Sziasztok. Valaki hallott már valamit a Princess Flora nevü hotelról rodoszon? Olvastam egy élménybeszámolót még 2007-ből, és hát nagyon nem voltak megelégedve velük.
#1072562009-07-01 14:18:41 Válasz a #105752. hsz-ra
Üdvözlet Rodoszról, az Orion aparthotelből. Mindenki megnyugtatására írom, hogy nagyon jó a hely, nagyon kedvesek a tulajék és minden van itt, ami a tökéletes nyaraláshoz kell. Az árak meglepően nagyon jók, sokkal nagyobb drágaságra számítottunk. A szobákat naponta takarítják, minden nap új törölköző, stb.
Bátran ajánlom mindenkinek. És még egy hétig itt leszünk Gyertek Ti is.
#1074962009-07-02 16:15:38 Akciós Campus Club utazás
Sziasztok!
A Campus Club hírlevelében kaptam pár perce az alábbiakat:
"SUPER LAST MINUTE ÁRAINK HÉTVÉGÉRE!
Ügyeleti telefon: 20/459-5424
Éjjel csak akkor hívjatok, ha reggel már utaznátok
Július 4. szombat
Görögország
Rodosz: apartman + repjegy 86.900 39.900 Ft/fő/hét
illeték: 24.900 Ft, transzfer 6.000 Ft
...
Figyelem! Last minute utaknál, aki előbb fizet, az viheti!
Ha a foglaltsági táblákban már nincs szabad hely,
akkor az előfoglalt (citromsárga) helyek is megszerezhetők
azonnali fizetés esetén!
További last minute-ek, akciók: www.utazas.info/lastminute
ELÉRHETŐSÉGÜNK
CÍM: 1066 Budapest, Jókai u. 30. (a Nyugatitól 1 percre)
TEL: (+36 1) 3540191 FAX: (+36 1) 3023253
NYITVA TARTÁS: hétfőtől péntekig, 10-től 18 óráig
E-MAIL: info@campusclub.hu
WEB: WWW.UTAZAS.INFO"
Az egyik fórumos hozzászólásodban olvastam, hogy a Campus Club-al jártatok Rodoszon,Falirakiban a Voula apartmanházban.
Mi a barátnőmmel Vasárnap indulunk ugyanezzel az utazási irodával, szintén a Voula-ba.
Ha esetleg leírnád a véleményed, mikre figyeljünk, miket érdemes megnézni és további hasznos tanácsokat azt nagyon szívesen venném.
Válaszod előre is köszönöm.
Jah igen még annyi, hogy nekünk is sikerült kifogni ezt a last minute ajánlatot, ami szerintem tényleg nagyon jó, 2 főnek 120.000 Ft volt+ a biztosítás.
Hát nagyon remélem nem fogjuk megbánni.
#1077572009-07-03 20:54:29 Válasz a #107732. hsz-ra
Szia Balázs!
Elsőként pár képet teszek fel a Voularól:
Az apartman bejárata:
Első udvar, bejárat előtt:
Hátsó udvar (Ott hátul jobbra a kisházban lakik a tulajdonos, Christina asszony, nagyon kedves. Van ott autókölcsönző és mellette pár méterre egy kicsi bolt is.):
Kilátás az erkélyről (2. emeleti "tengerre néző" szobából. A tenger kb. 500 m-re van.):
Medence (A medence tulajdonképpen nem a Voula medencéje, hanem a mellete lévő apartmanházé, ami falszomszédja (sorházszerű) a Voulának. Ezt használhatják a Voula vendégei is. A mellette lévő apartmanházban angolok voltak, amikor mi ott nyaraltunk.):
Ez is az erkélyről készült, kicsit látszik a tenger:
A Voulához legközelebbi starnd a kikötő és a nudista strand (távolabb van) között:
#1077762009-07-03 21:23:47 Válasz a #107732. hsz-ra
Szia Balázs!
Szerintem nagyon jó áron mentek nyaralni, jól sikerült kifognotok. Rodosz mindenképpen jó választás, rengeteg a látnivaló, változatosak a strandok (a napágyak ált. 7-8 Euroba kerülnek ).
Megpróbálom összeszedni a gondolataimat:
Gyakorlatilag a Campus Clubbal elégedett voltam (írtam is erről az utazási irodás topikban), korrektül meg volt szervezve az út, problémamentes volt az utazás. Az iroda kinti képviselője akkor Lugosi Eszter volt, elég jól "adta el" a fakultatív programokat, autóbérlést. Kicsit "érdek-kedves" embernek találtam. Tény viszont, sokan sok utat fizettek be nála.
Az utakat helyi irodákban, hajókirándulást a kikötőben olcsóbban megkapod, autót is olcsóbban lehet bérelni helyben (anno 35 Euro/nap volt Nissan Micra). (Autóbérléshez javaslom nézd meg Verka hozzászólását a hasznos információk topikban, összegezte az egyes opciók jelentését.)
Viszont valami járművet kell szerezni, mert be kell járni a szigetet. Faliraki tipikus üdülőfalu kilométeres kék zászlós staranddal.
A Voula a falu csendesebb, Rodosz várostól távolabb eső részén található, egy csendes utcában.
10 percet kell sétálni kb., hogy a nyűzsgőbb részt elérjétek.
Az apartman maga egyszerűen berendezett, alapkategóriás, tiszta apartman. Rendszeresen takarították, a minikonyha is relatíve jól felszerelt volt. Extrát viszont ne várjatok a szállástól, egyszerű.
Egyedüli probléma a kicsit nyikorgó ágy volt.
Rodoszon nagyon-nagyon sok látnivaló van. Maga Rodosz város az első. Látni kell Lindoszt, az Anthony Quinn-Ladikou öblöt (kb. 5-7 km a Voulától), a Pillangók völgyét, Ősi Kamirost (nagyon szép a kilátás), Kritina vár és Monolithos vár is szép, szép a kilátás onnét. Szerintem Symi szigetét se hagyjátok ki, nekem nagyon tetszett. Majdnem kihagytam az egyik kedvencem: Thermes Kalitheast.
Ajánlom fiigyelmedbe a rodoszi fotóalbumomat, sok kirándulás képét tartalmazza.
Nagyobb bevásárlás céljából vannak Rodosz város környékén nagyobb üzletek (pl.: Liedl).
Hirtelenjében ennyi jutott eszembe.
Ha van kérdésed, nyugodtan írd meg, legközelebb holna este tudok válaszolni.
Jó készülédést nektek!
Kalimera! Kicsit megkésve - de nem volt időm azóta leülni a gép elé - mindenkit köszöntök, ujra itthonról.
Úgy elröppent az az egy hét, hogy észre sem vettem. Falirakiban voltunk a Faliraki Bay Hotelben, ami három csillagosnak volt minősitve a katalógusokban. Hát igazából ez egy kicsit hamis infó, vagy inkább nem az a három csillag, amit itthon megszoktunk. Hűtő csak külön 17 eurótól üzemel, klima nem műkszik csak éjjel 11 után pár órára. Egyébként tisztaság van a hotelben, mindennap takaritanak, tiszta törülközőt kaptunk, a személyzet kedves, gyönyörű a hotel közvetlen környezete. És ami abszolut mellette szól, hogy istenien főznek. A reggeli ugyan egy kicsit monoton kontinentális reggeli volt, de a vacsorák!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Olyan finomakat ettünk, hogy el sem hiszem. Faliraki csöndesebb részén van ez a hotel, ami nekünk abszolut bejött, hiszen a fiatalabb korosztály őrjöngős bulizós időszaka nálunk már lecsengett, jól lehetett pihenni (már ha a melegtől tudtál), a strand kb. 300 m-re van a hoteltól, ahol tisztaság van, van egy taverna (isteni a gyros!) és egy kávézó-koktélozó. Mindez olyan Mamma-mia filingben.
Autó- és motorkölcsönző ezer, jobbnál jobbb autókat és motorokat kapsz meg magánuton 25-30 ill. 10-15 euróért egy napra. Mi is béreltünk és bejártuk a szigetet, én mindenkinek ezt ajánlom, ugyanis ha az ut.ir.nál fizetünk be ezekre a fakultativ programokra, akkor a gatyánkat kifizettük volna. Pl. autóbérlés őáltaluk 72 e. mi 25-ért béreltük.Sztem nem mindegy. Menetrendszerinti piros kis hajó megy Rodoszra oda-vissza 10 e-ért. Ut. ir-val ez 23 lett volna. Simy szigetére 23 e-ért elvisznek, ők csak a hajóutért 33-e-t kértek.
Mi hajóval mentünk be Rodoszra, magunk fedeztük fel az óvárost, várat. Kirándulni magunk indultunk autóval a szigeten, végig tudtuk járni azokat a helyeket, ahová az idegenvezető jóval drágábban vitt volna el (Tsambika beach, Lindos, Monolitos, Pillangók völgye, Ladiko, Anthony Qwin öböl és még ezer kicsi falu és látnivaló. Isteni út volt, soha nem fogom elfelejteni.
Aki nem szereti a nyűzsit, annak nem való Faliraki, mert ott állandó pörgés van, rengeteg fiatal, hangosak, zenélnek, kiabálnak, de érdekes végig menni a Bárok utcáján. Kellemetlen, vagy visszataszitó élményem nem volt velük kapcsolatban. Mindenkinek szivből ajánlom.
Sajnos még néhány hely kimaradt a kirándulás során, ezért ezentul azon fogok dolgozni, hogy visszajussak és oda is elmenjek. Szép napot mindenkinek! Képeket próbálok feltölteni.