#1041722009-06-11 17:12:11 Válasz a #104090. hsz-ra
Szia,
Most látom az imperatornál 29900+ill.
Lehet, hogy drága lesz az általam befizetett előfoglalási akció?
Pont ezen gondolkodtam amikor befizettem, hogy first vagy last akcióban fizessek.
üdv.
Tökszi
#1042162009-06-12 08:01:14 Válasz a #104172. hsz-ra
Tény, hogy utolsó pillanatban kifogni last minute ajánlatot a legkedvezőbb.
De ez azért is lehet hátrányos, mert valaki nem tudja utolsó pillanatban kivenni a szabadságát, meg lehet hogy arra a hétre nem is lenne akcióba ez a sziget amit kinézel először, na meg így van időd felkészülni hogy mit hol nézz meg.
Emblissit ki ne hagyjátok
Én eddig mindig first minute-ba fizettem be nyaralást, csak idén váltottunk saját szervezésre.
Na meg arról nem beszélve, hogy tavaly Kefalonián a Pink Sunrise-ben laktunk, a legszebb apartmankomplexum, gyönyörű medencével, hatalmas gondozott területtel, és last minute-ban soha nem volt ez. És semmi pénzért nem cseréltem volna szállást senkivel a szigeten
Azt nem tudjátok, hogy az Imperátornál a transzfert kötelező-e kérni? Nagyon gondolkozom azon, hogy autót bérelnénk egy hétre és akkor már a reptéren az autóba ülnénk. A last minute áraknál csak az van írva h. apartman. Ez vajon a Pink Sunrise-ra is vonatkozik? Mert akkor hamarosan foglalás lesz belőle!
#1046762009-06-16 09:05:19 Válasz a #104426. hsz-ra
Szerintem transzfert kötelező kérni, úgy mint az illetéket.
De ha sikerül elintézned hogy nem kell kifizetni, feltétlenül írd meg, sok ember hasznát venné az információnak
mi június elején szeretnénk menni kefaloniára 2 éves kisgyerekkel,svoronataban néztük az apartmanokat.pl:pink sunrise vagy a sotiris apartmant.ha valaki esetleg tud véleményt irni az apartmanokról,helyi árakról,svoronataról,a partról,azt előre is köszönjük.minden infó érdekel!
#1047382009-06-16 13:02:21 Válasz a #104734. hsz-ra
Kikike!
Sotirist ne válasszátok, nem olyan mint a képeken!!
Pink Sunrise-ban voltunk mi tavaly, álomszép, sokkal szebb mint a képeken.
Gyereknek kiváló, hatalmas medence, aminek az egyik fele nagyon sekély, a pici élvezné nagyon.
És nagyon szép hatalmas kert van, gyönyörű fű, gondozott.
Az apartmanok, meg .... ilyen klasszban még soha nem nyaraltam
Tényleg csak ajánlani tudom.
Árak .. átlagos görög árak vannak. Sokminden drágább mint itthon. Persze nem annyira vészesen.
Mi úgy szoktunk pénzt vinni, hogy napi 10 ezret számolunk költőre (ebben robogóbérlés, tankolás, napi vásárlás, gyrosozás, és egy fakultatív a nyaralás alatt bennevan)
Mindig visszahozzuk majdnem a felét a pénznek.
Az üdítő elég drága kint.
Jó gyrosozó a fővárosban van, 2 euro.
Bérelni járművet a kitelepített idegenvezetőtől nem szabad, mert sokkal drágább.
Az utak kiváló minőségűek, a csaj nem ezt mondja, pedig így van. És szélesek.
Ha kell, tudok küldeni térképet és olyat is amin bejelöltem azokat a helyeket amit mindenféleképpen meg kell nézni. (privát üzenetben küldd el a mailedet)
Fogtok bérelni autót? (egy napra 20-30 euroért lehet kapni)
ha valaki tudna egy kis segítséget adni abban hogy lassiban melyik apartant érdemes választani?esetleg aminek kertje van,medencéje,a part is közel van,és minden könnyen elérhető.
2 éves kisgyerekkel lassi vagy svoronata ??
mindenhol azt olvasom ,hogy az alexandra apartmanban lévők használhatják a marianna apartman medencéjét.sehol nem tudok rá keresni a marianna apartmanra.
Ha visszaolvasol a fórumban, én írtam az Alexandra apartmanról. Egyébként egyszer sem mentünk a Marianne medencéjébe, mert a közelben (5 perc séta) található tengerpartok lenyűgözőek, finom homokos, sekély egy jó darabon. De nem vagyunk egyformák, ha szeretnének, minden további nélkül lehet használni a medencét.
Mikor mennétek?