Utazási irodák
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
Hozzászóló Üzenet
# 2971
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
WhiteFrost
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
594 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#111314 Üzenet linkje2009-07-28 07:43:11  Válasz a #111310. hsz-ra

Szia Christine!

Mi már többször utaztunk az aeolussal, busszal és semmi gubanc nem volt akkor amikor beraktuk a bőröndöket a busz aljába, sőt mi még hűtőtáskát is vittünk.

# 2972
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Szanna
Törzstag
Törzstag
519 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#111315 Üzenet linkje2009-07-28 07:53:35 

Talán csak ijeszgetik az embereket, hogy ne valami irtózatos méretű, mennyiségű csomaggal jelenjenek meg a busznál. icon_biggrin.gif
# 2973
Vaesz
Aktív fórumos
Aktív fórumos
418 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#111317 Üzenet linkje2009-07-28 08:23:23 

Huh, ahogy látom itt az Aeolus-os idegenvezetésre mindenki panaszkodik! Mert ebből azt veszem ki, hogy az útjaik kiválóak, na de az idegenvezetők???? mik voltak a rossz tapasztalatok? csak úgy kíváncsiságból...
# 2974
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#111321 Üzenet linkje2009-07-28 08:57:33 

Első a sorban vaesznak:miutan a repülőnk kb. 15 óra késéssel hajnal 5-kor megérkezett Krétára,a szállodában a befizetett szoba helyett egy minősithetetlen putriba akartak minket költöztetni.Mikor felhivtuk a telepitett id.vezt .Reakciója:Ő tulajdonképpen miattunk nem aludt egész éjjel,mert minket várt,ezért most aludni szeretne.Ha bajunk van,oldjuk meg magunknak,majd délelőtt a munkaidőben rendelkezésünkre áll.És katt.Ez az idegenvezető...
# 2975
Miracska
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
18 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#111322 Üzenet linkje2009-07-28 09:04:10 

Ajvééé...Ilyen ez az Aeuolus... icon_eek.gif én nem is gondoltam volna...Mostmár azért kezdek "parázni". De sztem mindenkinek más a tapasztalata, valakinek jobb valakinek rosszabb...Ez majd nálunk is kiderül milyen élménnyel jövünk haza!Én bízom azért a legjobbakban icon_lol.gif
És amúgy is már késő rágódni rajta be van fizetve és elmegyünk ha furák az idegenvezetők,ha nem!! icon_smile.gif

# 2976
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#111324 Üzenet linkje2009-07-28 09:09:03 

Persze miracska,nem mindenki jár igy,mi elsőre kikaptuk,ezért nem próbálkozok velük többet.De van,aki 3-4-szer utazik velük,és nincsenek rossz tapasztalatai.Egyébként ugy kell felfogni,hogy jó áron dolgoznak,ezeket bele kell kalkulálni az árkedvezménybe.De ha felkészülsz,hogy esetleg magadnak kell megoldani problémákat,akkor nem borit ki annyira.
Mondjuk nem is az id.vez volt a legnagyobb gond nekünk,hanem a szállás...de megoldódott,és nagyon szép nyaralásunk lett aztán...

# 2977
Miracska
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
18 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#111325 Üzenet linkje2009-07-28 09:24:43 

Hát persze ez azért tényleg sokmindentől függ, de sztem ez hozzáállás kérdése...Sajnos még mindig vannak ilyenek, hogy nem azt nézik, hogy több és több ember keresse meg őket és velük utazzon, hanem jól van elvisszük őket aztán "lesz.rjuk", hogy hogyan is érzik magukat!Mindenki szeretné, ha jó nyaralása lenne, csak ha már az elején gubancok vannak...Na mindenesetre én reménykedem, hogy azok közé fogunk tartozni, ahol nem lesz probléma ezzel az irodával:)
# 2978
Pontikos
Törzstag
Törzstag
1082 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#111329 Üzenet linkje2009-07-28 10:35:01  Válasz a #111325. hsz-ra Előzmény #111325

Az Aeolusnál eddig én egyetlen idegenvezetővel találkoztam, aki képben volt, és segített a szállásnál (már a reptérről telefonált!), mondjuk én többnyire nem is látom őket többet, csak hazautazásnál, mert önállóak vagyunk.
A lesvosi iv vitte eddig a prímet - semmit nem tudott (ami fontos lett volna), semmiben nem segített (amiben kellett volna). De erről bővebben már írtam abban a topicban.
Azért a történethez hozzátartozik (és akinek nem inge, ne vegye magára), hogy az iroda pesti képviselői sem tesznek sokat az ügyfélért (ráadásul van, aki az elszállásolásnál is "kiválóan" segít azzal, hogy az emeletet leadja 1st floor-nak upstairs helyett... szerencse, hogy a görög nép legalább a vendégekért van; esetleg indulásnál fölhív, hogy hol vagyunk már - miközben már rég becuccoltunk, és a buszban ülünk... icon_smile.gif)
Az olyan utazásokon, pedig ahol kompoztunk is, egyszerűen "összeomlott az információs rendszerük". Se útvonal, se kompindulás, se semmi. Pedig hát valamilyen hajóhoz indul a busz/repülő...
Summa summárum, aki nem beszél nyelveket, vagy egyszerűen igényli, hogy vezessék, az csúnyán pórul jár, ha az Aeolust választja. Ezt érdemes mérlegelni indulás előtt, hogy aztán ne legyen morgás, mert úgy látom, ez nem csak az én tapasztalatom.

# 2979
Vaesz
Aktív fórumos
Aktív fórumos
418 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#111336 Üzenet linkje2009-07-28 11:59:53 

Huh, tényleg sok negatív tapasztalat! Én egyszer voltam az Aeolussal, de semmi gond nem volt, sőt! Bajba kerültünk, mert a buszon maradt a hátizsák (benne: útlevél, pénz, fényképező, stb.) az idegenvezető éjjel egykor elhozta hozzánk, hogy ne idegeskedjünk. Sőt még az ágyunkat is kicseréltette, ami ugyan a görög tulajnak nem tetszett, de végülis mi jól jártunk. Ez Zantén volt.
# 2980
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#111354 Üzenet linkje2009-07-28 14:18:03  Válasz a #111336. hsz-ra Előzmény #111336

Ha elolvassátok a Santorini beszámolómat csodákat tudtok meg az Aeolusról. Az avatarom alatt kattints rá!
# 2981
Kristi
Törzstag
Törzstag
845 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#111361 Üzenet linkje2009-07-28 16:03:44 

Vessetek rám követ de, én bármikor bátran utazom az Aeolus-al icon_lol.gif
Mondjuk az is igaz engem nem nagyon szokott érdekelni a telepített idegenvezető, mert magunk szoktuk a kinti dolgainkat intézni: hajós fakultatívok, motor-autóbérlés stb.
A szállásra sem lehet panaszom Karpathos-on szuper volt, tengerre néző hatalmas erkéllyel, Zakhyntoson is nagyon szép medencés szállásunk volt, pedig mindkét útnál mivel kombinált volt nem választhattunk szállást, kaptuk, ami volt icon_wink.gif
Jah és nem beszélve róla milyen jól leszervezték nekünk az utolsó pillanatban a Karpathosi utat. Athénból repülővel mentünk komp helyett a hajós sztrájk miatt és így megspóroltak nekünk 16 órát+kaptunk ajándékba +2 napot is.icon_lol.gif

# 2982
Zsebkuty
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#111373 Üzenet linkje2009-07-28 17:55:34 

AEOLUS-os témához:
Van,aki sajna nagyon megjárja velük/szerintem nem ők vannak túlsúlyban/vannak,akiknek minden rendben megy...
EZEK közé tartozunk mi is.Tavaly Dél-Krétán is és idén Zantén is minden rendben volt,az idegenvezetőkről is csak jót tudok irni,már ha ez valakit érint,akik ezekre a csodás helyekre mehetnek.
Ráadásul kevésbé ,,felkapott"helyekre is elvisznek/lsd.Karpathos,Skiathos,Skopelos,Kalymnos.../
Én személy szerint nagyon drukkolok nekik,várom a következő évet,remélem,ha minden összejön,ismét Aeolus...
Kár azonban,hogy SAMOS idén nem volt a repertoárban,remélem,talán jövőre...icon_smile.gif

# 2983
Pontikos
Törzstag
Törzstag
1082 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#111381 Üzenet linkje2009-07-28 18:36:31  Re:

Pontikos írta:

Summa summárum, aki nem beszél nyelveket, vagy egyszerűen igényli, hogy vezessék, az csúnyán pórul jár, ha az Aeolust választja. Ezt érdemes mérlegelni indulás előtt, hogy aztán ne legyen morgás, mert úgy látom, ez nem csak az én tapasztalatom.

Az még az igazsághoz tartozik, hogy én már többször utaztam velük, és még sokszor tervezem is, mert az ár-érték aránnyal teljes mértékben elégedett vagyok - de kint mindent magamnak intézek!
(A csúnya "malőrjeiket" pedig a következő nyárig mindig elfelejtem, és újból náluk kötök ki. icon_biggrin.gif )

# 2984
Sheidi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
128 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#111385 Üzenet linkje2009-07-28 19:04:08 

Csatlakozok az előttem szólókhoz, bár nem Görögországba mentünk velük 2007-ben, nem is úgy volt ahogy terveztük, hanem sokkal-sokkal jobb!!!! Apartmanra fizettünk be, félpanziós szálloda lett belőle, igaz, hogy máshol, mint ahova eredetileg akartunk( az ország az maradt, amit akartunk) csak az idegenvezetővel volt nekünk is problémánk, de csak azért mert egyéb (nem úttal kapcsolatos problémánk volt, amihez a tolmácsolása kellett/volna)
Szóval Aeolus jó ár/érték arány!

# 2985
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#111401 Üzenet linkje2009-07-28 20:48:01 

Jogszabálysértés miatt július 28-án törölte a hatósági nyilvántartásból az Avantgarde Idegenforgalmi és Személyszállító Bt.-t a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal (MKEH).
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 198 199 200 ... 466 467 468   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu