Kedves Kleine!
2006-ban voltam Kamariban a Haroula apartmanban. Jó kis hely, közel mindenhez.
Mi nem utcára néző apartmant kaptunk. Az utcára nézők tágasabbak, hatalmas erkélyük is van. Először kicsit szomorú voltam miatta, később már nem bántam. A hátsó két apartman előnye a csend. Ha meg nyüzsire vágyik az ember, csak kilép az utcára és megkapja.
Az apartmanok alatt működik egy autókölcsönző, az ott lakók kedvezményt kapnak (azonos a tulaj).
Josza beszámolójából tudsz ötletet meríteni a programokhoz. Csak annyival egészíteném ki, hogy Kamariból a Fírába sűrűn induló busszal érdemes bemenni és a buszmegállóból azonnal bevágódni a kaldera felöli szűk kis utcákba. Végig lehet menni egészen a felvonóig. Hatalmas élményt jelentő séta! Tömeg nincs (az a bazár felé van), végig lelátsz a kalderára, közben bekukucskálhatsz a lakásokba, szállodákba.
Esetleg van olyan ember aki jön juli.25-én Santorinibe(kamari)
Szia Kleine! Mi is júl. 25-én indulunk az Apollonnal a Kostisba, most leszünk először Santorinin és remélem nem utoljára Örülök, hogy van valaki a Hellasról aki ebben az időpontban jön, mint mi.
#1099352009-07-19 21:37:18 Válasz a #109884. hsz-ra
Szia Kleine!
Malév charterjárat Boeing 736 típusú 109 személyes gép megy Santorinire. Indulás Budapest Ferihegy 2B 12 óra 05 perckor, érkezés görög idő szerint 15 óra 15 perckor. Visszafelé görög idő szerint 16 órakor indul és 17 óra 15 perckor leszünk Budapesten. Gondolom akkor 10 óra körül kell a reptéren lenni. Azt nem tudod véletlenül, hogy Santorinin is két órával előbb kell -e a reptéren lenni?
Anyita,,Kleine,,szevasztok ! A vissza utazásnál transzfer megy értetek, mindenkit az apartmanjánál vesz fel! Egyébként az idegen vezetőtök(Gaál László) mindent tudatni fog veletek,percre pontos indulási időpontokkal.
#1102712009-07-21 19:37:51 Válasz a #109678. hsz-ra
Szia dome!
Ma bereltunk 3 napra itt Kamariban egy cabriot. Szoval Depositot mindenutt kernek, 5O-6O eur. Ezt aztan visszakapod, ha hianytalanul leadtad az autot. Altalaban lehet alkudni, mert keves a turista, es allnak az autok. Alkudni itt helyben erdemes, a neten nem igen lehet.
Jo keszulodest! Jassas!
A Finikas apartmanban az erkélyek legalább részben szeparáltak? (Mindenhol csak olyan képet találok, amin ez nem látszik. )
Esetleg sk képeknek is örülnék (nem csak az erkélyről ), bár, ahogy olvastam, túl sokan még nem laktatok ott.
A Kostisban meg teljesen külön vannak a balkonok, jól láttam?
Sziasztok!
Igaz még csak tervezés alatt van a jövő év de Santorinire szeretnénk menni majd nászútra.Érdeklődni szertnék ,hogy járt-e már valaki Kamariban a Atlantida vagy a Mary apartmanban?Mik a tapasztalatok róluk?Meg valahol olvastam ,hogy Kamariban hamar mélyül a tenger.Ez mennyire igaz?Meg még valami.Tudna valaki még ajánlani olyan utazási irodát ami nem olyan drága és nem a full puccos szállásokat árulja?
Elöre is köszi!
Szia picimancs! Ahogy én idén elnéztem az utazási irodák ajánlatit csak kettőt találtam közöttük, amelyik Santorinire visz. A többi az ő útjaikat értékéseti. A két iroda: Aeolus és az Apollón Travel(esetleg még a Neckerman).
#1110392009-07-25 13:43:44 sétány a kaldera peremén
Sziasztok!
Egy útikönyvben olvastam, hogy kiépített sétány van a kaldera peremén végig Oia és Fira között. Elvileg a két város között a távolság 11 km. Valaki végigsétált már ezen?
Szia Pontikos!
Imerovigli után véget ér ez az út. Így emlékeztem, de hogy ne mondjak megalapozatlant, megnéztem a google earth-n is, egy deka út sem visz tovább a kalderaperemen! Az a könyv szerintem elírt valamit.
Üdv: Andi