Mi majd csak aug. végén utazunk, remélem addigra elpucolnak a medúzák... Olvasom, többen közületek Grand Tours-os busszal mentek. Egy kollégám már volt buszvezető pár utazási irodánál, és azt mondta, ennek a cégnek a buszai a legüzembiztosabbak, ráadásul időről-időre újítják a flottát, úgyhogy jó választás a GT! 3 éve egy "sárga-kék" busznak mi is besegítettünk a hibaelhárításába (egy közeli város barkácsáruházából hoztunk szerszámot), szerencsére még Magyarországon robbant le a technika...
Sziasztok,üdv mindenkinek!
Barátnőmmel és bátyámékkal nyaralni megyünk és Paraliára gondoltunk! Olvasgattam a fórumon és találtam pár érdekesnek ígérkező programot!Ezek közül a kalózhajós kirándulás érdekelne leginkább!Valaki tud nekem róla infot adni?Élmények,tapasztalatok,árak,hajóút időtartama,utvonal...?Nézegettem a hozzászólások között,de semmi komolyabb infó!Ha esetleg az infokon kívül még egy mail címet és telefonszámot is tudnátok adni a szervezőhöz nagyon hálás lennék!Előre is köszönöm!Augusztus 8.,PARALIA JÖVÜNK!!!
Hali! Az Ino apartmanban normális konnektorok vannak?
Szia!
Én tudtam vasalni is és telefont tölteni is.
A fürdőszoba pedig meglepi lesz görög viszonylatban.
Harmónikaajtós zuhanykabin,ami hatalmas.
Én még soha nem voltam Görögo.-ban ilyen magas színvonalú apartmanban.
Ezek közül a kalózhajós kirándulás érdekelne leginkább!Valaki tud nekem róla infot adni?Élmények,tapasztalatok,árak,hajóút időtartama,utvonal...?Nézegettem a hozzászólások között,de semmi komolyabb infó!Ha esetleg az infokon kívül még egy mail címet és telefonszámot is tudnátok adni a szervezőhöz nagyon hálás lennék!Előre is köszönöm!
A tavalyi beszámolómban olvashatsz a kalózhajós kirándulásról. Sem telefonszám, sem e-mail cím nem kell. Egy esti séta alkalmával is megtaláljátok ez ember méretű kalózt egy bódé mellett. Ott lehet jelentkezni.
Ha jól tudom, Pöpinek van egy fotó albuma erről a kirándulásról. Nézegessétek azt is, mert van az albumban kép a kalózról és a bódéról. De ha néhány oldalt vissza olvasol, biztosan megtalálod Pöpi hozzászólását, amelyben leírja, hogy este hány órától, és hol találjátok.
#1087442009-07-10 08:51:14 Válasz a #108691. hsz-ra
Szia Geo!
Most tettem fel képeket Paráliáról és nagy része a hajókázásról szól.
Ha egy hajóútra gondolunk, akkor itt talán a hangulatához tudok infót nyújtani.
Árakra már sajnos nem emlékszem, de ez két év után már nem is lenne aktuális.
Hali!
Idén megyünk először Görögországba, Paraliát néztük ki, de nem tudjuk eldönteni, hogy a szállással mi legyen, Horvátországban mindig helyben szoktunk bérelni tulajdonosoktól. Valaki tudna segíteni, hogy 5 személyre két szobás apartman mennyibe kerülhet? Vagy hol érdemes megszállni inkább?
Köszi előre is!
Sziasztok megint én vagyok!
Érdeklődni szeretnék,hogy nem tud valaki valami infoval szolgálni a Stefanos Apartman Hotel/Vangelis apartmanházáról??Valaki üdült már ott?Milyenek a tapasztalatok??Köszi előre is!
Üdv:Geo
#1088992009-07-11 14:23:56 Válasz a #108470. hsz-ra
Végre most már nekünk is fix, mármint mindenki lefoglalta, kifizette a szállást, és igen, valóban 27én indulunk, de rákérdeztem ma is! Igazad volt! Megtévesztő, mert ugye 28tól 4ig van kiírva!
Mi első évben a Manos apartmanban voltunk, majd második évben Kyriaki, és most ismét ott leszünk, de az 300méterre van a Caravel háztól!
Szia Meilinger
Nem írtad, hogy mikor akartok menni. mik az igényeitek, mert nem mindegy.
Elő és utó szezonban biztos találnál helyet, de főszezonban 5 személyre egy helyen küzdelmes lehet.
Ha a szállásajánlót megnézed itt a Hellaszon tájékozódhatsz az árakról és a helyekről is.
Ha konkrét kérdésed van szívesen válaszolok, mi évek óta egyénileg szervezzük az útjainkat.
Üdv.
Köszönöm a segítséget!
Szeretném megtudni, hogy Parálián HOL és HOGYAN lehet jelentkezni a különböző fakultatív programokra? Például egy hajókirándulásra Skiathosra vagy a Mamma Mia túrára, Athénba, Thessalonikibe, az Aquaparkba?