Asprovalta
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 241
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Solyci
Aktív fórumos
Aktív fórumos
288 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#108552 Üzenet linkje2009-07-08 21:41:06  Re:

Boka írta:
Szia Solyci!
A sétához Stavros egy kicsit messze van, de busszal is át tudtok menni, és vissza is.

Miért?
Hány km-re van Asprovaltától Stavros?
Ja, mégegy kérdés: A Lidl hány km?Vagy oda is inkább csak busszal menjek?

# 242
Dian77
Aktív fórumos
Aktív fórumos
363 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#108557 Üzenet linkje2009-07-08 21:52:51  Válasz a #108552. hsz-ra Előzmény #108552

Solyci!

Asprovalta és Stavros becslésem szerint közúton 4-5 km. A Lidl pedig 2 km.

# 243
Solyci
Aktív fórumos
Aktív fórumos
288 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#108560 Üzenet linkje2009-07-08 21:57:34  Re:

dian77 írta:
Solyci!

Asprovalta és Stavros becslésem szerint közúton 4-5 km. A Lidl pedig 2 km.

4-5 km, az erős séta főleg 30°C-ban!
Gondolom ilyen helyi buszjárat járhat arra fele.
Mennyi kb. a jegy?

# 244
Boka
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
165 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#108572 Üzenet linkje2009-07-08 22:15:14  Válasz a #108560. hsz-ra Előzmény #108560

Zakynthoson 1,40 Euró volt, gondolom itt sem kerül többe.
# 245
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#108611 Üzenet linkje2009-07-09 10:44:25 

Szia Solyci!

Szerintem is messze van gyalog Stavros Asprovaltától. Busszal érdemes átmenni. Vrasnára viszont tényleg át lehet sétálni, az kb. 15-20 perc.

# 246
Adrikanemeth
Aktív fórumos
Aktív fórumos
301 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#108778 Üzenet linkje2009-07-10 11:24:56 

Szia Sancho!
Jó utazást és jó időt kívánok Nektek! Érezzétek nagyon jól magatokat a pároddal! Legalább olyan jól, mint mi 3 évvel ezelőtt!
Üdv:Adri

# 247
Henita13
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
39 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#108809 Üzenet linkje2009-07-10 14:15:48 

Sziasztok Görögország rajongók!

Sokat olvasom az oldalt és nagyon sok infót találok. Tavaly Sartin voltunk és mire odaértünk mindent tudtam mi hol van, mennyibe kerül, apartmanok stb..Köszönöm nektek.
Most Asprovaltat néztem ki magunknak, kérdezném Tőletek, hogy mennyiben hasonlít Sartira, homokos partja van-e, lassan mélyül-e a tenger?Köszönöm előre is a segítséget. Üdv: Heni

# 248
Kristin1
Törzstag
Törzstag
501 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#108820 Üzenet linkje2009-07-10 15:09:49  Válasz a #108809. hsz-ra Előzmény #108809

Homokos a partja, illetve közvetlen a víznél aprókavicsos. A víz elég gyorsan mélyül.
Más jellegű üdülőváros, mint Sarti, de összességében nagyon kellemes hely Asprovalta is, én ajánlom mindenkinek. Van egy pár Asprovalta illetve Vrasna című fotóalbum, nézd meg őket, és látni fogod, milyen! icon_biggrin.gif

# 249
Hajnal79
Aktív fórumos
Aktív fórumos
88 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#108822 Üzenet linkje2009-07-10 15:18:25 

Aug. 7-én indulunk Asprovaltára. Az Andreas apartmanban foglaltunk helyet. Eddig még nem találtam infót róla, képet is csak egyet. Tud valaki vmilyen infót róla?
# 250
Ildima
Aktív fórumos
Aktív fórumos
178 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#109100 Üzenet linkje2009-07-13 12:09:45 

Sziasztok!
Most indulunk 2 óra mulva Vrasnára:)))
Szeretnénk tudni van -e piac ott, vagy a közeli Asprovaltán???
Ha tud valaki válaszoljon:))))
Köszi
Ildi

# 251
Solyci
Aktív fórumos
Aktív fórumos
288 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#109118 Üzenet linkje2009-07-13 13:26:46 

ildima írta:
Sziasztok!
Most indulunk 2 óra mulva Vrasnára:)))
Szeretnénk tudni van -e piac ott, vagy a közeli Asprovaltán???
Ha tud valaki válaszoljon:))))
Köszi
Ildi

Szia!

Először is jó utat!!!!! icon_smile.gif
Másodszor: piac a közeli Stavroson van, csütörtökönként az ófalui részen, vagy Lidl van Vrasnán, ha olcsóbban vásárolnátok.

# 252
Bridzs
Aktív fórumos
Aktív fórumos
389 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#109285 Üzenet linkje2009-07-14 12:19:42 

Szia Solyci!

Látom indultok 3 nap múlva:-) Jó utat és Kellemes Nyaralást Kívánok!

# 253
Solyci
Aktív fórumos
Aktív fórumos
288 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#109299 Üzenet linkje2009-07-14 13:08:00 

Bridzs írta:
Szia Solyci!

Látom indultok 3 nap múlva:-) Jó utat és Kellemes Nyaralást Kívánok!

Köszi Bridzs!
Majd mielőtt elmegyünk, még én is kellemes nyaralást kívánok!!!! icon_smile.gif

# 254
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#109930 Üzenet linkje2009-07-19 19:57:52  Válasz a #108778. hsz-ra Előzmény #108778

Szia Adrika!

Nagyon szépen köszönöm a jókívánságokat icon_smile.gif Sajnos már csak itthon ért, de így is nagyon jól esett icon_smile.gif

Én is kívánok nagyon kellemes nyaralást és nagyon szép időt hozzá icon_smile.gif

# 255
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#109931 Üzenet linkje2009-07-19 20:16:15 

Sziasztok!

Nos... sajnos véget ért a nyaralás. Voltak apró kétségeim Asprovaltával kapcsolatban, mert elég vegyes értékeléseket olvastam róla, de így hogy ott voltam elmondhatom, véleményem szerint méltánytalanul van elhanyagolva a magyar nyaralók részéről. Csodálatos és nagyon barátságos üdülőhely. Készítettem pár képet, majd felrakom az albumaimba. Az egyetlen fura dolog a tengerpartja lehet, mert kavicsos és nem homokos, de szerintem ez sem olyan nagy hátrány. Illetve a felső rész ahol napozni lehet ott nagyon finom homok van, csak közvetlen a part kavicsos. Sokan érdeklődtek a Lidl-ről, de az elég messze van, ha csak nem bérelsz valamilyen járművet. Mi megtettük. Béreltünk egy autót, aminek csak 25 EUR volt az ára 24 órára és ezzel bejártuk a környéket, sőt még Stavroson és Uranopolisban is voltunk icon_smile.gif Azért döntöttünk az autó mellett, mert egy robogó 12 órára 18 EUR volt így szerintem jobban megérte egy kis autót bérelni icon_smile.gif Sokan írtak a sétáról Vrasnára. Nos... mi minde nap átmentünk Vrasnára, valóban csak pár perc séta. Ott több magyar van valami miatt, de ők is átsétáltak Asprovaltára,mert ott esténként nagyobb élet van. Vrasna valahogy csendesebb, de ott is nagyon klassz kis üzletek és éttermek vannak icon_smile.gif Majdnem mindenhol tudnak egy picit magyarul, de ha ismersz pár görög szót vagy mondatot azonnal a szívükbe zárnak icon_smile.gif Asprovaltában nagyon sok szerb és bolgár nyaraló van, akiket nem nagyon kedvelnek és minket is úton útfélen szerbűl szólítottak meg,de mikor megtudták hogy magyarok vagyunk, azonnal megváltoztak icon_smile.gif
Hiányolják a magyarokat, kérdezgetik, hogy hol vannak a magyarok? Az idő szerencsére csodálatos volt, kivéve az érkezés napját, amikor szakadt az eső icon_sad.gif Már az elinduláskor rossz idő volt és a busz is kicsit később jött, aztán a határon a szerb és török vendégmunkások rohama miatt órákig kellett állni icon_sad.gif
Megérkezéskor akkora eső volt hogy alig tudtunk kimozdulni, nagy nehezen eljutottunk az eligazításra, aztán gyorsan beültünk az egyik vendéglőbe, ami nagyon rossz választás volt. 7.5 EUR-ért nagyon pocsék souvlakit kaptunk, aztán észrevettük hogy mások is nagy ívben elkerülik ezt a vendéglőt icon_smile.gif A nevét nem tudom sajnos, de a nagy Sándor téren van a sarkon a táblánál és sárga feliratos táblája van. Nos őket nem ajánlom. Nagyon kedves kiszolgálás és 20 % kedvezmény van viszont Antonisz vendéglőjében, ahol családi hagyományok szerint készítik a tengeri herkentyűket és a tzatzikit. Érdemes beülni, mert tényeg nagyon kedvesek és finom a kaja is. Utána mindig kaptunk ajánékba dinnyét icon_smile.gif Amúgy a főutcán is nagyon sok kis bolt és kajálda van érdemes meglátogatni őket. Mindenhol nagyon kedvesek és aranyosak icon_smile.gif
Ha valakinek van valami kérdése nagyon szívesen válaszolok. Ja, majdnem elfelejtettem a LIDL témát. Szóval Vrasnában van egy nagy diszkont áruház, oda érdemes átsétálni. Az Aprovalta - Vrasna út mellett a vidámpark és egy kis sport pálya között lehet átmenni, de onnan már lehet látni, nagy sárga épület kék felírattal icon_smile.gif

sziasztok icon_smile.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 16 17 18 ... 25 26 27   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu