Mi a kis fehér papírt nem töltöttük ki,mert a határőr berakta az útlevelünkbe és meg se néztük mi az,de semmit nem szóltak kilépéskor,elvették az üres papírokat és tovább engedtek,hazafelé úton meg kaptunk másikat kitöltöttük és mehettünk tovább.
egyre nagyobb kedvem van Nis-nél letérni a Bulgárok felé, még ha kerülő is, mert mit várjak olyan országtól amelyiket a "politikusaink" terroristának tartanak amivel én teljes mértékben ellenkezem, és szégyenlem, hogy ijesmit az általunk választott vezető nyilatkozatban tesznek közzé, hiszen nekem csak jó tapasztalataim vannak a Macedon emberekről (a közeg meg azt teszi amit parancsolnak neki)
#1049972009-06-17 18:12:28 Válasz a #104969. hsz-ra
ha azt írod, hogy július 01-töl akkor még lenne valami hír értéke, de így...
és nem csökkentették, hanem eltörölték a Szerb és a külföldi rendszám közötti külömbséget, hála a Görög kamionosoknak
az oldalbetöltési hibás, faktó lehet valamit elírtál
#1050192009-06-17 20:37:35 Válasz a #105018. hsz-ra
Bocs azt kihagytam, hogy szeptember végén megyünk és csak karácsony elött jövünk. Ugyanis nem turistaként leszünk ott hanem talnulni egy egyetemen. Köszi mégegyszer a választ
Igen, a gépjármű biztosítója adja ingyen és bérmentesen, csak kérni kell. Én Allianzos vagyok és netről rendelem már évek óta, ki is küldik 1 héten belül ingyenesen. Nincs mit, szívesen válaszolok minden kérdésre:)
Szeretnék poroltót venni, de mindenhol csak ilyen 6-7 000Ft-ért találok. Valaki említett itt régen ilyen tesco gazdaságos olcsót. Ki mit tud erről van ennél olcsóbb?
Ha jól tudom ez nem kötelező ugye?