#1085002009-07-08 15:36:51 Válasz a #108498. hsz-ra
Köszi
Természetesen autóval, igen. Ha repülővel megyek, gondolom nem kell fizetni híddíjat
Személyeknek ezek szerint nem kell fizetni díjat, csak az autót?
Köszi
Természetesen autóval, igen. Ha repülővel megyek, gondolom nem kell fizetni híddíjat
Személyeknek ezek szerint nem kell fizetni díjat, csak az autót?
Köszi.
Repülővel nem, de mehetsz még pl busszal, teherautóval, motorral, biciklivel, gyalog...
#1085202009-07-08 18:46:46 Válasz a #108496. hsz-ra
Szia!
Csak az autóra fizetsz díjat, személyekre nem. A Lamia - Amfissa-Itea-Nafpaktos szakasz tiszta szerpentin, vannak durvább szakaszok, én éjszakára nem ajánlanám, amúgy is olyan gyönyörű a vidék, kár lenne kihagynotok szerintem! A Patra-Andravida szakasz viszont nem szerpentines, jól lehet haladni. Mi tavaly ezt az útvonalon is jártunk többek közt.
Baja-Paralia autóval indulás hétfő 08,30 érkezés hétfő magyar idő szerint 19,00 határ: Tompa várakozás 5 perc határ Szerbia várakozás 5 perc, határ szerbia kilépés 2 perc plusz két kóla a határőrnek , Macedónia várakozás szinte semmi csak intés... Görör osrszág határ kiszedtek (magyar vagy?) külön átengedtek.. Szóval semmi para!!!!
a tankolással volt egy nagyon aranyos szitu, valahol közép Görög területén Korfurol menet Patra felé, déli hőség, de nekünk ugye menni kellett mert legaládd a lehúzott Trabi ablak adott némi hűsi érzete, szintjelző vészes poziturába keveredett a műszerfalon, tehát ilyenkor első kútnál satúfék a 80-90-es tempónál, beparkolás végre valami árnyék, de sehol senki, hiába nyomom a dudát, de a fejek nincsenek lezárva, csak az ajtó előtt kisasztalon valami görögül ki van írva és egy tálka fedővel amibe belekukk és látom az aljára cassa felírat van pingálva, egyből leesett: becsület kassza, tankoltam, majd fizettem névjegykártyával és egy efharisztoval, persze némi jattal is.
igaz ez 15 éve volt
ja és a benzinnek semmi baja nem volt, tudom a Trabi az gázolajjal is elment, ha akart
#1086042009-07-09 09:27:06 Válasz a #108575. hsz-ra
"Hümmm??? Szintjelző a műszerfalon 2T Trabantnak??? icon_eek.gif"
ennél 1Xübb nem is lehetne, hiszen tisztában voltam a Trabi étvágyával és napi számlálót minden tankolásnál le"0"-ztam és az útolag beszerelt golos számoló"géppel" pillanatok alatt ki tudtam számítani "+"-"-" 2L a benzin állását,
Sziasztok!Ma voltam az utazási irodában és figyelmeztettek,hogy a jelenlegi nemzetközi gérjm. bizt. kártya már csak július közepéig jó.A külügymin.honlapján azt írják,hogy Szerbia egyes határátkelőinél az" új fajta" kell,-ha nincs megbüntetnek.Erről tud valaki infót,hogy Görögország felé van-e erre szükség?