Van most egy Malévos akció, hogyha az ember Citibankos hitelkártyát csináltat, akkor kap egy ingyen repülőjegyet (oda-vissza). Még nem tudom, hogy ez a gyakorlatban hogy fog működni, de minket a reptéren kapott el egy hölgy, aki ezt az akciót hirdette, és azt mondta, hogy a hitelkártya díja 3500 Ft, ezt persze ki kell fizetni, de ezen túl más kötelezettség nincs, és az ember egy szept. 15. és dec. 15. között leutazható retúr repjegyet kap. Magyarul, ha az apróbetűs részben nincs nagy kacifánt, akkor az ember 3500 Ft-ért hozzájuthat egy repjegyhez. Elég sok város közül lehet választani (európai célpontok), a szabad helyek függvényében. Mi megpróbáljuk, aztán majd kiderül, hogy működik-e...
Az akcióban az vehet részt, aki 2009.05.01. és 2009.07.31. között új Malév-Citibank főhitelkártyát igényel és a kibocsátott hitelkártyával az aktiválást követően legalább egy sikeres tranzakciót végrehajt legkésőbb 2009.09.10. napjáig. A feltételeknek megfelelő ügyfél egy darab, a saját nevére szóló, oda-vissza útra szóló, turista osztályra érvényes, 2009.09.15. és 2009.12.15. között felhasználható repülőjegyet kap ajándékba
szóval, ez már lejárt. Ha neked sikerült ilyet igényelni és meg van a repjegy, akkor írj róla egy pár sort.
a WizzAir és az Erste Bank-nak is van egy hasonló akciója ismeritek?
#1123462009-08-02 21:40:37 Válasz a #112343. hsz-ra
Köszi, hogy leírtad, én el sem olvastam semmit. Nem tudtam, hogy már lejárt az akció, a beszálláshoz igyekeztünk a reptéren, mikor elkapott a hölgy, és gyorsan elmondta a tudnivalókat. Mivel elég kecsegtetően hangzott az ajánlat, beleegyeztünk. Felírta az adatokat, és azt mondta, hogy majd később felhívnak telefonos egyeztetés céljából. Hát meglátjuk, amint tudok valamit, megírom!
A többi bank akciója milyen, nem hallottam róluk még.
#1124622009-08-03 16:49:27 Válasz a #112346. hsz-ra
Azzal, hogy megadtad az adataid semmi kötelezetséget nem vállaltál, majd hívnak és ajánlanak vmit. EZ olyan ügyfélfogás.
Erstének is van egy WizzAir Hitelkártyája, elsőéves kártyadíjat elengedik, ami költség havi számlavezetési díj 200Ft/hó. Aug14-ig kell beadni max. az igényt, hogy aug31ig tudj foglalni a Wizz honlapján. Az első 2foglalás díját jóváírják a Wizz számládon, amit 1éven belül újra fel kell használnod. Ez olyam mintha 1fizet 2kap ajánlat lenne.
#1130702009-08-07 11:58:59 Válasz a #112970. hsz-ra
Köszi Czoki, máris nézem!
Most egy családi barátnak szervezek márciusra Párizs-i hosszú hétvégét.
Találtam repülőjegyet mindennel együtt (poggyász) 16 ezerért.
Szerintem ebben az esetben a Malév drágább lesz
#1131432009-08-08 08:40:09 Válasz a #113070. hsz-ra
Szia Firkamano!
Megvallom őszintén, én mostanában nem olvasom el a hírlevelet. Az idei
utazásunk már biztosított, távolabbra meg nem tervezek.
Természetesen továbbra is értesítelek. Kivéve azt az időt míg távol leszel, és míg én is távol leszek. Mikor indultok? Persze ha nem titok. Az avatarod alatt lévő "nap számláló" elég furcsa adatokat közöl. Már a m. héten 8 napot írt, most meg 7-nél tart.
Minden esetre már most igazán jó pihenést, sok új tapasztalatot kívánok.
Üdv.Czoki.
#1133852009-08-10 10:46:39 Válasz a #113143. hsz-ra
Szia Czoki!
Nálad nem látok semmit sem beírva.
Ti hova mentek és mikor?
Mi 5 nap és indulunk Athénba és Milos szigetre, nagyon várjuk
Tegnap vettem meg ismerősömnek a párizsi repülőjegyet.
Láttam, hogy most október 24-ei hétvége 3 napos lesz, teljesen beindultam, mert láttam akciós jegyet Svédországba, és gyorsan fel is hívtam a párom, hogy ha meg akarna lepni...
Mondjuk nem hiszem, hogy nekünk már az évben lesz még több utazás, így is kicsit túlzásba vittük.
De tényleg érdemes nézned, mert mi a mostani nyaralást így szerveztük le, hogy többet már nem akartunk, de megláttuk az akciós jegyet, rögtön megvettük, aztán megszerveztük
Bocs, hülye vagyok...a fejfájástól nem látom hogy melyik topikba írtam...szóval ezer bocs mindenkitől...most már látom, hogy repcsi. Szóval ti már ott lesztek, mire megérkezünk.