#1076222009-07-03 09:26:17 Válasz a #107394. hsz-ra
Szia csz75!
Igen. Valamikor május vége felé iratkoztam fel, és azóta elég gyakran kapom a hírlevelet. Sok érdekes uticélt láttam már eddig.
Üdv. czoki.
#1090952009-07-13 11:54:09 Válasz a #108737. hsz-ra
Szia Czoki!
Nagyon örülök az ilyen hírnek, én már pár hónapja megvettem 30 ezerért Athénba a jegyet, de kérlek írd meg minden ilyen akciójukat. Sajnos nem engedett feliratkozni hírlevélre vmiért a rendszerük, majd próbálkozom újra.
De mivel másnak is szervezek utazásokat, ezért örülök az ilyen akciós híreknek, szóval KÖSZI!!!
Nagyon örülök az ilyen hírnek, én már pár hónapja megvettem 30 ezerért Athénba a jegyet, de kérlek írd meg minden ilyen akciójukat. Sajnos nem engedett feliratkozni hírlevélre vmiért a rendszerük, majd próbálkozom újra.
De mivel másnak is szervezek utazásokat, ezért örülök az ilyen akciós híreknek, szóval KÖSZI!!!
Sziaszok,
van esetleg valakinek tapasztalata az athéni reptéren a csomagmegőrző működéséről ? Non stop? (a honlap szerint elvileg az, de máshol meg azt olvastam, hogy nem...) Kb. mennyi idő lehet a lerakás illetve a felvétel?
Igaz most nem a 26 ezres jegyet látom Athénba, de azért jó tudni, hiszen nem csak Athén lehet más úticélja
Szia Firkamano!
Én is e gondolat mentén küldtem az értesítést. Mint korábban írtad,
utazások "szervezésével" foglalkozol, vagy legalább is segítesz ez ügyben
másoknak, tehát nem csak Gr.országban gondolkozol.
Üdv. czoki.
#1108142009-07-24 08:37:04 Válasz a #110806. hsz-ra
Szia!
Igen, szabadidőmben a barátaimnak/ismerőseimnek segítek.
De sajnos azt vettem észre, a Malév nem tud olcsóbb lenni még akciósan sem, mint pár fapados légitársaság.
Viszont Bp-ről csak ők visznek Athénba úgy, hogy nem kell átszállni. (meg persze a nagyon drága légitársaságok is)...
Van most egy Malévos akció, hogyha az ember Citibankos hitelkártyát csináltat, akkor kap egy ingyen repülőjegyet (oda-vissza). Még nem tudom, hogy ez a gyakorlatban hogy fog működni, de minket a reptéren kapott el egy hölgy, aki ezt az akciót hirdette, és azt mondta, hogy a hitelkártya díja 3500 Ft, ezt persze ki kell fizetni, de ezen túl más kötelezettség nincs, és az ember egy szept. 15. és dec. 15. között leutazható retúr repjegyet kap. Magyarul, ha az apróbetűs részben nincs nagy kacifánt, akkor az ember 3500 Ft-ért hozzájuthat egy repjegyhez. Elég sok város közül lehet választani (európai célpontok), a szabad helyek függvényében. Mi megpróbáljuk, aztán majd kiderül, hogy működik-e...