Rolki, dehogynem.
Írj egy mailt a hölgynek hsilvya@freemail.hu és elmondja hogy milyen módon juthatsz hozzá.
Amennyiben nem megy sehogyan sem, akkor hozok neked egyet kintről és utánvéttel elküldöm ha hazajöttünk.
Viszont akkor ezt gyorsan kéne lezsírozni, mert mi holnap 10-kor indulunk a reptérre.
Megnéztem az útvonaltervezőben, és Athén felé 414 km az út, viszont a szerpentines rész felé csak 192km (ez a Rio-Antirio hídig mérve).
Köszi az infót. Mennyi idő alatt értetek oda egyébként?
Ha csak 1 napra megyünk át Kefaloniára, mit érdemes megnézni robogóval?
Nagyon köszönöm, valóban jó választás volt Argassi!
Közel volt mindenhez, igaz Argassiban kevés időt töltöttem, igazából csak aludni jártam "haza".
Nem volt túl meleg, igazi kirándulós idő volt. Az apartman is rendben volt, nyugodt, csendes mellékutcában van.
Katiékkal is sikerült találkoznom, szinte minden nap szerveztünk közös programot. Átmentünk Kefalóniára és Olympiába is egy helyi irodával.
Örülök, hogy a Hellasz által sikerült megismernem őket!
Zakynthos gyönyörű sziget, egyszer még biztosan visszamegyek!
Rolki, dehogynem.
Írj egy mailt a hölgynek hsilvya@freemail.hu és elmondja hogy milyen módon juthatsz hozzá.
Amennyiben nem megy sehogyan sem, akkor hozok neked egyet kintről és utánvéttel elküldöm ha hazajöttünk.
Viszont akkor ezt gyorsan kéne lezsírozni, mert mi holnap 10-kor indulunk a reptérre.
Nem lenne ez semmi gond,de én Szerbiában élek, úgy hogy az átvétel nehezebben működne.
Argassiban nem voltam a parton, mert nem fért bele az időmbe
De nagyon szép strandok vannak. Legjobban a St. Nikolaos beach tetszett a Vassilikos fsz.-en ( itt homokos a part).
Nekem kicsit hidegnek tűnt a víz, bár én nagyon fagyos vagyok, de St. Nikolaosnál én is fürödtem.
Katiék (Boka) egy héttel korábban utaztak és nekik nagyon meleg volt, a víz is kellemes volt, de én kifogtam egy esős hetet...
De nektek biztos jó időtök lesz, már pénteken érződött, hogy melegszik az idő rendesen.
Még egyszer nagyon kellemes nyaralást és jó utat kívánok!
a marathonisi szigetet honnan érdemes megközelíteni??megy oda hajó???
Legjobb Laganasból! Vannak rövidebb és hoszabb variációk. Emlékszem hogy teknős keresés, 2 órás fürdés a szigeten és a Keri barlangok meglátogása fürdéssel 15 euró volt.
Kedves Asteri!
Isten hozott benneteket itthon. Örülünk, hogy tetszett a sziget és kellemes élményekkel érkeztetek haza. Aztán, ha kipihented magad, várjuk az információkat és a képeket. ( Igaz ezekkel mi is még adósok vagyunk )
Josza és Cilla