#1123852009-08-03 10:58:20 Válasz a #112379. hsz-ra
Szia!
Ajánlom figyelmedbe a Smart Holiday utazási irodát: nagyon kedvező áron kínálnak fakultatív programokat és van magyar nyelvű idegenvezető! Meteorák 25€, Olimpos 15€, Szaloniki 10€, Skiathos 28€
Mi Skiathosra mentünk - itt forgatták a Mamma Mia egyik jelenetét - delfineket is láttunk:)
Viszont kalózhajós kirándulásnak a Pöpi féle kalózhajót ajánlom: nagyon jó a hangulat, finom ételek, italok!!!
Ha Pöpinek kedveskedni akartok vigyetek Piros pettyes túró rudit
A party fánk 1,5€-ba kerül. Gyrost a templommal szembeni utcán ettünk, ahol masszírozó székek vannak. 1,8€
Paralián a tengerben nem igen lehet találni ilyen tengeri herkentyűket, max medúzát
Szerintem a Gold a legjobb disco, a belépő 10€ ami egy ital formájában lefogyasztható, lányoknak ingyenes és ők is kapnak egy italt.
Medúza csípésre az itthoni fenistil is megfelelő.
Napernyőt kint is lehet kapni, szerintem nem érdemes itthonról vinni, de ha van akkor miért ne. Matracot felfújva 4€-ért lehet venni.
Napfelkelt 6:30 Napnyugtából nem sokat látni, mert nem a tenger felöli oldalán látható.
Hello Kiscicu,
Hát, az információkra való éhséged nimfomán jelleget ölt, ez kétségtelen Ennyi mindent... többszöri nekifutásra sikerült összekapkodni a válaszok zömét, (sajna a sorrend nem egyezik a kérdésekével )
Igen - 1:42,755 - nem sokkal - nincs - vigyetek - korán reggel és kora este - 955 forint - pirossal és 1,5 euro - jók - kb 12-16 nm - igen - pénzt - ezt nem tudom - 1,5 euro - vannak bizony - jól tudod - nem
Sziasztok!Olyan kérdésem lenne, hogy augusztus 8-án indulunk Paraliara,viszont szállást nem foglaltunk előre több okból sem!Akik ott vannak vagy voltak,hogy látják??Fogunk tudni szállást találni kb 1 hétre 4 főre,nem csillagászati áron????Juj a másik dolog pedig az lenne,hogy néztem az időjárás előrejelzést és arra az időpontra sőt már korábbra is lehülést ír,mutat!Érzékelhető ez vagy annyira azért nem feltűnő a változás??Mert ahol néztem ott 36 fokos nappali hőmérsékletből 29 fok lett...Viszont kb naponta változik a dolog,de már kb 2 napja lehülést mutat!Valaki segítsen és tájékoztasson !Köszi előre is!Már csak 4 nap...
Geo1987: valószínűleg fogtok szállást találni odakint, az egyik szomszédunk az apartmanban itthon csak egy hetet foglalt le, de maradt még pénzük, jól érezték magukat, úgy döntöttek, hogy maradnak még pár napot, és viszonylag könnyen találtak 3 főre szobát, ha jól tudom 45 euró/nap áron (persze ennél van olcsóbb is, mert állítólag lehet alkudni is)
Köszi a gyors választ!És véletlenül nincs valami infod az időjárásról??Köszipuszi
EZEK szerint 7végére tényleg lehűl az idő 36-ról 30-ra... Én ennek örülnék, nem olyan hideg az a 30 fok sem, és egyáltalán nem baj ha nem hatol patkóbélig az UV sugárzás (a köszit leakasztom, a puszi természetesen krisztáé )
#1125972009-08-04 16:05:38 Válasz a #112570. hsz-ra
Szia
ÉS akkor??Ha kiadta a Grand Tuorsnak akkor a helyszínen nem lehet foglalni??Más ötlet??Azért csak nem maradunk szállás nélkül ugye???
Milyen árban mozognak most a helyszínen a szálllások 4 főre??Az időjárásról valaki valamit a helyszínről????
sziasztok!
egyénileg utazóknak üzenem, hogy nyugodtan menjenek paraliára
szállásfoglalás nélkül tudom ajánlani a house olympot sok a szabad szoba,olcsó közel mindenhez Panossal párhuzamos utcában
ja és egyébként panos segített apartmant találni
beszéltem néhány emberrel, tavalyhozt képest kevesebb a vendég.
ma érkeztünk haza hajnalban, akinek valami infóra van szüksége nyugodtan kérdezzen...