#1094742009-07-15 16:35:06 K&H bankkártyákhoz tartozó biztosítások
K&H MasterCard, K&H Trambulin, Eszterházy és ELTE Maestro valamint K&H Visa Classic és K&H Fotex Visa Classic bankkártyákhoz kapcsolódó utazási biztosítás.
A biztosításcsomagok tartalma:
Az egyes biztosításcsomagok tartalmazhatnak betegség-, baleset, utazási- jogvédelmi és poggyászbiztosítást, amely utazásonként legfeljebb 30 napos időtartamra nyújt fedezetet. Az éves kártyadíj magába foglalja biztosításcsomag díját.
Az egyes bankkártyákhoz tartozó különböző szintű biztosításcsomagok: 1. K&H trambulin Maestro és K&H felsőoktatási program co-branded bankkártyáihoz tartozó biztosításcsomag, amely tartalmaz:
betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást
• K&H trambulin Maestro bankkártyákhoz,
• K&H ELTE Maestro bankkártyákhoz,
• K&H Eszterházy Maestro bankkártyákhoz kapcsolódóan.
2. Standard lakossági bankkártyákhoz tartozó biztosításcsomag, amely tartalmaz:
betegség-, baleset-, utazási és poggyászbiztosítást
• K&H Visa Classic bankkártyákhoz,
• K&H Visa Classic hitelkártyákhoz,
• K&H MasterCard bankkártyákhoz,
• K&H MasterCard hitelkártyákhoz,
• K&H Fotex Visa Classic bankkártyákhoz kapcsolódóan.
3. Presztízs lakossági és üzleti bankkártyákhoz tartozó biztosításcsomag, amely tartalmaz:
betegség-, baleset-, utazási, jogvédelmi és poggyászbiztosítást
• K&H Visa Gold bankkártyákhoz,
• K&H Visa Business Gold bankkártyákhoz kapcsolódóan.
4. Standard üzleti bankkártyákhoz tartozó biztosításcsomag, amely tartalmaz:
betegség-, baleset-, utazási, jogvédelmi és poggyászbiztosítást
• K&H Visa Business bankkártyákhoz,
• K&H MasterCard Business bankkártyákhoz,
• K&H MasterCard Business hitelkártyákhoz kapcsolódóan.
Az utazási biztosítás szolgáltatója: K&H Általános Biztosító Zrt.
#1095652009-07-16 11:01:29 Válasz a #109089. hsz-ra
Valóban kipostázzák... 30 nap múlva. Be kell menni és elintézni személyesen. kell a netes igénylőlap, személyi, lakcím, taj kártya. Plusz meghatalmazás a többi igénylőtől.
#1096122009-07-16 16:24:58 Válasz a #109568. hsz-ra
Na, gondolhatod hogy ha felhívva a területileg illetékes irodát kaptam ezt az infót, nem fogom kipróbálni hogy vajon igaz-e, tényleg 30 napra jön meg...
Mert ha (bízva abban hogy hátha megkapom hamarabb) elpostázom az igénylőt és mégsem jön időben, akkor már hiába megyek be reklamálni: ők kiküldték...
#1096632009-07-16 21:12:27 Válasz a #109612. hsz-ra
Én nem mondtam, hogy próbáld ki. Csak leírtam, hogy nálunk mi volt.
Igaz én májusban intéztem.
És biztos, hogy területileg is lehet, sőt van különbség.
Sajnos nekem sok lett volna az út +3 gyerekkel, mivel a férjem kamionos, sosincs itthon.
#1096802009-07-17 07:37:53 Válasz a #109568. hsz-ra
Sajna Budapesten postán közel 30 nap. Én június 23-án küldtem ajánlva az igénylőt, és július 16-án (tegnap) érkezett meg, még időben ahhoz, hogy ma tudjuk vinni magunkkal. Szóval jó, ha hasonló idővel kalkuláltok.
Tibibaba,én ezt kissé soknak találom,de kérdezz még utana...az Uniquanál kötöttem 250 ft/nap...meg kell nézni a szolgáltatásokat...egyébként azért is jöttem ide,hogy leirjam,most Pargan igénybe kellett venni.Mondjuk különleges gondunk volt/fogszabályzó probléma,amit csak magánorvas tudott megoldani,a Pargai SZTK-ban nincs fogászat/,alapos kezelés után az orvos azt mondta,ő nem szokott telefonos egyezkedéshez a biztositóval,fizessük ki,majd otthon visszaigényeljük...igy is lett,azonnal hivtam a biztositót,elmondtam a gondot,jegyzőkönyvet vett fel a telefenüögyeletes,és mire hazajöttünk,itthon volt a levelük a kárigénylő lappal...4 nappal a kezelés után éppen Paxoson üldögéltünk egy parti kávézóban,mikor csengett a telefon,a biztositó volt,érdeklődtek,hogy van a gyerek foga,megfelelő volt-e a kezelés...kiswsé meglepődtem,de kedves gesztus volt részükről.Holnap postázom a papirokat,meglátjuk a továbbiakat,majd leirom.
Egyébként Pargan az SZTK-ban másik utastársunktól,akinek fülgyulladása lett,nem is kértek BBP-t,csak le3fénymásokták az EU kártyát,és mehetett...ja a gyógyszert neki kellett megvenni,de az m indenhol igy van...tehát mégis hasznos ez a kártya!
#1099532009-07-20 08:32:19 Válasz a #109948. hsz-ra
UHH, ekkora különbségek vannak? Azért nem mindegy hogy 250 vagy 480, elvégre kettőnknek 10 napra 5000 HUF megtakarítást jelentene... és elfogadják a Uniqua-s biztosítást ugyanúgy a macedón határon? (Egyáltalán: honnan tudja a maci határőr hogy amikor kéri a biztosítás papírjait akkor amit a kezébe nyomok az tényleg egy kötvény, nem pedig valami más?)
A macedon határőrnek mindegy, hogy melyik biztosító, csak legyen biztosítás én is az Uniqua-s biztosítást kötöttem, bár nekem szerencsére nem kellett használni.
Mazsolázz itt: www.netrisk.hu
Nézegetem a biztosítók ajánlatait, tényleg van 250-től 1300-ig /fő/nap... Viszont a kocsira köthető kiegészítő "assistance" szolgáltatásokkal nem erőltetik meg magukat! Alig fizetnek valamit egy esetleges javításra, nagyrészt csak szerveznek sofőrt, trélert, de a mi költségünkre...
Nézegetem a biztosítók ajánlatait, tényleg van 250-től 1300-ig /fő/nap... Viszont a kocsira köthető kiegészítő "assistance" szolgáltatásokkal nem erőltetik meg magukat! Alig fizetnek valamit egy esetleges javításra, nagyrészt csak szerveznek sofőrt, trélert, de a mi költségünkre...
ezt ajánlom, most valami akciós kedvezmény van a járművekre, hívhatod is Őket nagyon korrekt és segítőkészek a suti-ék is itt kötöttek két motorra és egy kocsira, ja és én is, de ezt már írtam
#1103412009-07-22 07:24:13 Válasz a #110214. hsz-ra
Felhívtam őket, nem rossz, ők már azért tényleg kínálnak is valamit... Viszont ez 25ezerért 5-7 személynek éri meg, mi meg 2-en megyünk. De valami ilyesmire gondoltam ami az assistance szolgáltatást illeti.