#1109962009-07-25 07:12:20 Válasz a #110926. hsz-ra
Tibibaba
Ezt a részt még általánosban tanítják
(mozgási energia)
Na de mindegy, mert nem ezt fejben tartva vezetnek az emberek.
Megállni? Magyarországon igen, de olyan országban, ahol nem beszéled a nyelvet, éjjel, kockáztatva a saját és család biztonságát? Hát, én nem.
Killerlaca
Ha nem találod, akkor esetleg keress rá a saját autód típusához tartozó fórumra. Persze az ilyen előírás csak a gyári gumiméretre vonatkozik. Ha változik a balonossága vagy mérete, akkor változik a nyomás értéke is. erről is vannak leírások a NET-en.
#1109992009-07-25 08:42:17 Válasz a #110977. hsz-ra
Elkomolytalankodjátok a dolgot... dehogynem állnátok meg! És ha látod a rendszámot is a lökin? "H"??
Mindenesetre én megállnék. Akár látom a rendszámot, akár nem.
Legutóbb -törölt nick 12762 szerkesztette (2009-07-25 08:48:21), összesen 2 alkalommal
Egyszer az életedbe már ka....ba maradtál valamikor főleg külföldön és kaptál segítséget és nem is kicsit akkor az embernek megváltozik erről a véleménye.
Én is megállok mert lehet hogy megmentem az ember életét.
Ha meg levernek,hát akkor az meg biztos meg van írva odafent.
Sziasztok!
Tudtok nekem segíteni idén úgy néz ki , hogy személyautó helyett egy 9 személyes kisbusszal megyünk Zakynthosba ; nem tudjátok megmondani ez mennyiben változtatja meg a pályadíjakat , Szerbiában, Macedoniában és Hellaszban (rio antorio híd ?) Köszi a segítségeteket!
#1110092009-07-25 10:18:15 Válasz a #110999. hsz-ra
"Elkomolytalankodjátok a dolgot... dehogynem állnátok meg!"
Pontosan erről van szó! Irónia volt, bocs, hogy pont téged idéztelek, valójában nem neked szólt, csak a Te mondatod éppen jó volt ehhez.
Sokaktól, sokszor elhangzott itt a balkán, mint degradáció, ahol majdhogynem a középkori fekete afrika szintjén élő emberevők élnek, akitől rettegni kell. Gyanítom, a többség az E75-ön túl sosem járt Macedoniában, és semmi mást nem tud róla, mint hogy arra kell menni Görögország felé.
"Elkomolytalankodjátok a dolgot... dehogynem állnátok meg!"
Pontosan erről van szó! Irónia volt, bocs, hogy pont téged idéztelek, valójában nem neked szólt, csak a Te mondatod éppen jó volt ehhez.
Sokaktól, sokszor elhangzott itt a balkán, mint degradáció, ahol majdhogynem a középkori fekete afrika szintjén élő emberevők élnek, akitől rettegni kell. Gyanítom, a többség az E75-ön túl sosem járt Macedoniában, és semmi mást nem tud róla, mint hogy arra kell menni Görögország felé.
Ű, de fain! Az én mondatom lett felhasználva egy ilyen magasröptű leckéhez! Jó vagyok!!
Csak ahhoz vagyok kevés hogy megértsem, mire volt ez jó... Mert nekem úgy tűnik, szerettél volna valamit hozzászólni, csak nem volt mondanivalód.
Én még azt is tudom Macedóniáról hogy dénár a hivatalos pénznem, mégsem érzem magam kisebbségben
#1110492009-07-25 16:01:53 Válasz a #111008. hsz-ra
Üdv!
Nem tudom más is észrevette-e, de valaki beírt egy sima információkérő hozzászólást!!!
Sajnos pontosan én sem tudok segíteni. Azt tudom, hogy görögországban a kis szakaszokon, ahol pl. 2,3 euró a személygépkocsi, ott 7 euro a 220 cm-nél magasabb gépkocsi, vagy az utánfurós. Tehát arányában így számolhatsz. Ezt azért jegyeztem meg, mert a tetőboxal együtt én magasabb voltam 220-nál, csak két kapunál kezdték el nézegetni, de mindenhol az alacsonyabb árat fizettem.
koszonom kissas kollega privat uzenetet (jo szallasnak tunik), de szomoru, hogy ezek szerint senki sem tudja, hogy hol lehet a szerb autopalza vegen az a szalloda...