Úgy hallottam, átérve Görögországba nem nagyon van egy darabig benzinkút. A szerb-macedón és macedón-görög határon mik a tankolási tapasztalatok? Milyen márkájú kutak vannak?
#1067042009-06-27 19:34:25 Válasz a #106701. hsz-ra
Belgrád-Nis autópályán van két OMV kut. Kulturált kiszolgálás, tiszta helyiség, és még elvileg a bankkártyát is elfogadják. Az elvileg az azért van, mert ha a hálozat valamiért nem működik, akkor kellemetlen várni amig a számítógépes kapcsolat helyre áll. Egyszer így jártunk, de mi nem várakoztunk, hanem inkább kp-ban fizettünk, és huss már ott sem voltunk.
Sziasztok!
Tegnap sikeresen megérkeztünk haza 13óra alatt letekertük a Nei Pori-Tatabánya szakaszt. Minden simán ment,viszont nagyon sok a rendőr a Szerbeknél, és mérnek is!! Mi a kamikázékat kerestünk az utakon, és mögöttük jöttünk ,így lehetett igazán jól haladni. Makedonok a hegyi szakaszokon mértek sziklák mögé bújva, arra is vigyázni kell! Jó hír hogy olcsóbb lett a pályadíj az összes Szerb kapunál Átverni 1x akartak hazafele az első Makedon kapunál 1 euro helyett 2eurot kért a fickó erre én az amatőr szláv nyelvtudásommal kérdőre vontam hogy miért , Ő meg, ja tényleg ez csak 1 nem pedig 2. /Hozzáteszem az előttem álló 2 autóst lehúzta ./ A Makedon határon nem kaptunk fehér papírkát!! Nem volt semmi baj belőle visszafele . Mindenkinek Jó nyaralást balesetmentes guri-gurit kívánok! Ha esetleg van kérdése valakinek ,örömmel válaszolok.
#1067782009-06-28 12:47:37 Válasz a #106751. hsz-ra
Helló Dormin!
Meg tudnád mondani konkrétan mennyivel lettek olcsóbbak a szerbiai pályadíjak? A "szervek" ott mérnek, ahol sebességkorlátozó táblák vannak, vagy bárhol számíthatunk rájuk?