Gondoltam rá, hogy nem ez a legmegfelelőbb hely, ahol erről a településről és a szállásról érdeklődöhetek. Már olvastam a Legnépszerűbb Üdülőhelyek/ Nea Potide témát, csak láttam, hogy 2008- ban írtak oda utóljára. Féltem, hogy ott senki sem fog majd válaszolni, és, hogy azt a témát kevesen nézik. Itt az előző oldalakon is érdeklődtek szállásokról, azért írtam ide, de akkor ott próbálkozok.
Segítsetek, légyszi ha tudtok segítsetek!
Ma délelőtt érkezett meg az útlevelünk és holnapután már szívesen indulnánk, sartira v. paraliára gondoltunk (mert sajnos a kocsi sem úgy szuperál ahogy kéne ezért) buszos utat néznénk, de úgy tűnik sehol sincs hely már!4 tagú család vagyunk!
Van utazási iroda tippetek hol próbálkozhatnék még?
ELőre is köszi:Reni
Sziasztok!
Jövőre nagyon szeretnék Naxosra utazni.Nálunk csak az Apollon-utaztat,2hétre repülővel/illetékek nélkül/apartmanban kellene 340ezret fizetni,amiben ugye nincs ellátás.Nekem ez már nagyon sok...sajna:(
Viszont nézegettem a neten a limba.com-on Naxost,elvileg már lehetne egy Chorában található apartban helyet foglalni 11éjre is,500Eurós ajánlat a legolcsóbb 2személyre...
Tapasztalattal rendelkező fórumozót kérdeznék,hogy vajon hogy működik ez az egész foglalás/bár olvastam a szabályzatot,de konkrét-velük utazóktól várok véleményt/
Úgy gondoltam,hogy vennék az Apollontól repülő-hajójegyet kéthetes felárral,vagy vennék csak repülőjegyet Athénba,onnan komppal a szigetre?/bár ez már más topicba tarozik,bocs.../
Ti hogy csinálnátok,merjem megkockáztatni a limbát?Utaztatok már igy?
Köszi,ha irtok!!!
#1130932009-08-07 15:22:28 Válasz a #113071. hsz-ra
Szia Zsebkuty!
Miért ragaszkodsz a limba.com-hoz?
Érdemes átgondolnod a repülőjegyvásárlást, sztem a jelenlegi Malév-árak mellett a charterrel jön ki a legdrágábban az út.
1)
Apollón charterjegy kéthetes felárral előszezonban kb. 87 e Ft/fő.
Kompjegy kb. 17 e Ft/fő.
Ez összesen: kb. 104 e Ft/fő.
2) Malév jegy Athénig (mostani akciós áron) kb. 30 e Ft/fő.
Olimpic jegy Athén-Naxos (mostani áron) kb. 40 e Ft/fő.
Ez összesen kb. 70 e Ft/fő.
3) Malév jegy Athénig (mostani akciós áron) kb. 30 e Ft/fő.
Kompjegy kb. 17e Ft/fő.
Ez összesen kb. 47 e Ft/fő.
Ezek nagyjából előszezoni árak.
Még duplaáras, nem akciós Malév-jegy mellett is inkább a 2)-es megoldás éri meg - szerintem.
Az árak mellett pedig érdemes a tranzitszállás kérdését is átgondolnod: ha kompos kombinációval mész, akkor majdnem biztos, hogy a 11 éjszaka helyett 9 éj marad Naxosra, és 2 tranzitszállást kell beiktatnod Santorinin vagy Athénban.
#1131302009-08-08 00:58:37 Válasz a #113093. hsz-ra
Szia,kedves Verka!!!
A repülős ajánlatokat már átgondoltam,a limba pedig egyelőre csak az első jóárus szálláskereső volt,amit találtam,de Firkamanó/itt is nagyon köszönöm neki.../irt privit,úgyhogy rengeteg jó ajánlat van.
KÖSZI szépen neked is!
Igazából azért is érdeklődtem,hogy ti,,,magánosok"milyen tapasztalattal rendelkeztek ezekről a netes szálláskeresésekről!
Köszi!!
Szia Zsebkuty!
Nekünk ez az első netes szállás keresésünk. Sok melóval jár és rengeteg emaillel. Én biztos elküldtem 50 - 60 emailt különböző apartmanoknak. Nem mindegyik válaszolt. Az érdekes ajánlatokat egy exeles táblázatba gyűjtöttem össze, amely minden lényeges információt tartalmazott(már ha mindent ki tudtunk deríteni az apartmanról). Volt amelyiket térképen is megkerestük. Persze ha valamelyik weboldalon véleményt írtak az apartmanról azt is figyelembe vettük. Pl. Santorinin találtam egy nagyon jó szállást, jó árban, jó helyen és jól is nézett ki. Aztán megnéztem véleményeket és érdeklődtem itt a Hellaszon. Kiderült, hogy a szállás szörnyű ráadásul másik faluban található és nem ott ahol ők írták.
Szerintem én máskor is fogok így utazni!
Zsebkuty! Én az ajánlom, hogy helyben keressetek szállást Naxoson. Mi 10 perc alatt találtunk 15EUR/fős apartmant, ami nagyon színvonalas volt a többihez képest.