És a táncház-i zenék az adszolut gyengém, mindent megadnék érte
Hát kérlek, nem kell akkor mást tenned, mint kisétálni valamelyik táncházba, és valamelyik szünetben odacsapódni az együttes valamelyik tagjához, vezetőjéhez... Biztosan akad náluk "anyag", és ha nem is kérik "ingyér", talán azért, "a mindenedet" se kell odaaadnod érte...
(ma pl., éppen a Mydrosz együttes táncháza van a PE.CSA.-ban, ha jól emlékszem 2500-ért adták az 5 éves évfordulójukon kiadott korongot, de ha szerencséd van, és sikerül megismerkedned néhány FAN-nal, talán csereberélhetsz is velük!)
És a táncház-i zenék az adszolut gyengém, mindent megadnék érte
Hát kérlek, nem kell akkor mást tenned, mint kisétálni valamelyik táncházba, és valamelyik szünetben odacsapódni az együttes valamelyik tagjához, vezetőjéhez... Biztosan akad náluk "anyag", és ha nem is kérik "ingyér", talán azért, "a mindenedet" se kell odaaadnod érte...
(ma pl., éppen a Mydrosz együttes táncháza van a PE.CSA.-ban, ha jól emlékszem 2500-ért adták az 5 éves évfordulójukon kiadott korongot, de ha szerencséd van, és sikerül megismerkedned néhány FAN-nal, talán csereberélhetsz is velük!)
Ez annyira kézenfekvő, hogy eszembe sem jutott, nagyon efhariszto!!!
most már csak azt kellene tudnom, hogy honnan tudnám meg, mikor és hol van ilyen összejövetel?
Sajnos semmilyen cserealappal nem szolgálhatok, mert ami volt (kazettán) az évek folyamán tönkrement, de az előadoknak szívesen nyújtok támogatást
Ide csak beillesztitek annak a számnak a linkjét, amit szeretnétek és utána rányomtok, hogy miben szeretnétek...mp3 vagy avi...
ezek után meg kell várni amíg betölt, majd legalul meg fogjátok találni a számot, majd rákantitotok, és elmentitek a gépre...
nekem ez vált be eddig!
De én is, vagy legalább tartozom egy köszönettel, mert már régóta kerestem hasónlóan egyszerű megoldást!
Megjegyzem, hogy az utolsó kattintást az egér jobb gombjával kell megtenni (különben csak meghallgatásra nyílik meg a Media Playeren) és így menteni el a gépre a számot, a megfelelő mappába...!
#1102112009-07-21 15:23:36 Válasz a #109971. hsz-ra
Efhariszto
Tegnap elektrómentes napot tartottam, ill. kicsit gyakoroltam a Pilisben a kanyarodásokat készülve a Nagy Szigetre.
Nagyon sok örömet szereztetek Ilonával nekem és már meg van a pénteki progim, és még messze sem kell mennem érte.
a "Balkán naptár"-at viszont nem találom, de a programokat igen
Tegnap elektrómentes napot tartottam, ill. kicsit gyakoroltam a Pilisben a kanyarodásokat készülve a Nagy Szigetre.
Nagyon sok örömet szereztetek Ilonával nekem és már meg van a pénteki progim, és még messze sem kell mennem érte.
Az előbb tudtam meg, hogy lemaradok Sakis Rouvas koncertről ami Rodoszon lesz augusztus 19-én.
Valaki tudja esetleg, hogy mikor és hol lesz koncertje Sakisnak, Nino Ksipolitasnak és Mihalis Hatzigiannisnak?
Hol tudom megnézni, lenyomozni?
Előre is köszönöm!
#1143082009-08-15 20:45:46 Válasz a #114240. hsz-ra
Szia Jorgosz!
Ha majd kiderül, hogy hol lépnek fel, akkor megírnád?
Szerinted lehet kapni DVD-n a Bank Banget? Vagy nem tudod, hogy letölthető-e valahol? Vagy hogy tudnám megszerezni?
Szerinted csak athéni színházban léphet fel Vassilis H.? Rodoszon esetleg? Szivesen megnézném élőben. Na, meg persze kíváncsi lennék, hogy mennyit értenék meg a darabból.
Nehéz jegyet szerezni az ilyen színdarabokra? Mennyivel előtte kell megvenni és mennyibe kerül kb?
Idén nyáron Görögországban nyaraltam, és amikor elindultunk hajnalban hazafelé, akkor a rádióban egy olyan dalt hallottam, ami rögtön megtetszett. Egész nap ezt dúdoltam magamban, hogy majd megkeresem a neten, de semmi eredményre nem jutottam. Ha azt nem vesszük annak, hogy közben rengeteg kedvenc görög nyelvű dalom lett.
Szóval szeretnék segítséget kérni, hátha valaki ismeri közületek azt a dalt.
Amiket tudok róla:
- férfi előadó énekelte (fiatalos hangja volt, 20-50 év közöttire saccolom)
- lassú dal volt (nekem kicsit szenvedős, gondolom, hogy szerelmes dal lehetett)
- ami megragadt szó bennem az a "fotografia" - ez a szó többször is elhangzik a keresett dalban.
Előre is köszönök minden segítséget, hogy valaki veszi a fáradtságot és kicsit utána néz.