Sziasztok!
Megtudja nekem mondani valaki hogy Sartin mennyibe kerül kb. az autóbérlés?
És hogy a sima jogsimat (nincs nemzetközi!) elfogadják Görögországban?
Nagyságrendileg 40-50 euró/nap és nem kell hozzá nemzetközi jogsi, viszont azthiszem több kell hogy legyél 21 évesnél. Van km korlátozás, ha jól tudom az első 3 napra. Ha ezt túlléped az plusz költség. Javítsanak ki akik már béreltek autót, ha nem jól írom, mert ezek csak olyan infók amiket hallottam..... Itt a fórumon gyugyu1984 bérelt autót Sartin kérdezd meg tőle privát üziben (itt a profilja: https://www.hellasz.hu/forum/profile.php?mode=viewprofile&u=11311! )
Lakis apartmanról egy mondat: nagyon hangos. Akármit is írnak a prospektusok Nemcsak egy pizzéria van alatta, hanem egy latindiszkót nyomató kávézó is, illetve az összes parti étterem zenéje behallatszik. Klímával, zárt ajtók mögött is. És nagyon kicsik a szobák. A Beach-en egy perces kereséssel találtunk nagyon jó árban nagyon csendes full tengerre nézőt, a Lakis után egy Hilton-nak tűnt.
A part nagyon szép, egyáltalán Sarti környéke nagyon szép, a görögök ugyanolyan kedvesek mint máshol A sok magyart viszont én nem tudtam megszokni. Hihetetlen, hogy nagyítóval kellett keresni olyan éttermet, ahol nem dolgozik magyar. Lehet, hogy ez másnak természetes, nekem kicsit rémisztő volt
Aki autóval megy, és mindenképp Sartit választja, annak mindenképp a Beach részt ajánlom.
Sziasztok, nem tudjátok véletlen, hogy az apartmanokhoz tartozik e strandszervíz?(napernyő nyugágy...)
Ill ha nem akkor lehet-e bérelni, vagy a porba dzsuvába fekszünk 1 hétig?
Ti hogy csináljátok? levinni nem tudunk mert buszos kirándulás.
Sziasztok, nem tudjátok véletlen, hogy az apartmanokhoz tartozik e strandszervíz?(napernyő nyugágy...)
Ill ha nem akkor lehet-e bérelni, vagy a porba dzsuvába fekszünk 1 hétig?
Ti hogy csináljátok? levinni nem tudunk mert buszos kirándulás.
Szia macika ugye ez a kérdés nem komoly olvaas vissza kicsit, de strand service nincs fogyasztás ellenébe tudsz napágyon feküdni "nem a dzsuvába"
Szevasztok.A magyarokkal mindenhol ugyan az a helyzet.16.görög utunkra készülünk.Az ország és az emberek csodálatos élményben részesítenek.Macika nem fogsz "dzsuába"feküdni."Sajnos" a part homokos és nem poros.Akik szeretik ezeket a primitív feltételeket azoknak kellemes nyaralást.Nekünk még várni kell.Indulás aug.14.Üdv mindenkinek
Szevasztok.A magyarokkal mindenhol ugyan az a helyzet.16.görög utunkra készülünk.Az ország és az emberek csodálatos élményben részesítenek.Macika nem fogsz "dzsuába"feküdni."Sajnos" a part homokos és nem poros.Akik szeretik ezeket a primitív feltételeket azoknak kellemes nyaralást.Nekünk még várni kell.Indulás aug.14.Üdv mindenkinek
#1071662009-06-30 21:53:47 Válasz a #107164. hsz-ra
jó oké nem dzsuvába, de mégis csak jobb napozóágyon feküdni, mint 1szál laticelen.
Eddig mindig Olaszba mentünk ahol napágyak sorakoztak végig a parton.
ezért lesz "fura" ha nem lesz:)
Sziasztok, már megint én
Mivel a por és a dzsuva nagy felháborodást váltott ki bennetek, ezért azt módositanám fehér homokos tengerpartra:)
Remélem így nem bántja senkinek a kis lelkezetét.
De a kérdésem még mindig fenn áll, oké h lehet fogyasztás mellett használni a kihelyezett napágyakat, de azért azt mégsem lehet h reggel 6tól este 10ig fogyasztok.
Aki nem kocsival megy és kicsit is együtt érez velem az írjon megoldást erre.
Kedves Miskolciutas ha a wc re gondolsz, akkor az nem probléma, mert ott a fehér homokos part:) jo ezcsak vicc:D
Macika, ne problémázz ennyit:) Veszel két frappét délelőtt az kb 5 euro, és azért egész nap heverészhetsz az ágyakon.
Ha meg felméssz, rajtahagyod a törölköződet.