Még hozzátenném, hogy a szagelszívó is tiszta rozsda volt, és a rozsdás festékdarabok elől úgy húztam el az ételt, hogy ne potyogjon bele. A hűtőnkben a fagyasztónak nem volt ajtaja, le volt törve, semmit nem tudtunk a fagyasztóba berakni. Az egyetlen pozitív a medence lett volna, de azt is érdekesen kezelte a tulaj. Az én konklúzióm, hogy én jövőre biztosan nem foglalok előre magyar utazási irodánál márciusban, most is lehet bárhol találni szállást, pedig csúcsszezon van. Kicsit furcsállom, hogy akik a fórumon írtak eddig az Alexandros-ról ennyire elégedettek, tudom, mindekinek más a színvonal, de azért egy kicsit reálisabban kéne az infókat kezelni, hogy ne járjon úgy senki, mint mi! Akinek inge-gatyája az vegye magára!!!!
#1128752009-08-06 12:45:07 Válasz a #112868. hsz-ra
Szerintem az árakról van fenn egy csomó infó, tanácsolom, hogy olvass vissza, a giroszos megint olyan mint a szállás, van akinek a mócsingos hús a finom, van aki meg azt nem eszi meg, ha a medence nem izgat, elmondom, hogy a parton is elkellne néha egy kis takarítás, mert van ott minden, csikk, almacsutka stb a homokban....Mindenkinek mások az igényei persze
eduso!más a szinvonala?12éve Stavrosba járok majdnem az összes apartmanba voltam már hát én is tudnék mesélni Stavros Beach,Redina,Vasilis s a társaik nem tudom ha oda kerültél volna mit szolnál.É n nem halgattam senkire, hogy hova menjek melyik a legjobb apartman azt ugy is kint tapasztalod meg.Mint most csodákat zengtek rolla de kis csalódás volt.Nekem nincs róla rossz szavam d eez én véleményem ja s ithon se élek retekben.Ez a fórum azért van,hogy a véleményünket mondjuk el.S minden ember más s más véleményen van.Igen láttam már sokkal szebb tengert s partot.Csak tudod erről a helyieknek kéne gondoskodni.Nem pedig szegény magyar éttermes veszi föl a magyarokat, hogy a csikket szedjen a parton, hogy a túristáknak megfeleljen.Talán a túristáknak is nem a homokba kéne a csikkeket dobálni,mellette meg a gyereke azzal játszik.Kultúrált emberek.Ja s kérdezhetném mit akarunk 20-meg 30 ezer forintért ez nem a bahamák.Szerintem reális az ár meg amit kapunk érte.Igen lehet, hogy ez idegesítő s most ilyet is láttatok.De gondolom nem mentek vissza jövőre.Ez is egy tanúlság volt,bár ezek ellenére szerintem sok hely van Stavros környékén ami gyönyörű s könnyen megközelíthető.
badman, ha kint vagytok Stavrosban menj be Anihoz, ő a Redina Beach bárjában dolgozik. Segít majd bizti neked hova menjetek enni hol jó a kaja.De ha kint vagytok a sziklás öbölhöz menjetek el megéri, találsz képet az albumomban róla.
badman,van az albumomban egy étterem Jiannisé oda érdemes elmenni.Kedvas kis öreg jó kajával az adag pont elég bár nem tudom menyit birsz enni.De van kép arról is milyen egy adag.S nem drága.
#1129062009-08-06 16:26:25 Válasz a #112890. hsz-ra
Kedves Bejja !
Én is csak a realitást kértem, neked az egyszerű egyezik a lelakottal??? Az általad felsorolt apartmanokban nem jártam, de arra is ezt írnám, ha nem lennék elégedett.Kicsit furán reagáltál az általam leírtakra, pedig ezeket nem kitaláltam, mint olvashattad más véleményét is!
Te ne haragudj, de ha ez a fórum erre való, akkor szerintem én is elmondhatom a véleményem, én nyaralni nem kísérletképpen szoktam menni, és most is sok olyan dolgot vittem magammal, ami hasznos konyhai kiegészítő volt, semmi luxusra nem is számítottam. Például két éve az Inoban voltam Paralián, és egy rossz szót nem írtam róluk. Azt sem írtam, hogy te, vagy bárki retekben él. Azért Görögországot én is szeretem, de nem hagyhatom szó nélkül, hogy a túrizmusból élnek, és igenis uniós ország lévén sokkal többet kéne a partok tisztaságára adniuk, nekem mindegy hogy ki szedi össze a csikket a parton, aki előttem ült és rágyújtott, arra rá is szóltam.Te hány toalettet láttál a parton??? Ha nem tűnt volna fel az Alexandrosról másnak is ez volt a véleménye, ami nekem.Tavaly hárman voltunk 70.000,- ért, az csúcsszezonban Horvátországban, az reális volt, de ez?? Szerinted az a normális, hogy lukas teflonedényt adnak a konyhába???? Azt is írtam,hogy tudom, mindenkinek más az elvárása a szállással kapcsolatban, de azért én nem fogok mást írni, mint amit gondoltam, éreztem senki kedvéért.
Ez igy van nem írunk mást más kedvéért.S ezt mondtam ez a fórum azért van, hogy leírjuk a véleményünket.Én lehet azért irtam jókat mert ezt tapasztaltam.Nem volt elég poharunk tányérunk lementem a takarítokhoz s kértem.S vadi újat kaptam,de renaultnál már látom nem voltak ilyen kedvesek.Nem tudom lehet kifogtam pont a jo szobát azért nem volt gondom.De én sajnálom, hogy ilyen véleményen vagytok.S abban igazad van, hogy a turizmusból élnek s igen néha "sz"-is bele.Beszélhetnénk az utazási irodákról a kintiekről, az idegenvezetőkről persze tisztelet a kivételnek.De valahogy nem érdekli őket,s az sem,hogy egy nyaralás után ,hogy vélekedik a túrista a nyaralásról,róluk.Régebben nem így volt.Ja meg megérkezik a busz volt már olyan hajnal 6-kor ott voltunk s 10-után vehettük át az apartmant vagy még késöbb.Az idegenvezető semmit nem tett, hogy gyorsabban menjen a dolog.Hát igen lehetne sokat beszélni ilyesmikről hisz van pozitív negatív oldala.De én megpróbálok mindent pozítivan felfogni hisz ha nem a nyaralásom is olyan lesz.Én sajnálom,hogy az apartman miatt ennyi gond volt de remélem azért jól éreztétek magatokat.
Kicsit furcsállom, hogy akik a fórumon írtak eddig az Alexandros-ról ennyire elégedettek, tudom, mindekinek más a színvonal, de azért egy kicsit reálisabban kéne az infókat kezelni, hogy ne járjon úgy senki, mint mi! Akinek inge-gatyája az vegye magára!!!!
Kedves Eduso!
Úgy emlékszem, anno én is dicsértem Neked az Alexandros apartmant!
Megdöbbenéssel olvastam amiket írtál.
Én 2007-ben laktam abban az apartmanban, és akkor egyáltalán nem így néztek ki a dolgok.
Semmi gond nem volt az étkészlettel, a lábasokkal, a hűtővel... semmivel.
Teljes realitással írtam le, hogy AKKOR milyen volt az apartman, sajnálom, hogy 2 év alatt ennyire leamortizálódott, és ennyire nem figyelnek rá.
Remélem, azért ennek ellenére a nyaralás jól sikerült
#1129222009-08-06 17:38:57 Válasz a #112916. hsz-ra
Kedves Bejja!
Összességében jól éreztük magunkat, és nem rágódtunk ezeken a dolgokon a nyaralás alatt. Voltunk Olympiadan, Kavalán, Thassoson, hazafelé Thesszaloinikiben.Jókat dumcsiztunk, fürödtünk, sétáltunk...
Én sem vagyok szégyenlős fajta, kértem én is tányért széket az érkezés napján, csak mikor már harmadszor mentem le a szegény kis takarítókhoz, én éreztem magam kellemetlenül. Erre pedig csak az érkezés napján volt mód, mert aztán senkit nem láttunk egy hétig, csak aki a medencébe engedte jókorán a hidegvizet, meg szórta a fertőtlenítőt. Erre is írtam, hogy az irodában nagyon nem úgy reagáltak, ha kérdeztünk valamit, ahogy vártuk. A Fedra Toursban kedvesebbek voltak, mint a "saját" Nicol Toursban....Remélem, senki nem riadt meg azoktól amiket írtunk,nekem ezt a tüskét ki kellett írni magamból, szeretném, ha a kritikáinkat mindenki segítségként, építő jellegűnek venné. A pozitív gondolkodás jó, de nem szabad, hogy kiváltsa az őszinteséget, a realitást.
#1129362009-08-06 19:35:21 Válasz a #112921. hsz-ra
Bejja!
Köszi, nagyon jól telt a nyaralás.
2 hetet voltunk, az első hét kicsit lazább ( barátnőm szavaival élve "nyugdíjasabb") volt, a társaság miatt, meg az idő miatt is, bezzeg a második hét
Na, az mozgalmas volt Nagyon jó lett az idő is, és az apartman többi szobáját egy fiatal csapat foglalta el...
Mi az Elenában laktunk, úgyhogy a 2. héten csak szórakozás és bulizás volt...
Semmiféle meglepetés nem ért minket se a szállással, se Stavrossal kapcsolatban, már mintha hazajárnánk
Majd válogatok képeket, és teszek fel, amint időm engedi
dinyus!:-)Na akkor tényleg jól telt:-)))Elena tényleg jó mi is voltunk ott 3-szor:-)Azért gondolom Zsófiékkal is buliztál kicsit:-)S várjuk a képeket.-))))
sziasztok!
Látom zajlik az élet!
Az apartmanok állagát mi turisták tettük ilyenné,nem fognak vele foglalkozni.
Addig amig a magyarok mindent el lopak és tönkre tettek szépen le járatták magukat.A szerbek ezzel szemben lassan "ki turtak"minket hisz nem lopnak ,rongálnak.
A legjobb apartmanok igy nem nálunk vannak.
Az alexandrosba többször voltam csak pozitiv tapasztalatom van.De vannak remek turista társaink!
Tavaj uj plédek voltak amit ügyes "utitársaink"a saját használt 20éves takarojukra ki cserélték és elégedetten távoztak.
A használt tányért ill. a jol le égettet serpenyöt mosatlanul ott hagyták drága magyarjaink.
És persze a szemét hegyek.
Ezek után senki ne várjon semmi jot!
Sajnos eléggé le vagyunk járatva!Ezt mind a drága honfitársainknak köszönhetjük.
Én teljesen ki vagyok ezek miatt a bunkok miatt!!
Tényleg ciki kint meg szolalni magyarul olyan nézéseket kapuk hogy szégyen.
Szeretek utazni nagyon de mindig van aki meg keseriti az életem!
Az idegenvezetökröl csak annyit hogy szegények olyan emberekkel találkoznak akik azt hiszik a pénzükért öt is meg kapták.
Én tudom hogy ök választották.De nem azt hogy 300ember kezét fogják egy héten keresztül.A problémás utas is nála csattan pl:azok akik közlik az emberrel hogy neki meg van. vagy éppen az erét vagdossa és korházig kell vinni hogy ellássák /másnap meteorák idegenvezetést is össze kell hozni mintha éjjel nem a korházban telt volna/.Na meg ilyen csodás dolgok történnek amiröl persze senkinek nem kell tudni.
Mindenkinek igaza van csak egy kicsit tessék bele gondolni a dolgokba.
sziasztok!
Látom zajlik az élet!
Az apartmanok állagát mi turisták tettük ilyenné,nem fognak vele foglalkozni.
Addig amig a magyarok mindent el lopak és tönkre tettek szépen le járatták magukat.A szerbek ezzel szemben lassan "ki turtak"minket hisz nem lopnak ,rongálnak.
A legjobb apartmanok igy nem nálunk vannak.
Az alexandrosba többször voltam csak pozitiv tapasztalatom van.De vannak remek turista társaink!
Tavaj uj plédek voltak amit ügyes "utitársaink"a saját használt 20éves takarojukra ki cserélték és elégedetten távoztak.
A használt tányért ill. a jol le égettet serpenyöt mosatlanul ott hagyták drága magyarjaink.
És persze a szemét hegyek.
Ezek után senki ne várjon semmi jot!
Sajnos eléggé le vagyunk járatva!Ezt mind a drága honfitársainknak köszönhetjük.
Én teljesen ki vagyok ezek miatt a bunkok miatt!!
Tényleg ciki kint meg szolalni magyarul olyan nézéseket kapuk hogy szégyen.
Szeretek utazni nagyon de mindig van aki meg keseriti az életem!
Az idegenvezetökröl csak annyit hogy szegények olyan emberekkel találkoznak akik azt hiszik a pénzükért öt is meg kapták.
Én tudom hogy ök választották.De nem azt hogy 300ember kezét fogják egy héten keresztül.A problémás utas is nála csattan pl:azok akik közlik az emberrel hogy neki meg van. vagy éppen az erét vagdossa és korházig kell vinni hogy ellássák /másnap meteorák idegenvezetést is össze kell hozni mintha éjjel nem a korházban telt volna/.Na meg ilyen csodás dolgok történnek amiröl persze senkinek nem kell tudni.
Mindenkinek igaza van csak egy kicsit tessék bele gondolni a dolgokba.
Szia!
Amit írtál, az azért nem teljesen igaz. Mert mint írtam, a 2. szállásunk N. Marmarasban volt, és össze sem lehet hasonlítani a Stavrosi Alexandros P. apartmannal, pedig kb. egy árban vannak. Talán minden turnust azzal lehetne kezdeni, hogy átnézik az apartmanokat és a felszerelést.
N. Marmaroson az apartmanban minden tiszta, szép és korrekt volt. Sőt még idegenvezető sem volt, sőt nem is kellett.
Az idegenvezető meg azért van ott, hogy segítse a kiutazókat, mivel ez a munkája.
Mi másért van ott, talán csak azért, hogy beszedje a pénzt a fakultatív utazásokra?
Kedvesek voltak velünk N. Marmarasban, pedig magyarok vagyunk.
Amire büszke is vagyok, mert Stavrosban a drága szerbek adták magukat. A medencénkbe éjjel téglákat és útbólyákat dobáltak.
A szomszédos hotel erkélyéről meg dobálták az utcára a székeket a szerb erős gyerekek. Úgyhogy nem kell őket dicsérni.
Jo reggelt!
Hogy talán tényleg meg gyözzelek!
Az idegen vezetö /tudom ö vállalta ezt irtam már/nem azért van ott hogy a hülyéket kezelje!Én tudom hogy 300emberböl mindig akad kb5-6 ember aki nem tud viselkedni!Én láttam tapasztaltam.Nem kivánom senkinek.A mindenféle problémát ö továbbija az iroda görög vezetöjének ha ö nagy kegyesen ugy gondolja a ház tulajával közli.Ez nem az idegenvezetö hibája.Fülem hallatára össze vesztek ezen mert az öreg nem hajlando semmit se tenni.
A fakultativ kirándulás nem kötelezö.Ha az ember lelményes sehol nem fizet be ilyenre.Olcsobb autot bérelni és egyénileg felfedezni a környéket.
Mielött valaki azt hinné az idegen vezetö a tulfizetett emberek között van.Nem.400-500eurot keres havonta 0 szabadnappal.Neki nem érdeke el adni a kirándulást nincs jutaléka!/A görög rugdossa öket hogy kevés a kirándulo/
Én 90 ota járok görögbe.Akkor nem volt probléma szerettek minket.
Évröl évre eltüntek a képek a falrol na és a biblia,nem beszélve a konyhai felszerelésröl.
Amikor 2000ben paraliara be ugrottam szomoruan tapasztaltam a ki irást:
MAGYAR NE LOPJ!!!
Azt hiszem ez mindent el árul.
N.Marmaras nem olyan fel kapott a magyarok körében igy összehasonlithatatlan.
Stavros tul van nyomva és már automatikusnak veszi görög hogy lessz miböl meg élnie.
Amugy a szerbek drágábban kapják az apartmant nekik van pénzük./bármit meg tehetnek/
Nekem van rendesen tapasztalatom milyenek a magyarok.Ez elég friss élmény:
Junius végén volt szerencsém Nei Poriba utazni.Drága utitársaim már a Felvonulásin hozták a formályukat.
Nem törödtem velük hisz én pihenni megyek senki nem zavarhat ,én jol fogom magam érezni.Gondoltam én naiv./mint rutinos utazo/.
Megérkezve természetesen az apartmanra várni kellet.Az idegenvezetö el mondta ki melyik szobában van elszállásolva.Én és a drágám le mentem a partra hisz nyaralunk.Mire vissza mentünk a szobába be költöztek.Süketek és gyengénlátoknak ujbol el mondták ki hol alhat.Így kezdödött a nyaralás.Hajnal 3ig birtam hogy ne szolaljak meg.Át kopogtam a szomszédba és jeleztem a zenét és az üvöltözést jo lenne be fejezni pihennék.Másnap arra keltem hogy a bunko böfög,fingik,dohányzik na és a füsttöl én fulladozom.Ez igy ment reggel és délután is.Ja és legfontosabb az ajtot csak lendületböl be bas...tudták be zárni.Aludj nyugodtan.A másik apartmanban tokostul rugták be drága magyarjaink az ajtot!
Sok emberrel ismerkedtem már meg nyaralásaim során akikkel tarom a kapcsolatot.Sok kivétel van de az a kevés aki rossz hirünket kelti azokat innen üdvözlöm.