Tudom, hogy nem pont ide tartozik, de akinek lejárt az útlevele, az a jövőhét végéig tudja " régi " áron megcsináltatni.....
Az új árak: 5 évre: 6000Ft-ról-7500 ft-ra,
10 évre: 10.000Ft-ról-14.000Ft-ra emelkedik.
Gyerekek és idősek esetében: 1500Ft-ról-2500Ft-ra.
A xenon csak arra jó szerintem, hogy elvakítsd a szembe jövőket. Természetesen ha van a kocsiban hozzá elektromos automata magasságszabályozó, akkor minden rendben, de a 99% azt sem tudja mi az, csak vagánykodik a xenonnal. Mikor jöttünk hazafelé idén a sokadik óra után az édesanyjába küldtem minden szembejövő xenonost, már bocsánat... De ugye őt nem vakítja el a saját fénye, az meg nem különösebben érdekli, hogy utána a szerencsétlen marha percekig foltokat lát.
#1056012009-06-21 14:19:51 Válasz a #105597. hsz-ra
Csak a nem gyári xenon vakit elvileg. A sok utólagossal van a gond beszerelik simán a h4-es h7-es helyére. A magasság állitás meg nem ér semmit. Nem tud olyan gyorsan müködni, ahogy az út egyenletlenségei.
Elvben február óta egyforma tarifa van a külföldieknek és a szerbeknek az autópályán.
Ezt a táblázatot találtam (tudom, hogy a legelső oldalon is van, de ez elvben a hivatalos a jó linkkel). http://www.amss.rs/index_d.html
A kérdés az, hogy igaz-e, mert jóval kedvezőbb, mint amiket eddig írtatok (lehet, hogy az árak egységesítése miatt.
Köszi:
Gergő
Lefkadáról Eviára menet sétáltunk fel, ha valaki erre jár Galaxidit ne hagyja ki!!!
Szerb pályán díj Visa-val fizethető, benzin ÖMV-nél szintén, de biztos a többinél is, jön az sms a telefonra és látszik mennyi is volt pontosan forintban, szerintem hasznos.
Mi majd csak szeptemberben megyünk kocsival, de már most gyűjtöm az infókat! A cél Korfu - Sidari.
Olvasgattam, hogy a macedón regisztrációs papírjáról van valami szkennelt példány valakinek. Ha volna kedves és elküldené az e-mail-emre nagyon-nagyon hálás lennék! ( dagicom@freemail.hu)
És!!!! Van valakinek infója az új autópályáról Görögországban? Mikor adták át, és van-e már olyan gps progi amiben benne van? Tényleg 3 óra az út a határtól a kompátkelőig?
Minden választ előre is köszönök. Üdv mindenkinek!!!
Fru!
Tényleg adtak át új szakaszt az autópályán de még nincs végig kész.Szerintem a 3óra kicsit kevés legalább 5 mert teljesenát kell vágni a hegyen és elég jól kanyarog.Vissza olvasva rengeteg infor máció van a topikban és a Korfui topikban is.Tanulmányozhatod még a beszámolókat is szeptemberig rengeteg infóval jól felkészülten tudsz neki vágni a kicsit sem könnyü útnak.