Köszönöm Laci Mi is valamilyen fakultatív kirándulásra gondoltunk. A Döme által írt menetrendeket is megnéztem, de általában előbb indul a hajó visszafelé, mint ahogy odaérnénk. Bár nagyon kipróbálnám azokat a nagy hajókat.
Még egy kérdésem lenne, hogy van -e a Kostisban légkondi vagy esetleg ventillátor.
Hali Anyta! Klímát nem láttam, de ventilátor volt a szobánkban. De nem kizárt, hogy valamelyik apartmanban van. Mi 2 éve voltunk azóta már szerelhettek fel. Úgy emlékszem Suzuki most van a Kostisban,mire Ti mentek Ő már haza ér. majd figyelem,és szólok ha látom a bejelentkezését. Tőle frissebb információt kaphatunk!
Tudnátok nekem írni a helyi autókölcsönzőkről ? Főleg egyéni tapasztalatok érdekelnének...Találtam, egy online foglalást is bonyolító céget, a honlap szerint minden szép és jó, csakhogy szó sem esik pl. a depositról...(lehetséges lenne,hogy nem kérnek?)Katt ide !
Vagy ha valaki tudna esetleg kedvezőbb ajánlatot...
#1095322009-07-16 07:31:48 Válasz a #109472. hsz-ra
Üdv Döme!
A kutyásnőci santorini.eoldal.hu weboldalán nagyon sok gyakorlati infó van az autó és motorbérlésről. Én is onnan szedtem le vagy 5 oldalnyi anyagot. Mi most szombaton megyünk Santira, Kamariba, és már nagyon várjuk.
Jó nyaralást mindenkinek!
#1096772009-07-17 05:51:09 Válasz a #109535. hsz-ra
Üdv Döme!
Holnap utazunk, és miután mi is bérlünk majd 5 napra autót, megkérdezem a deposit ügyet, és megírom a fórumba az eredményt.
Kamariban leszünk - Hotel Alexandra Beach - és a szívünkben minden fórumost magunkkal viszünk. Holnap este mindannyiótok egészségére iszunk majd egy Visontót valamelyik tavernában.
A most ithhonmaradóknak is szép nyarat kívánunk, és ne búsuljatok, ezután majd ti jöttök! SÜSSÖN RÁTOK A NAP!!!
Sziaszotok!Egymás után a nyolcadik görög utam jön Santorinin tavaly voltam igaz csak fakultatív kirándulás volt Krétáról de az élmény felbecsülhetetlen ezért megyek most egy hétre juli.25-én.Csak annyit tudok mondani aki még nem volt ,és ha megteheti mindenképpen jusson el erre a szigetre.
Sziaszotok!Egymás után a nyolcadik görög utam jön Santorinin tavaly voltam igaz csak fakultatív kirándulás volt Krétáról de az élmény felbecsülhetetlen ezért megyek most egy hétre juli.25-én.Csak annyit tudok mondani aki még nem volt ,és ha megteheti mindenképpen jusson el erre a szigetre.
Szia Kleine!
Mi tavaly nyaraltunk ott két hetet. Fantasztikus volt. Amint tehetem vissza fogok menni. Mi Perissában voltunk elszállásolva, Te hova mész?
Üdv Josza
Helló! Idén Kamari lesz majd juli 25.-én indulok de szerintem Santorini az a hely ahol az 1 hét gyorsabban megy el sajnos Európába nem hiszem,hogy van szebb sziget nála sőt.....
#1098292009-07-18 16:06:57 Válasz a #109827. hsz-ra
Kamari is nagyon jó hely. Kb. egy km.a távolság, csak köztük van a Mesa Vouno, ami a sziget második legnagyobb hegye. Kamari mozgalmasabb, bulisabb, Perissának, meg sokkal jobb a strandja. A két hely között kishajó jár. Végül is majdnem mindegy, hogy a szigeten hol laksz, csak ott legyél. Nagyon kicsik a távolságok.
Santorini szerintem is a legszebb sziget Európában, de az biztos, hogy életemben a legszebb hely, ahol jártam. De hivatalosan is Európa elsőszámú turisztikai célpontja. Az Apollonnal mész, vagy önnálló szervezésben. Melyik apartmanházban leszel Kamariban?
medicitravellal fogok majd menni (Komáromi utazási iroda) haroula apartman lesz.Ha már voltál te ott egy hetet akkor tudsz mondani amit érdemes megnézni. Fira , Oia azokat láttuk de tuti,hogy most is meg fogom nézni.Ha már oia akkor a naplementét megnézted sokan mondják a világ legszebb naplementéjének is .
#1098322009-07-18 16:35:54 Válasz a #109830. hsz-ra
Szia! Ott a szőrős képem alatt van felírva a "Beszámolók"és a "Fotoalbumok"felirat. Ha azokra rákattintasz elolvashatod a beszámolómat, a "Fotoalbumoknál" megnézheted a készült képeket.Egyébként a Haorula ház az Apolloné a Medici Travel csak utazásszervezöként vesz részt az értékesítésben.n Gyakorlatilag az Apollonnal utazol. Az nagyon nívós, megbízható cég.
Javasolom, hogy olvass vissza ebben a topikban. Akár az elejétől is elolvashatod.Minden kérdésedre választ kapsz. De azért, ha van kérdésed szívesen válaszolunk, ha tudunk.