Ha nem érdeklődik senki a fórumon akkor én kérdezek. Igyaz, hogy pár éve voltunk már Stavrosban a Sotos apartmanban és nagyon megvoltunk vele elégedve, csak arra nem emlékszem tisztán, hogy tartozik-e hozzá udvar? Ugyanis most szeretném vinni a motoromat is és jó lenne biztonságban tudni. Tehát olyan fórumozót keresek aki tud erről infót adni nekem. Előre is köszönöm!
Nekem tetszett Stavros, főleg a finom gyrosával és óriás palacsintájával.
Ha feljebb sétálunk az ófalu felé, megcsap a görög hangulat, teljesen el is felejtem, h. nyaralóhelyen vagyok.
A piacnak is meg van a hangulata, az utcákon, a házak között. (Ha esetleg valaki leírná melyik nap van itt piac, akkor nem kell visszakeresnem,köszi)
A tenger hagy maga után kivetnivalót, de mivel turistacélpont, akik sokszor szemtelenül szemetelnek akár a tengerbe is, így azt a modern társadalomnak rovom fel, nem pedig a görögöknek.
Sajnos sok a szúnyog,mivel mocsaras részen fekszik (2006-ban legalábbis sok volt). Erre érdemes felkészülni,mert kellemetlen lehet a nyaralás a sok-sok viszketéssel.
Mi akkor a George apartmanba voltunk, vannak képek is róla.
Szóval, én jól éreztem magam itt.
#1083972009-07-08 07:48:15 Válasz a #108395. hsz-ra
Szia Solyci!
Én is erre az apartmanra kacsingatok http://www.apollontravel.hu/ .Úgy nézem elég közel van a strand és könnyű kocsival is leparkolni ,már ha így néz ki még mint ahogy a képen van.
Küldhetnél nekem pár képet az apartmanról,ha szépen megkérlek.
Üdv:Robi
Szia Robi!
A tengerhez közel van, semmilyen épület nincs előtte, egyelőre csak a pamlag. Egy kis földúton lehet lejutni a tengerhez. Az elülső stúdiók a tengerre nézni, azok a szerencsésebbek, mivel a hátsóakra (mi ott voltunk) délután süt a Nap, így ott nagyon meleg van éjszakánként.
Parkolni így könnyű, csöndes hely, a központ kb 10 p séta kényelmes tempóban. A disco viszonylag közel van, de nem hallatszik be.
Egy kis hátsókert van + szendvicssütő.
#1084052009-07-08 08:51:21 Válasz a #108404. hsz-ra
Kedves Orsi!
Nagyon szépen köszönöm az infót.
Én úgy is tengerre nézőre bumlizok.
Már fel is vettem az partnerirodával a kapcsolatot ,mert ott van az ismerős.
És így talán ki lehet bumlizni a tengerre nétő apartmant.
Kedves Orsi!
Nagyon szépen köszönöm az infót.
Én úgy is tengerre nézőre bumlizok.
Már fel is vettem az partnerirodával a kapcsolatot ,mert ott van az ismerős.
És így talán ki lehet bumlizni a tengerre nétő apartmant.
Igen, így lehet, h. sanszosabb..
Bár ahogy apám szokta mondani, minden ház tengerre néző, csak nem mindegy, h. melyik tengerre, és mekkora távolságból.
Az nem garantált hogy sikerrel járok,de akkor keresek másikat.
Ennyire fontos, h. tengerre néző legyen?
Mondjuk minket se zavarna, ha arrafelé nézne ugyanannyi pénzből. Tavaly Paraliára last minute-ba fizettünk be, és tengerre nézőt kaptunk, fele annyi pénzből, mint amiből mások a pusztát nézték..
Elfelejtettem leírni, h. amikor bementünk a Dias Zeus-hoz, akkor azt mondta a nő az Iris Apartmanról, h. mivel az úszómedence mellett egy bár lett, így olyanok menjenek oda, akiket ez nem zavar, vagyis elviselik a sokáig tartó jó hangulatot.
sziasztok!
Mi Csak nézegetjük Stavrost, de nem nagyon tudunk róla semmit!
milyen ott az élet? vannak fakultatív programok?milyenek?
esti élet? bazárok?