Tsilivirol mar szinte mindent tudok, es most kezdhetem elolrol az olvasgatast. Mindegy, meg van masfel napom.
#1047542009-06-16 14:03:33 Válasz a #104739. hsz-ra
Szia zsebkuty!
Én még nem fórumoztam itt, de Zakynthoshoz muszáj hozzászólnom:-)
Mi tavaly előtt voltunk, gyönyörű sziget, bár mi Argassiban voltunk, ott a tengerpart abszolút felejthető. A legjobbak Keri (nagyon gyilkos!, kint apró fehér kavicsos a part, ahogy bemész, vakító fehér homok!), Vassilikos, Kalamaki és nagon király, északra pedig Makris Gialos gyönyörű, és ha lesétáltok a Xigia öbölbe (elég pici és szar bemenni a vízbe, de látványnak gyönyörű, balra a sziklás-köveken át lehet menni egy mellette lévő kis öbölbe, ahol SENKI nincs, és apró hóferés kavicsos partján nagyon jól lehet fürdőzni, hihetetlen gyönyörű, ne hagyjátok ki!
Mi egy egész napot eltöltöttünk ott, igaz egy picit kell "bakkecskézni" a nagy kőtömbökön, de nem veszélyes. mellesleg az öbölben kényelmetlenkedőkben fel sem merült egy kis mászás, na persze a hülye magyarokban, naná!
Sajnos a Navvagio öbölben nem tudtunk kikötni, mert írtó nagy szél volt, sajnos csak felülről tudtuk később fotózni, ezért az odahajókázás fölösleges volt. Viszont kárpótoltak minket később a sziget nyugati oldalán egy öbölben kikötötek, lehetett egy jó fél órát élvezkedni a néptelen parton, fürdőzni, búvárkodni, stb.
A víz tényleg türkízkék! Még most is borzongok tőle:-)
Mi most Rodoszra megyünk vasárnap.
#1047592009-06-16 14:08:01 Válasz a #104754. hsz-ra
Szia Szirmus!
Köszi az ötleteket,remélem,legalább párat láthatok belőlük,mert most jelen pillanatban úgy érzem,telitve vagyok,de Keri és Kalamaki,Xigia...hhmm..mind gyönyörű
Rodosz?Ő is nagyon szép lehet Nagyon szép nyaralást kivánok neked!
#1047842009-06-16 16:34:27 Válasz a #104653. hsz-ra
Szia Josza! Nekünk jövő héten csak a péntek lenne jó, Gy. szombaton dolgozik. A helyszín már bevált, remek!
Időpont mindegy, ti mondjátok meg, én korán végzek pénteken.
Tavaly Argassiban voltunk,ott az egyik hotel elől indult a kis vonat s ki volt téve sok térkép amit el lehetett venni.Volt egy nagy az egész szigetről,egy Argassiról ,és egy a Vasiliki félszigetről.Ha megérkeztek nézz körül a szállás recepcióján,vagy olyan helyeken/pl ahol be lehet fizetni programokra/Biztos szerencsével jársz.,Nagyon klassz térképek,bár kissé elavult.Pl a KTEL busz pu.a tengerparton van jelölve,a valóságban azonban fennt a kórház felett a hegy alatt épitettek egy szép modern busz pu-t.
#1048292009-06-16 19:22:46 Válasz a #104749. hsz-ra
Szia,
Gyanús ez az 5kontinens, ez a hotel már fent sincs a honlapon,nem hinném hogy amiatt mert egész évre betelt volna ez a hely.... hm... remélem velünk ezt nem fogják eljátszani...