Josza ezt megcáfolnám, mármint a dokit. A szomszédunkban levő fiatalok hazaút előtt lettek rosszul és le kellett menniük az orvosi rendelőbe Argassiban. Azt mondták hogy nagyon kultúrált volt a hely, normálisan berendezve, tisztaság, stb. A doki is szimpi volt és segítőkész, infúziót kaptak aztán még 2 alkalommal le kellett menniük vizsgálatra. Megkérdezte hogy van -e biztosításuk és mivel volt, nem kellett a helyszínen fizetniük semmit, hanem majd utólag a biztosító. Azt is megjegyezte, hogy ha nem lenne se biztosításuk se pénzük, ő akkor is ellátná őket mert őt az esküje kötelezi.
Köszi Kyra.
Meg is néztek minket páran, nem mondom.
A hajóúton sem volt semmi gáz pedig nem voltak kis hullámok.
Majd ha kibújik lehet arcbahány párszor egyet a repülőért egyet a quadért egyet meg a hajóért.
#1125172009-08-03 23:29:16 Válasz a #112514. hsz-ra
Karaj!
Nem azt írtam, hogy rossz az orvosi ellátás, meg a kórház, hanem azt, hogy ne tudják meg, hogy milyen, azaz, hogy ne legyen rá szükség. Ezzel így valószínüleg Te is egyetértesz. Valóban rosszul illetve félreérthetően fogalmaztam.
Üdv: Josza
#1125212009-08-04 06:58:16 Válasz a #112492. hsz-ra
Szia Subimariann,
Nekem is lenne egy-két kérdesem ha tudsz rá válszolni megköszönöm.
Írtad a hajós utatokat (1nap=84€) mekkora volt a hajó, hány személyes ,ti vezetétek vagy volt kapitány is ? Valamint honnan indult és esetleg mik voltak az állomások.
A Luna park belépőinek az árát nem tudod véletlenül ?
#1125262009-08-04 09:08:35 Válasz a #112397. hsz-ra
Szia miracska!
Igen együtt megyünk, az szinte biztos Nem mondhatnám, hogy késői az időpont és még Korfut is "meglátogatjuk" előtte. Legalább gyakoroljuk a fel-, leszállást.
Addig is jó készülődést!!!
Sziasztok!
Múlt héten értünk haza Argassiból, hoztam pár hasznos anyagot. Felteszem, ha megtalálom, hogy hol lehet képet csatolni.
A waterparkba 18 euró a belépő. Ezért el is visznek és vissza is hoznak ) (Argassiból).
Nos, úgy látom, nem tudok képet csatolni. Pedig van busz, kisvonat menetrendem, helyi utazási iroda kirándulás ajánlat, stb...
Azért leírok néhány fakultatív kirándulás árat (első magyar nyelvű idegenvezetéssel, második angolul):
Kefalónia (egész napos szigettúra) 45+11 (belépők)+ebéd; 30+12 (belépők)+ ebéd
Cruise (egész napos hajós kirándulás a sziget körül) 20; 18-22 euró, utazási irodától függően (vasárnap magyarul is).
Waterpark 28 (húspogácsa ebéddel); 18 a felnőtteknek, 13 a gyerekeknek (csak transzfer+belépő)
Szigettúra busszal (egész napos): 22+5+5+ebéd; nincs adat
Olympia: 55+ebéd; nincs adat
Teknőstúra (fél napos, garantálják a teknőst ): nincs adat; 15 euró
Hajóroncs túra: 25+ebéd; nincs adat
Görög est: a magyarban hajókázással, ingyen borral 30 euró; hajó nélkül mindenütt máshol 15 euró (megjegyzem, "csak úgy" is volt görög est...)
Sziasztok!
Múlt héten értünk haza Argassiból, hoztam pár hasznos anyagot. Felteszem, ha megtalálom, hogy hol lehet képet csatolni.
A waterparkba 18 euró a belépő. Ezért el is visznek és vissza is hoznak ) (Argassiból).
Sziasztok!
Hát a Korfui leszállás egy élmény volt föleg,hogy vagy 45 percet voltunk ott mire még fel is szálltak akkik onnan haza jönnek.Nagyon hirtelen ereszkedett és nagyon fájt a fülünk.De a cukorka amit vittünk az valamelyest segitett.
Hát ez szupi, nagyon örülök, hogy lesznek "ismerősök" Amúgy én már bepakoltam még tegnap este:P totális izgalomban vagyok a párom pedig totál higgadtan kezeli a dolgot 17kg lett a bőröndöm, de csak azért, mert maga a bőrönd 5kg Próbálunk úgy pakolni, hogy ne tudjanak majd belénk kötni! Hát igen ez a kétszer leszállás...hát főleg úgy, hogy mi most repülünk először... De bevetek minden praktikát Nektek is jó pakolászást és ha esetleg a repülőn nem taliznánk, akkor Nagyon JÓ Nyaralást kívánunk Nektek
Szeptemberbe szeretnek menni a Zakynthosz szigetre pontosabban az Astir Palace szallodaba, meg nincs lefoglalva de a kepek alapjan szepnek tunik. Hogyha valaki jart ott nagyon megkoszonnem ha megosztana velem tapasztalatait mivel meg soha nemjartam gorogorszagban. Repulovel mennek. Elore is koszonet.