#1084492009-07-08 11:54:41 Válasz a #108438. hsz-ra
Iloth!
A Korfu topikban írtam az Alexandros apartmanházról (IBUSZ). A fotóalbumomban is találsz róla néhány képet. Ajánlom szívesen, hátha megtetszik és segít a döntésedben.
#1084692009-07-08 13:16:34 Válasz a #108446. hsz-ra
Sziasztok!
Kvalcsi, Anyuci68, Jamasz, Vaesz köszi az infókat.
Még ha tud valaki segíteni, akkor a Green travelről is jöhetnének infók, náluk is elég jó árak vannak, az úgymond "nagyokéhoz" képest, remélem ők is a jobbakhoz tartoznak. Róluk is jókat olvastam, de elkelne még egy kis erősítés.
A Greentravellal voltam juniusban Krétán! Nagyon meg voltam velük elégedve minden területen.Pontos szervezés, a kinti idegenvezető is mindenben a rendelkezésünkre állt.Szinte mindennap meglátogatott minket az apartmanban, s a fakultatív kiránduláson is szuper volt az idegenvezetés.Bátran ajánlom őket.
Üdv
kuk
Hali!
Esetleg még érdemes megnézned a Theo Tours honlapját is, ott is lehet jó árban kereskedni. Nem egy nagy utazási iroda, de tuti nem fog csődbe menni, ha attól félsz!
Szia! Mi már 5-ször utaztunk az Apollon Travellel és csak jókat tudok róluk mondani. Ebben az évben is csak azért nem velük utazunk, mert nem indítanak Neos Marmarasba utat.
Üdv:Adri
Mielőtt valaki lefoglalná az utat, érdemes belekukkantania ebbe, az utazási irodák adatait, elérhetőségét, biztosítását tartalmazza, nagyon alacsony összeg gyanúra adhat okot.
#1085432009-07-08 20:56:42 Válasz a #108536. hsz-ra
Én is a Grand Toursra voksolok!
Ma fizettem be a maradék összeget, és rögtön a kezembe nyomták a részvételi jegyet. Pedig még 47 napom van az indulásig!
Tavaly is nagyon elégedett voltam velük! De most felülmúlták önmagukat is!
"Ez mese habbal.Ha anyagilag nincs elengedve, jobb ha a próbálkozás első lépését sem teszi meg..."
Tehát, mennyiből jön ki pl. egy 2hetes pelponneszoszi út, bejárva mondjuk a félsziget felét, háztól házig mindenestől, 2 fő részére, június vége-július eleje, utazási iroda szervezésben?
A mai labilis helyzetben, amit nap mint nap tapasztalhatsz lehet,hogy a véletlen folytán ólcsón megúszhatsz egy szervezett utazást,de lehet pont az ellenkezője,mint sajna sokan tapasztalják manapság,hogy nagyon drágán...Annyira drágán,hogy el sem utazik,de a pénze amit összekuporgatott és az irodának befizetett annak is búcsút inthet..................Felhívsz egy evvel foglalkozó ut.irodát és ott megmondják konkrétan.Ebből mennyi lesz a valóság és mennyi a valótlan az már a szerencséd kérdése.Szomorú,de ezt én most így látom.
Bocs, hogy csak most kerülök elő, de éppen ma értem haza az említett utazásból. Valójában nem a meglátásra gondoltam a kérdéssel, azt magam is hasonlóan gondolom, illetve mindig is így gondoltam. Tényleg az összeg érdekelt, persze mindössze nagyságrendileg, és tapasztalatból. Hogy az iroda mit mond az megint egy más kérdés. Egyébként nem valószínű, hogy át állnék a szervezett oldalra, cefetül utálom a kötött dolgokat, legalább a szabadságomat töltsem kedvem szerint.
#1085922009-07-09 07:08:52 Válasz a #108569. hsz-ra
Szia Cseszu! Csak annyit tudok, hogy N.Poriban mar nyitva van az irodajuk. Van egy uj uzlettarsa is. Gondolom, akkor az engedelyuk is rendben van, mert hivtak oda dolgozni egy b.nomet. Es uj busszal kozlekednek, emeletes. Gondolom, akkor nem lehet gond veluk.