#1086802009-07-09 18:22:00 Válasz a #108595. hsz-ra
Szia Gazsa!!!
A Sarti Beach bungalóknál nincs klíma,csak az első 2-3-ban,de azt görögöknek adják csak ki,ezeknél még az ajtók is műanyagok,a többinél fa.Én a helyedben nem választanám,mert megszállták a német diákok a kemping részét, és sajna a medence környéke mindíg tőlük hangos, és nyár végéig lesznek.A többi apartmanról sajnos nem tudok.
Sziasztok!
Mi két hét múlva indulunk Sartira.. és azon gondolkodtam hogy meg kéne nézni Thassos-t volt már vki aki Sartiról átlátogatott oda? 1 napos kirándulás keretein belül megvalósítható a dolog?
Válaszokat előre is köszönöm
Lehet meredeket írok, de a sátorozás is választható opció, nem? Én gondolkoztam rajta mostanában, h. legközelebb lehet kipróbáljuk. Közelebb leszünk a tengerhez, kicsit keményebb fekvő felület, de annak is meg van a maga varázsa....
Volt már valaki így? Szívesen hallanék egy-két tapasztalatot...
Sziasztok!
Mi két hét múlva indulunk Sartira.. és azon gondolkodtam hogy meg kéne nézni Thassos-t volt már vki aki Sartiról átlátogatott oda? 1 napos kirándulás keretein belül megvalósítható a dolog?
Szia!
Sarti-Keramoti autóval kb. 4 óra. +kompolás. Így oda-vissza az utazás 10 óra. Szerintem az 1 napos látogatás nem biztos, hogy jó ötlet.
#1088122009-07-10 14:32:43 Válasz a #108614. hsz-ra
Szia!
Mi tavaly voltunk Sartin.Az utat/buszos/ aug.15-én foglaltam le és aug 22-én utaztunk. Dias Zeussal mentünk és a fennmaradó pár apartmanból végül a Paris apartmant választottam.
Kb. 200m a tengerpart, csendes helyen az ófalu részen található. Boltok, éttermek, sétáló utca közel van.
Nagyon jól éreztük magunkat, tudom javasolni ezért a last minute utakat.
Szia killerlaca mi busszal megyünk és a Manollist választottuk de sajnos közbe jött valami és így az Avrát kaptuk helyette nekem mondjuk mindegy mert csak aludni fogok oda járni, ha van kedved találkozhatunk egy-két ser mellett eldumcsizni? persze ha a baba engedi
#1088312009-07-10 17:49:27 Válasz a #108800. hsz-ra
Mi 2 éve 1 hetet Thassoson, 1 hetet Sartin voltunk. Jobb lett volna 2 hét Thassoson, nem néztünk meg mindent amit szerettünk volna. Legközelebb tervezd oda az utat, nagyon szép sziget, 1-2 nap nem elegendő rá.
Sziasztok!
Mi fordítva voltunk tavaly. Thassoson voltunk 1 hetet és utána mentünk Sartira ahol 3 éjszakát töltöttünk. Közben megálltunk sátorozni 1 éjszakát kb. félúton, Stavros (Olympiada) mellett egy öbölben ahol nagyon sokan vadkempingeznek. Így ez a szállás ingyen volt. Sok ott is a látni való Stavros környékén, így ajánlom a sátorozást nektek is. Ha kell leírom az öböl GPS koordinátáit. Thassos-on is találni szállást, érdemes pár napot eltölteni ott is, mert gyönyörű sziget. Persze ha van annyi szabadságotok meg 200 euróval több pénzetek........
#1090232009-07-12 20:49:55 Válasz a #108542. hsz-ra
Szia Gyugyu!
Jó képeket tettél fel, igaz még nem néztem végig, de tetszett, hogy sok apartmanról készítettél fotót. Neked tetszett ahol voltatok, meg voltál vele elégedve, és melyikbe mentél volna még szívesen a látottak közül?
Mindenki mástól kérdezem:
Érdekelne még, hogy mennyi pénzzel kell számolni kaja tekintetében (csak a kajára gondolok), úgy, hogy nem főzök.
Aki többször járt már Görögországban megírná, hogy mennyit költött kb. ételre-italra?
És még valami: szerintetek ha kifogok egy jó last minute utat, mennyi a max. amitől többet nem érdemes fizetni egy Sarti-s útra?
Jó képeket tettél fel, igaz még nem néztem végig, de tetszett, hogy sok apartmanról készítettél fotót. Neked tetszett ahol voltatok, meg voltál vele elégedve, és melyikbe mentél volna még szívesen a látottak közül?
Mindenki mástól kérdezem:
Érdekelne még, hogy mennyi pénzzel kell számolni kaja tekintetében (csak a kajára gondolok), úgy, hogy nem főzök.
Aki többször járt már Görögországban megírná, hogy mennyit költött kb. ételre-italra?
És még valami: szerintetek ha kifogok egy jó last minute utat, mennyi a max. amitől többet nem érdemes fizetni egy Sarti-s útra?
Köszi
Attól függ mikor mész. Szerintem főszezonban (ahogy nyomon követem a last minute árakat) én nem adnék többet 30-35 ezernél fejenként busszal (max. 40-et de az már "csücskös"). A kajára, alkalmanként (étkezésenként) étteremben 16-20 euró körül számolhatsz 2 főre (ha gyroson és szuflakin is elélsz egy hétig akkor ennek a fele kb. az Ovelixben.)