#1131362009-08-08 05:35:46 Válasz a #113078. hsz-ra
Bogobea!
Köszi a választ.
Igaz a kérésemben az időpont téves volt- Kicsit előre voltam futva. Az ott jelzetthez képest egy héttel később megyek. De gondolom a helyzet ugyanaz.
Üdv
Köszönöm Robi és Judit, hogy válaszoltatok és a segítségemre voltatok!
Most először fogok/fogunk menni Görögországba, így próbálunk minden eshetőségre felkészülni!
Arra gondoltunk, hogy a Meteorák, Athén megtekintése 100 % lesz programként, de el akarunk menni Platamon várához (ide gyalog vagy kisvasúttal érdemesebb inkább elmenni?), ill. az Olympos-ra is el szeretnék jutni, csak oda még abszolút nem tudjuk hogyan, mert azt olvastam 25 km-re van Nei Pori-tól, ami bár nincs túl messze, de a robogó, ill. a kocsi használata kizárva, mert jogosítvány az a fasorban sincs!
Egyébként az Adamos apartmanházban (remélem jól ítram) fogunk megszállni! Ha már vki hallott erről a helyről, annak megköszönné m, ha mondana róla néhány szót!
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Minden jót!
Norcso
ui: Egyébként vki jön a Neoline-nal aug. 31-től szept. 9-ig Nei Pori-ba?
Szia,
A kisvasút csak Platamonasban a templomig visz. A helyközi busznak a megállója a pont a vár alatt van és jóval olcsóbb, mint a kisvonat. Azt hiszem, hogy mi tavaly 1,20-at fizettünk/fő-csak oda
Persze sétálhattok is, testedzésnek megteszi
Köszi a segítséget aszterimu és markikati! Igazából azért kérdeztem ,mert egy városnézéssel egybekötött focimeccsre szeretne menni a párom.
Még Stavos is érdekelne ,mert az is elég közel van Thessalonikihoz. Mindkét hely nagyon szimpatikus a számomra így nehéz lesz dönteni.
Üdv:Böby
Szia,
Szalonikibe elég, ha vonattal mentek és persze kényelmesebb is A menetidő 1 óra 10 perc. Ám, ha Stavrosba is el akartok nézni, akkor oda az autót javaslom.
Sziasztok! Évek óta szorgos olvasója vagyok a fórumnak, de most rászántam magam a hozzászólásra is. Az ok pedig, hogy írok, egy idegenvezető, Bodon Éva.
Ez úton is szeretném -minél nagyobb nyilvánosság előtt- megköszönni a segítségét és áldozatos munkáját. 3 hetet töltöttünk Nei Poriban, a nyaralás kellős közepén sajnos orvosi ellátásra kényszerültem. A gondom inkább kellemetlen volt, mint veszélyes, de egy nyaralás alatt ez is ép elég. Éva többször elkísért az orvoshoz, a kezelés alatt tolmácsolt -bár ez láthatólag sokszor neki is komoly megpróbáltatást jelentett- segített a biztosítás intézésében, a papírok kitöltésében és ezt tette napokon keresztül a leglehetetlenebb időpontokban, amit az orvos kijelölt vizitre.
Éva még egyszer köszönöm!