A Kalamitsi-beach merre van? Sartitól melyik irányban található?
Előre is köszönöm az infót.
Nagyon jó kis strand a Kalamitsi, ezeket ott csináltuk tegnapelött:
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. https://www.kepfeltoltes.hu
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. https://www.kepfeltoltes.hu
Igaz nem nekem "szegezted" a kérdést, de nem bírtam ki hogy ne dícsérjem meg a helyet. Van egy kis sziget amire be lehet úszni. Nagyon szép!
Sziasztok!
A visszaérkezőkhöz lenne kérdésem, hogy a fakultatívok ugyanakkor vannak, mint tavaly voltak? Szóval Meteóra vasárnap és hétfőn? Van olyan, hogy buszos szigettúra? Mert a Sithon honlapján nem olvastam ilyet.
Dettix! Igen, van buszos szigettúra, bár mi nem vettünk részt rajta, saját kocsival voltunk. A meteora az általában vasárnapra volt kiírva, hajnal 5-ös indulással. A többire nem emlékszem hogy mikorra vannak kiírva, de van ugye az Athoszra hajóút, Blue Lagoon-os hajóút, kajaktúra a Goára, búvárkodás stb.
#1049312009-06-17 13:47:05 Válasz a #104907. hsz-ra
Hú gyerekek lassan kánikula van! Most a szobahőmérőm 29fokot mutat, de az előrejelzés szerint kicsit hülni fog a levegő. Amúgy tényleg megbízható és pontos adatokat mutat a www.sartikirandulas.hu Egy pár napja tesztelgetem és szinte az én méréseimmel egyezik., de gondolom ismeritek: sartikirandulas.hu időjárás és webkamera
#1049392009-06-17 13:59:05 Válasz a #104904. hsz-ra
Idézet:
A visszaérkezőkhöz lenne kérdésem, hogy a fakultatívok ugyanakkor vannak, mint tavaly voltak? Szóval Meteóra vasárnap és hétfőn? Van olyan, hogy buszos szigettúra? Mert a Sithon honlapján nem olvastam ilyet.
Még nem visszaérkező vagyok, hanem Sartiból írok remélem nem baj .
Fakultatívok terén nem sokat változott a helyzet tavajhoz képest. Maradt minden, az árak mondjuk pár euróval emelkedtek, de nem minden. A buszos szigettúráról azért nem olvastál, mert arra nincs engedélye senkinek, úgyhogy azt csak fusiba csinálják az irodák.
Friss fakultativ árak:
Narancspart: 7E /szerintem jobb ha motort bérelsz/
Blue Lagoon hajóút: 32E /elég sokan szidják/
Kalóztúra hajóút: 28E /tavaj voltam messze a legjobb hajóút/
Atosz hajóút: 38E + 1főre a kaja: 20E /Unalmas, lehúzós program/
Motorbérlés leggagyibb moci: 10E/nap quad: 65E/nap
Szamaragolás: 20E ha a szamarasnál fizeted 28E ha irodában foglalod
És cserébe én is kérnék egy kis infót: Sithonia legmagasabb pontjának a koordinátái kellenének
Holnap újra jelentkezem, addig gyüjtsétek össze a kérdéseket és még frissen megnézem
#1049422009-06-17 14:02:29 Válasz a #104633. hsz-ra
Egy kicsit változtak a tej árak, ugyan is törvénbe maximalizálták a tejtermelőknek fizethető átvételi árat , úgyhogy most egy liter tej Sartiban 1E. A kenyér és a péksütik maradtak ugyanolyan drágák
Helena!
jól teszed, mi már bepakoltunk naggyábú, meg még csütörtökön melozok este 10-ig!
Hát néztem az előrejelzést ,de még esőfelhőket is mutogat!
reménykedjünk a legjobba!
üdv