Sajna mi hiába mosolyogtunk mindenre, s mindenkire, nem kaptuk vissza a mosolyt ( pontosabban nem minden hol a három emlitett kajáldát pl ). A pincér fiuról csak anyit (a coffos), kb. háromnegyed órát ültünk az asztal mellett mire kijött (addig cigarettázott és beszélgetett egy motoros csávoval), mi nem kaptunk eldobható abroszt, viszont olyan serény volt mint egy májbajós csiga, kiszámoltuk a kaját is és 19,50 euróra jött ki az eredmény és ebben benne van az 3üditő és a söröm is! Így lehet szorozni 4 főre. Személyszerint nekem nem jött be a piac (asszonynak igen), nem komálom a ruhás piacot. A takarításssal nem is volt gond, csak az étkezési felszereléssel (autóval lévő emberek voltak a szobában akik már reggel 8-kor leléptek). Ezt azért is írtam le, hogy a következők gondoljanak az utánuk érkezőkre. Egyvalami kimaradt a hütöbe beraktam második nap a jégakukat haza indulásnál (13nap után) még folyékony maradt.
Idézet:
Gudli:tekintettel lenni másokra akik netán pihennének (főleg éjjel vagy szieszta időben)
mi is így gondoltuk, de sajna nem minden honfi társunk van ezzel így, pláne a szemeteléssel kapcsolatban. Az utcán járva sem dobom el a csikket keresek egy kukát (legalábbis én és így szoktattam a gyerköcöket is). A szieszta idő volt nálunk a legföbb gond mert a szomszéd (szerintem elértette fiesztának). És IGEN megtaláltuk a homokos strandot is voltunk ott, de sajna más is, olyan sokan voltak, hogy ha fürdöben lennék, nem ejtettem volna le a szappant (remélem érted mire is gondolok).
Valószinüleg egy rossz hetet fogtunk ki, a második hétre mert az első az tényleg jó volt.
Viszont, ha vissza gondolok amúgy összeségben jónak minősíteném a nyaralást, egy hónap múlva meg csodálatos dolgokra fogok csak emlékezni és nem a rosszakra.
Akinek szuper volt, annak gratula, akinek szuper lesz annak jó pihenést. Sajna nekünk, most annyira nem jött össze. Bizom benne, hogy ez egyedi eset volt, és más nem jár így. Mindenkinek jó nyaralást.
#1109092009-07-24 13:54:38 Válasz a #110900. hsz-ra
A Grand Tours-al, megbizott helyi utazási irodán keresztül, ahol a prospektusból lehetett választani. Így nem láttod milyen szobát kapsz csak a számát, (de okos lettem és van egy megoldás mindenre keres rá és ne dönts rögtön)
#1110452009-07-25 15:16:17 Válasz a #110929. hsz-ra
Szeva, Igen taliztam velük (1-2db) szúnyogriasztott nem vittünk, nem volt, ha esetleg beröpült , én nem vettem észre.
Viszont tegnap lemostam az autót és csodák csodájára a lakkozásnak löttek!!!!!! mivel valami baromarcú az autó tetejét nézte csikktartónak, szépen beleégett a lakkba a cigarettacsikk nem sok helyen, de szépen látható. Hogy honnét tudom milyen csak onnét, a munkatársaim között van fényező és nagyon szépen megdicsért érte, (milyen helyes csikknyomok vannak a tetején!!)
Köszönöm nyaraló társaim, kedvesek vagytok (nem hiszem, hogy göröglett volna). Mit is gondolok az ílyen nyaralokról azt inkább megtartom magamnak.
MOST MÁR BIZTOS, HOGY AZ ÉLETBEN TÖBBET ODA NEM MEGYEK.
Sziasztok! Holnap utazunk és még mindig várjuk a jegjobb/legolcsóbb tavernák, gyrososok neveit!!!
Várjuk a válaszotokat, üdv:Adri, Peti
SziaAdrikanemth!
Álmoska leírásában /110740. hozzászólás/ 4 helyet javasolt.. Ezek közül én a Dionysos-t emelném ki. Tavaly is voltunk, idén is. Bőséges a választék, nagyon sokféle étel van, mint egy "igazi étteremben". Egy csak a bibi, minden görögül van kiírva. Tavaly, mikor kihozták a számlát, még ouzót is kaptunk, az idén is vártam, de sajna elmaradt. Én kalamári-t (rántott tintahalkarikát), a férjem fish-mix-et (3-4 fajta tengeri herkentyű) evett. Ezekben biztos nem csalódsz. 6,5 eurótól felfele (még a görög sali is) vannak az árak, de inkább több. Vannak olyan hafélék, melyek kilóban vannak számolva. A görög salit ne, mint salátát rendeld, (akárhol), hanem , mint egy komplett fogás, mert olyan nagy adag. Mi 4-ünknek rendeltünk egyet. Van egy palacsintázó is Marmaras-ban. A sétálóutcán bal kéz felől. Szerintem nagyon-nagyon édesen készítik el a töltelékeket (, mint minden görög édességet). Még a gyerekeim is csak húzták a szájukat. Palacsintából 2 főnek kell 1 db, mert nagyon-nagy, és nagyon édes. Szerintem. Legolcsóbb giros-os, a Port. 2 euro-ért lehet venni girost (de van csirkés is, az picivel drágább). A Port nevű vendéglőcskébe 10 %-os kedvezménykártya jár a GrandTours-os vendégeknek. Meg van egy másik hely is, ahol szintén kedvezmény jár. A neve nem jut eszembe. Jártunk itt is, de nem estünk hasra. (...) A giros kb. 10-50 centes eltéréssel mindenhol egyforma áron van.
üdv.: Zsófi73
Szia Zsófi! Köszi az infókat! Már többen is a Port-ot emeltétek ki, illetve a Dionysos, így ezeket biztos megnézzük. A palacsintázót pedig nem hagyjuk ki, mert az valahogy nekünk hozzátartozik a görög nyaraláshoz, no meg a kis fánkok is, amik a kedvenceim!!! Nyami-nyami Remélem holnap este már valamelyik tavernában eszünk valami finomságot!
Üdv:Adri
Adrikanemeth!
Szeretném még írni, hogy a vendéglőkben, tavernákban, akárhol. ne adjatok borravalót, nem azért mert (...), hanem, mert az BENNE VAN AZ ÁRBAN, ill. SZÁMLÁN IS FEL VAN TÜNTETVE, nevesítve van: felszolgálási díj.
Pld. a Dionysos-ban 1 euro/fő a felszolgálási díj!
Lehet bugyuta kérdést teszek fel, de a partszakaszokon illemhely létezik? Ha lemész a partra és fürdessz egész nap hová tudsz elmenni ha dolgod akad?
Vagypedig bemész fizetős helyre? És veszel valami hüsit?
Azt talán olvastam hogy zuhanyzó nincsen ami sajnálatos...de illemhely se lenne? Tapasztalatok, ötletek?