A pályadíjak lementek, bár ez már lehet, hogy már nem újdonság: 4-3-8-2,5 Euro Szerbiában, a szokásos 1-2-1 Macedoniában.
Euróval fizettetek mindenhol? Macedóniában nem volt átverés a kapuknál, nem próbálkoztak többet kérni?
A Szerbeknél idén euróval fizettünk mi is. Nincs átverés ki van írva euróban az ár! Én már tavaly is és idén is az összes Macedón kapunál csak 1 eurót adtam. Nem is kértek többet! Ja és idén sem volt semmi para a Macedónokkal sem odafele sem visszafele! Adták a kis papírjukat de el nem vették! Haza is hoztuk. A biztosítást nem kérték sem oda sem vissza viszont a nemzetközi zöld kártyát igen. Rendőrrel csak 1x taliztunk akkor is mást állítottak le. Egy jó tanáncs! Állj be egy gyorsan menő autó mögé 50-100 méterre és haladj gyorsan. Mert ezeknek (Macedónok, Szerbek) az a "hajszárítós" Trafijuk van és amint bemér egyet le is teszi hogy megállítsa a kocsit így aki utána jön azt már nem méri!!!! Így jártunk mi is!
A dutyi Free-nél kifelé nem tudsz megálni ,de a "senki" földjén a jobboldalon igen és séta át a shop-ba mi is így tettünk senki nem szólt hozzánk.Hogy mit és mennyit lehet vinni azt nem tudom de előrébb már valaki belinkelte a vám és pénzügyőrsé hon lapját.Segítség még Andrásék honlapja a sartisarti.com.
#1062282009-06-24 12:17:16 Válasz a #106018. hsz-ra
Sziasztok!
Macska jól írta: nincs semmi átverés. A rendőr tényleg csak az első autót állítja meg mindig, én is erre játszottam. Dínárban nem tudom a pályadíjakat, de szerintem nem is érdemes ezért váltani, a váltás sincs ingyen. Az utasbiztosítást tőlünk sem kérték, de a zöldkártyát eddig minden évben.
Július 15.-én megyünk Pargaba azt szeretném tudni hogy a szerbekhez macedonokhoz érdemes váltani pénz tankolni vagy euroban is simán elfogadják? Mert láttam a kapudíjak simán mennek euroban csak a tankolásról nem találtam infot vagy csak bandzsa vagyok