Az Ibusz által szervezett azt jelenti, hogy az első napon a megadott tavernában történő sziget ismertető és programok bemutatása után – többek között kényelemből – az idegenvezetőnél fizettünk be. A Parga-Paxos kiránduláshoz nem tartozik Antipaxos meglátogatása. Jól értetted, egy görög csaj volt a hajón, aki három nyelven is beszélt (angol-német-francia). Mindkét helyen kitesznek a kikötőben, a kiszállásnál mondja, de táblán is mutatja, hogy hány órára érj vissza. Hidd el, ahhoz, hogy a 2 – 2 óra alatt végigjárd az adott városkát, nem kell magyar idegenvezető.
Ha Moraitikán akarsz befizetni, a főutcán több helyen is hirdetik a hajós utakat, kb 5 EUR a különbség. Akárhogy is döntesz, ne hagyd ki, nagyon szép helyekre visznek.
Sziasztok!Most olvasgattam a hozzászólásokat.Úgy gondoltam erre válaszolnom kell.2 napja jöttem haza moraitikáról.Katika!!!!Teljes mértékben igazad van!Minden betű igaz abból amit leírtál!Elképzelni nem tudtam hogy létezik ilyen hely egy szigeten.Valami borzasztó ami ott van.3 napot töltöttünk el ott a barátnőmmel aztán csomagoltunk és mentünk át korfu városba.Nem számított hogy ki van fizetve a szállás.Otthagytuk.Csúnya volt egész Moraitika.Én nem csak a partot találtam koszosnak.A városka is az volt.Abban is egyetértek veled,hogy igenis el kell mondani a véleményt,mert másnak is tudnia kell.
Szerintem TI nem értették meg Katikát nem Katika titeket.Ha nem tetszett neki akkor nem írhatja hogy szép volt.Azt leírta hogy a többi hely tetszett neki,mit vártok még hová szépítse Korfut?
sziasztok
Szeretnék kérni egy kis segítséget -ha esetleg azt leírjátok, hol keressem, akkor visszaolvasok.
Szóval augusztusban megyünk Korfura Arillasra az Unitravellel, s érdeklődnék, hogy fakultatív programok tekintetében mik a vélemények? Én hármat néztem ki a kínálatukból, a szigettúrát (Sissy, Paleok., stb) a Parga-Paxos hajóutat, és esetleg Albániát. Ez a max, elvégre pihenni is kéne - esetleg autó-moci Sidari, Paleokastritsa, Kerkyra. Szóval próbáljuk úgy eltölteni az időt, hogy jusson is maradjon is. Olyan kérdésem volna, hogy például tömegközlekedés, mint olyan, kell-e egyáltalán erre kocsit bérelni, mennyire érdemes az iroda szervezésében fakultatívra menni (eléggé eltévedősek vagyunk ) vagy mennyivel olcsóbb egyénileg. Szóval ilyesmik. Köszönöm, ha segítetek!
Június végén voltam 1 hétig Moraitikán és az égvilágon semmi bajom nem volt vele. A szállásunk csendes volt és tiszta, a tavernákban jókat ettünk, a szupermarketekben jókat és elég jó áron vásároltunk, a főutcán esténként jó volt a hangulat. A part ugyan nem homokos, amit én szeretek, apró kavicsos, de nem találtuk koszosnak. Nem mondom, vannak sokkal szebb üdülőhelyek a szigeten, de mindannyian mások vagyunk, más elvárásokkal. Ne vegyük el azok kedvét Moraitikától, akik oda készülnek. Erre jó ez a fórum, így mindenki megtalálhatja a kedvére való helyet.
Remélem, más is megosztja velünk Moraitikával kapcsolatos tapasztalait.
bottakati!Jó neked.De tiszteletben kell tartani azt,ha másnak más a véleménye.Nem pedig ba.....gatni azért mert nem úgy gondolja ahogy más.Csak azért írtam le én is a tapasztalatomat,hogy lássák a többiek,hogy nem csak 1 ember gondolja úgy.Ja és én is jókat ettem,csak drágán.
Tomasos!Köszi,de hidd el,egyáltalán nem érdekel hogy mások mit gondolnak.Tanulópénznek jó volt.Most már tudom,hogy hová nem megyek.Maradok Görögországnál,de inkább a halkidiki-ből választok.Még a korfun élő görögök is azt mondták hogy az a legszebb része az országnak.Akkor csak nem lehet rossz:)!Örülök hogy nem egyedül vagyok akinek nem tetszett Moraitika.A profil képed hol készült?Nagyon szép!
Szia Katika!Az a kép a Maldív szigeteken készült még 2006-ban.Igen,a Halkidiki félsziget tényleg gyönyörű.Jó utat neked Sartira ,szebb látnivalókat és kellemesebb időtöltést!!!
Kavos városról tud nekem vki infot mondani? Volt már vki idén? Árakról? Motorbérlésről? Captain's apartmanról?
Érdmese fakultatív programra befizetni v job ha magunk fedezzük fel Korfut?
Már nagyon izgulunk
Tiszteletben tartom mások – pl. a te és Katika83 – véleményét. Ezért írtam, hogy nem vagyunk egyformák, más az igény, más az ízlés. Eszem ágában sem volt a ba….gatás, nagyon félreértettél engem.
De kérlek titeket, mint ahogy más topikban is jeleztem már: ne sértegessük egymást, ez a honlap egymásért van, nem egymás ellen! Hiszen lehet, hogy jövőre egy másik sziget kapcsán összekerülünk és jó kis infókat tudunk egymásnak adni! És ezt őszintén remélem is.
Engem – ellentétben Katika83-mal, érdekel mások véleménye, mind rólam, mind arról, mit írtam, ezért ha úgy érzed, hogy kioktatós és sértő a stílusom a számodra – és Katika83 számára – akkor tudd, hogy nem volt ilyen szándékom, sőt, nem is érzem, hogy bántóan írtam volna. Csak a saját tapasztalatomat írtam le, ugyanúgy, mint ti.
KEDVES bottakati!Te hol olvastad,hogy engem nem érdekel mások véleménye?Azt írtam,hogy nem érdekel mások mit gondolnak.És ezt arra értettem,hogy nem hiszik,hogy csúnya volt Moraititka és hogy máshol is jártam Moraitikán kívűl.Leírtam az igazat és ezzel a hozzászólással be is fejeztem.Nem fogom bizonygatni az igazamat.Én is a saját tapasztalatomat írtam le,mégis belémkötöttetek.Mindenki győződjön meg maga arról,hogy milyen ez a hely.Lehet hogy másnak tetszeni fog.
Mikor mi voltunk tiszta volt a part, bár nem értem, h mit takar a "koszos" kifejezés.
(emlékeszem Paralia-n egy mellettünk heverésző a vízinövényre is azt mondta, hogy kosz)
Nagy előnye, h "központi helyen" van a szigeten, innen minden látnivaló könnyen megközelíthető, és a város is csak negyed óra (busszal is).