kedves fefe11! ha kalandosabb kirándulásra vágytok akkor mindenképp a robogót ajánlanám mi két napra béreltünk és bejártuk a sithoniát vourvuru és neos marmaras között és isteni volt. na meg nagyon olcsó,egy napra sassosnál 100köbcentis 17 euro.meg van a maga sajátos varázsa az ottani robogózásnak a hegyekben.de ha kényelmesebbek vagytok akkor gondolom az autó bérlés is megéri.a robogós közlekedés a narancspartnál és marmarasnál egyszerűbb mint kocsival de a többi helyen találsz parkolót.remélem tudtam seíteni a döntésben.
Ha autót akartok bérelni azzal számolnotok kell, h km korlátozással adják hacsaknem minimum 3 napra bérlitek.
Egyébként 100km/nap a limit. (ezt hallottuk, lehet, h meg lehet dumálni)
Mi motort béreltünk, és szerintem jobban jártunk:) legalábbis jobb élmény volt mint beülni 1 kocsiba.
Szia akkor ki az olcsobb szerinted Angelo vagy Sassos mert sok véleményt olvastam de egyik sem tért ki erre és inkább a te helyedet javasolják többen nem a S-ot mert A olcsobb sőt a S-kupponnal is drágább mint A.Angelonál tudnak magyarul?
Szerintem érdemes megérdeklődni mind két kölcsönzőnél.mi sassosnál béreltük két napra össz.25 euroért de egy napra 17 lett volna,minél több napra viszed annál olcsóbb.jó állapotban is volt,a miénk egy piros peugeot 100cm3. Párom szerint oda a hegyekbe jobban jár az ember ha nem 50cm3 -et visz ha messzebb akar menni, hanem 100-asat.
#1104022009-07-22 12:37:10 Válasz a #109718. hsz-ra
Helena, Afrodité89! Köszönöm szépen a válaszokat, nagy segítség, az Ovelixet tuti betámadjuk. igen, tényleg Toroniba megyünk, de mivel elég kis falu, és nem túl sok a látnivaló bejárjuk az egész félszigetet. Sartit pedig semmiképp sem hagynánk ki, visszahúz a szívünk:)
#1104272009-07-22 13:56:18 Válasz a #110289. hsz-ra
Szia papamaci! 50-80-ig lehet B jogsival bérelni. Mi 6-napra béreltünk 100-ast 60 euroért Sassosnál. Nagyon klassz volt olyan helyekre ellehet jutni ahová kocsival nem. Átmentünk a hegyi úton Toroninál jön ki nagyon klassz kis út. A másik pedig Toróni után van egy hegyi út ami végig a partmentén megy Marmarasig nagyon szép! Szia Erika
Sziasztok.
Pár nap és megyek Sartira, de az utazási irodában nem tudták pontosan megmondani hol a Tonia apartman. A fő úton valahol jobbra az út mellett.
Tudna valaki esetleg segíteni 1 leírással, GPS kordinátával.
Köszi
#1105152009-07-22 21:43:12 Válasz a #110432. hsz-ra
Szia Fefe!
Én 2006-ban jártam Sartiban és a képek alapján úgy rémlik, h vettünk fel ennél az apartmannál is utasokat, amikor fakultatív programra mentünk. Közvetlenül a főút mellett van, ha Thesszaloniki felől jössz, jobbra, a falu vége felé.
D.