Július 6-át néztem ki. Kevés az idő és kevés a hely is az Apollonnál, úgy hogy holnap megyek és be is fizetem az utat. Azt nem tudod véltlenül, hogy hol találok még több képet a szállásról?
Ti merre mentek?
Én egy nagyon kedves ismerősöm kérdését szeretném tolmácsolni nektek, hátha valaki tudja rá a választ:
"hajókirándulással el lehet jutni Paraliától vagy 10-15 km-re (lefelé, azaz dél felé indulva), ahol egy remek homokos parton leteszik az embert és addig lehet fürdeni, kagylót gyűjteni amíg elkészítik a kaját...Nem tudod véletlenül ez merre van, mármint kocsival? Már tavaly is azt nézegettük, hogy mivel ez egy gyönyörű, de csendes partrész - vakítóan tiszta tengerrel. Valahol két falu között volt és helyiek is jöttek ki, de nem nagy számban... a főúttól (autópálya) messze volt, de valami kis földút vezetett le... Meg akartam kérni a hajóskapitányt mutassa meg a térképen, de végül elfelejtettem..."
#1051872009-06-18 18:20:07 Válasz a #105181. hsz-ra
Szerintem több kép nemigen van fent,mert csak az Apollón forg.-za.
A pálmafák már hatalmasra nőttek.
Mi hétfőn indulunk és az Inoban leszünk a város másik végén.
Voltál már máskor is Paralián? Én 3.-jára megyek.
Tavaly és tavalyelőtt is Paralián voltam a barátaimmal! Az idén is tervezzük, hogy ott töltjük a szabadságunkat! De az idén autóval szeretnénk menni! Adjatok pár ötletet, hogy merre menjünk! Előre is köszi.
#1052172009-06-18 20:52:42 Válasz a #105175. hsz-ra
Köszi Csutek, mondd meg Lacinak, hogy köszönöm, hogy aggódott miattunk. Igen, akkor indulunk mi is, 24-én. Majd kellene beszélnünk előtte!
Estefelé már nyugodtan hívhattok, ha bármi van, és nem is mindennap szedjük a málnát, de persze mi is fogunk még szólni addig mindenképpen.
Még nem nagyon beszéltünk a tervekről Zolival, de a kalózhajó az biztos, azt már eldöntöttük.
Most már kezdek lassan ráhangolódni majd az utazásra! Eddig még nem mertem igazán beleélni magam.
Voltam az utazási irodában. Már nem kaptam helyet az Anna-Ritába, de az utolsó Ino apartmanos hely az enyém. A katalógusban levő képek szerint nagyon szép hely.
Tavaly és tavalyelőtt is Paralián voltam a barátaimmal! Az idén is tervezzük, hogy ott töltjük a szabadságunkat! De az idén autóval szeretnénk menni! Adjatok pár ötletet, hogy merre menjünk! Előre is köszi.
Voltam az utazási irodában. Már nem kaptam helyet az Anna-Ritába, de az utolsó Ino apartmanos hely az enyém. A katalógusban levő képek szerint nagyon szép hely.
Ez jellemző az Apollonnál
Tavaly is kiírták a last minute-nál, hogy Manos apartman, és mire odaértem,kiderült, hogy se most, se később nincs ott hely. De azért még a későbbi hetekben is hirdették, mint szabad szobák az apartmanban.
Az Inoba általában szokott hely lenni, mert a külrészben van, és jópár perc a központ.
Jó tipp Apollónnal! Amikor kiírják az akciót-figyelni kell- rögtön fel kell hívni őket és elteszik másnapig az utat. Nekem több éve bejött. Vidéki partnerirodába mentem be miután elrakattam náluk.
Betti!
Milyen a tengerpart a Cocus Beachen?
Sokan vannak?
Mennyi hely van a 'nemfizetős'-öknek? Azt már láttam,h sok fizetős rész van.
Ezt kihagynám,mert a válságot én is érzem.
Meg túl sok nap úgy sem lesz max. veszek 1-et 4€-ért.
Ha balra elsétálok a Cocus diszkó után ki Paraliáról,mit találok?
Én csak a város másik végét ismerem.
A szállásról sok jót hallottam.Milyen messze van a tenger?
Köszike
Ha nem baj, én is válaszolok, hátha valami érdekeset mondok:)
Szerintem a Cocus beach a legszebb standrésze Paraliának. Zsüzsgés, jó zenék.
Ha balra elsétálsz, akkor sivárság következik, van egy strandrész, napágyakkal, de (tavaly) nem szokott ott ember lenni, kicsit vadabb víz, több a medúza, viszont csodaszép kagylókat lehet találni, és kishalak is úsznak a lábaidnál. Viszont a partszakasz azon a részen nem a legszebb, a tengeri szemetet nem takarítják, figyelni kell, hogy hova is lépsz.