#1050062009-06-17 19:16:19 Válasz a #104995. hsz-ra
Szia Zsebkuty
Mi tavaly telefonon rendeltük az Airportshuttle szolgáltatását!
Kettőnknek 4500Ft.volt a város másik végéből-fix tarifáik vannak
körzetenként.Keress rá a gugliban v.a Malév oldalán
Ja,és úgy tudom,vidékről vállalnak transzfert is oda-vissza!
Vonatjegy és taxi ára stb.....
Remélem ez jó lesz Nektek!
Most hívtunk fix áras taxit hazafelé.Azt mondta a sofőr,kb.5800Ft.
lenne ugyanez az út náluk
#1050522009-06-18 08:21:26 Válasz a #104995. hsz-ra
szia Zsbekuty!
Lévén, hogy a vonatjegyek elég drágák, és ráadásul Győrből jössz, én is a shuttle-t ajánlom. Illetve a transzfert.
Múlthét pénteken intéztem 65 fős indiai társaságnak transzfert Ferihegyről, és ahogy nézegettem az oldalakat két személynek 3500-6000 Ft között láttam.
Ha sikerült találnod, kérlek írd meg mennyiért, vagy ha kell, utána tudok nézni Neked.
Szia Zsebkuty!
Én őket ajánlom előrendeléssel, azaz vagy on line, vagy telefonon /061 5 555-555számon/ előre időre , akár egy nappal korábban névre odarendelni a Keleti érkezési oldalához. Így ingyenes a kiállás a tarifa csak beszálláskor indul. Kiszámítottam a kalkulátorukkal 4100 Ft a Ferihegy I. terminál.
Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm a segitséget,tegnap nem voltam gépközelben/dolgoztam,most tudok csak válaszolni:Köszi!
Találtam egy Barát-taxit,de remélem,nem baj,ha leirom,nem akarok senkit reklámozni,egyébként sem ismerem őket,nem is biztos,hogy léteznek:)Ha 12órával az utazás előtt hivod őket,3000 Ft-ért kivisznek...majd hivom őket,remélem,nem kamu.
#1053112009-06-19 10:53:04 Válasz a #105288. hsz-ra
Zsebkuty!
A Barát taxi nem kamu, mi évek óta velük megyünk. Megbízhatóak, SMS-en küldenek visszaigazolást és tényleg olcsóbb, ha 12 órával előbb megrendeled. Amikor kiérsz a reptérre, a visszautat is megrendelheted a sofőrtől, csak a járatszámot kell megadni és a visszautad előtt 1 nappal újabb SMS-t küldenek, hogy mennek érted. Arra viszont figyelni kell, hogy - mint minden taxivállalat - plusz néhány száz forintot felszámítanak, ha peremkerületben laksz. De ez is fenn van a honlapjukon. Én bátran merem neked ajánlani, még sosem hagytak cserben.
sziasztok! Lehet, hogy buta kérdés lesz, de véleményetek szerint, ha 1 hónap múlva utazom Korfura repcsivel, még változtathatják a repülő indulási időpontját? Mert eddig már egyszer variáltak rajta. Eddig 22.35-kor indult volna, már 20.00-ra módosították, ami igazán nem gond, sőt örülök neki, mert azért az elég későn lett volna. De a parkoló lefoglalása miatt egy kb. időpontot kellene mondanunk mikor érkezünk, de ha ennyiszor módosul az indulás, mindig mást kellene mondanunk. Amúgy a Malév.hu-n néztem a menetrendet.
Most utazunk először repülővel, a Travel Service Légitársaság charterjáratával.
A googleban talált képeken elég keskenyek a székek. Személyes tapasztalatokra lennénk kíváncsiak, hogy az ülések mennyire kényelmesek, illetve a székek közötti karfát fel lehet-e hajtani ? ( családosan utazunk )
Most utazunk először repülővel, a Travel Service Légitársaság charterjáratával.
A googleban talált képeken elég keskenyek a székek. Személyes tapasztalatokra lennénk kíváncsiak, hogy az ülések mennyire kényelmesek, illetve a székek közötti karfát fel lehet-e hajtani ? ( családosan utazunk )
Köszönöm előre is a választ.
A TVL Boeing 737-800 NG -t repül / főleg/ ; mivel charter , az üléssorok
variálásával a maximális utaslétszám a cél....- nem ua. azok az ülések , mint egy " normál " társaságnál-több a műanyag-,karfákat fel lehet hajtani (ablak mellettinél nem ) , el lehet férni ; én is elfértem.