0,98-1,1 között mozog a benzin ára görögországban, kúttól függ.
Ha lehet Szerbiában ne tankoljatok. Nálunk pl. Mol kúton nem fogadtak el eurót.
Szerbiában 100,7 dínár a benzin és 3,5 ft-ért vettem egy dínárt így nem nehéz kiszámolni hogy több mint 350 ft volt 1 liter benzin.....Bár én tavaly is vettem dínárt, de idén csak a tankolásra. Szerintem úgy válthatják az eurót a kutakon a szerbek mint a magyarok és ezért még rosszabbul jöhet ki aki euróval akar fizetni. A legjobb megoldás a bankkártyás fizetés lenne mert az középárfolyamon megy, ugye!
#1063202009-06-24 20:52:26 Válasz a #106228. hsz-ra
Az utasbiztosítást külön nem is kérhetik.Nekem pl.az egyik bankkártyámhoz alapból jár az utas-és balesetbiztosítás egész Európára.
Akkor mutassam meg a bankkártyám ha kéri,???
#1063312009-06-24 21:18:49 Válasz a #106320. hsz-ra
cspcili írta:
Az utasbiztosítást külön nem is kérhetik.Nekem pl.az egyik bankkártyámhoz alapból jár az utas-és balesetbiztosítás egész Európára.
Akkor mutassam meg a bankkártyám ha kéri,???
Mutathatod a bankkártyád, de valószínűleg azt nem fogják elfogadni.
Jólenne, ha visszaolvasnának pár oldalt, főleg az új fórumosok!
Szinte minden héten van olyan téma, amit néhányan megkérdőjeleznek, annak ellenére, hogy azt korábban már jópáran tényként (személyes tapasztalat alapján) leírtak...
#1063392009-06-24 21:34:33 Válasz a #106333. hsz-ra
Ruzsi83!
Köszönjük előre is a beszámolót!
Ha majd írod légyszíves bontsd szét a megfelelő topikok szerint, ne mindet ide írd le. (utazási irodák, Parga, autóval görögországba...stb.)
Jó utat és jó pihenést!
Üdv: Sanya
Legutóbb gregus.sandor szerkesztette (2009-06-24 21:36:22), összesen 1 alkalommal
Sziasztok!
Engem gázolaj érdekelne Makedoniában mibe kerülhet most egy liter? Mert tavaly ott tankoltam a legjobb áron Haza vagy oda felé nem tankolt valaki?
#1063702009-06-25 08:35:29 Válasz a #106341. hsz-ra
Lehet, hogy egyedül vagyok a véleményemmel. Lehet, hogy egyeseket felháborítok vele. Visszatérő téma ezen a fórumon, hogy most épp hol mennyi az üzemanyag ára. A tavalyi tapasztalatom az, hogy az eltérés nem sok. Ha valaki nagyon jól választ egy tankolásnál akár 1500 forintot is megspórolhat. Ez egy nyaralás költségének töredéke. Ha ezen áll vagy bukik egy nyaralása valakinek, akkor ajánlom ne induljon neki.
Ezt csak az hozta ki belőlem, hogy a fórumon a mikor hol mennyi az üzemanyagár főszereplő. A fontos az lenne ebben a témában pl, hogy hol van korrekt kút, hol fogadnak el Eurót és kártyát stb.
Tudna valaki segíteni, hogy az AGROBANK (Magyar-Szerb határon) vajon, hogy van nyitva? Kb. reggel 5kor mennék arra... ;)
A benzin téma: engem érdekelne, hogy mennyit lehet kannában bevinni? No nem spórolásból (feltétlen), hanem mert motorral megyünk és ott 250Km- után kifogy a nyál a tankból...