Ugy tűnik,egy kissé más lesz ez a nyaralás,mint a megszokott,de rossz nem lehet!Néhány eddigi szokásunkat majd át kell alakitani,de sok lesz a mérleg másik oldalán is...
Keresem már napok óta Dius76-ot priviben,de nem válaszol...nem tud valaki valamit róla???
#1069412009-06-29 14:14:37 Válasz a #106936. hsz-ra
Hát az biztos, hogy sportosabb lesz, mint máshol. Én azt javasolom, hogy az emelkedőknél nem szabad sietni. Kényelmesen, lassan haladni és meg-megállni körülnézni. Ráértek azért vagytok ott. Egyszer úgy is felértek. Már másodszorra sokkal könnyebbnek fog tünni és mire hazajöttök, már hiányozni fog. Hidd el én tapasztalatból beszélek. A vártól a Valtos felöli oldalon nagyon vigyázzatok, mert annyira meg van kopva a kő, hogy nagyon csúszik, főleg eső után. Felfelé nem annyira vészes, mint lefelé.
Mi is Pargára készülünk, s az utazási irodánál ( Valter Travel) még a Vasiliki vagy a Christina apartman földszintjén volt szabad szoba az adott időszakban.
Volt v-ki már közületek esetleg -e két apartman v-melyikében? Milyen állapotúak és felszereltségűek? Van a földszinti apartmanhoz is erkély vagy terasz? Esetleg ha van róla képetek is, megköszönöm, mert megkönnyítené a döntést.
A férjem nagyon diplomatikusan minden másról hosszasan és részletesen elmondta,hogy miért is nem jó/Thasszos és Platamonas volt még a kalapban!/,de aztán Döme képeitől elájultam,vagyis az ő "lelkén szárad" a döntésem...már régebben is nézegette,de miután csak az Aeolus inditott utat ide,men mentünk.Most viszont hajrá...egyébként ilyet sem csináltam még,egyrészt nincs egy hete,hogy eldöntöttük,másrészt 3 e-mail-ban rendeztük le az egész utat...nagyon érdekes ez most nekem!Tulajdonképpen igy az utazásközvetitő cégeknek be is alkonyulhat...
Na,de ,lényeg,hogy imádok a felfujt traktorkerékben ringazózni a tengeren...nem tudom,hogygunk kinézni,ahogy 500 métert cipeljük a kereket...bár azt az igéretet kaptam,hogy nekem semmit nem kell cipelni!!!
Bocko!
Én ugy hallottam,hogy a Christina annyira jó ,"szálloda minőségű",hogy megéri azt a 100 m-t,amennyit még menni kell a Vasilikitől...de még nem tudom.Első napokban valószinűleg nem igy fogom gondolni!
Sziasztok
Ma végre volt időm jól szétnézni a hellaszon, egyszerűen gyönyörű hely Parga nagyon szép képek vannak a fotóalbumban + itt is talátam linkeket nem csodálom hogy vissza térnek oda emberek . Én hasonlóan vagyok lefkadaval 2007 ben 1 hetet voltunk de most mindenképpen vissza térünk látóogatóba ezért is örülök annyira hogy kocsival megyünk, még 14 nap és indulhat a kocsikázás.
Miskolciutasnak pedig nagyon jó utat, nagyon irigylem de aztán nekünk is 13 éjszaka Parga lesz
Na sziasztok! Nem tűntem el,sajnos nem Pargán vagyok, de válaszolok. A Cristina apartmanos képeimet nem tudom feltölteni, de terasz minden szobához van, és még plusszba állíthatós kitekerhetős napellenző, ami nagyon praktikus, csak ne felejtsd el reggel strand előtt kitekerni. A Cristina a dombtetőn van, egy idősebb házaspár a tulaj, akik beszélnek angolul és olaszul is. Kedvesek, mindig megtalálhatóak és esténként ott van az egész kis családjuk két kislány unokával.
A Cristinához tartozik még, h az első 4 nap izomlázunk volt még azon a tájékon is ahol nem is gondoltam az izmaim aktivítására. Séta közben a központot teljes egészében be lehet járni, még az egyik vár is nagyon közel van, útközben ezer butik, árus, meg kajálda. Ja a kajáldákkal kapcsolatban: Elég eltérő árakkal dolgoznak. A gyros pita általában 2-3 euó, bár volt ahol ennek a duplája. Ki kell tapasztalni. A fagyik és a sült kukorica isteni.
Kocsival vigyázzatok, mert a GPS az új szakaszt még nem ismeri az autópályán ami Parga közelében enmrég lett átadva, és a határ Görög határ után az első kútnál tankoljatok tele, mert utána már csak Pargán van kút. Mi is nekiindultunk de szerencsére a Walter travelos nagyon kedves sofőr (Norbi) ránktelefonált és vissza kellett fordulnunk, mivel előtte lépten-nyomon kút volt, és azt hittük, h utána is így lesz.
Mi is gondolkozunk , hogy Pargára menjünk. Szerinted a Christina apartman plusz költsége arányban van a minőséggel? A háziak nem rámenősek, nem zavartak a pihibe? Az ágyak kényelmesek?