Szia Verka!
Bocs, de sosem vagyok képben, hogy ezek egy főre, vagy egy apartmanegységre vonatkozó árak?? Mert 1 főre nagyon durva lenne.
Örülök, hogy az Andreas bejött nektek. Én akkoriban még nem voltam nagyon bátor ismeretlen ételt rendelni, így mindig ugyanazt ettem: muszakát és az nekem ott nem ízlett igazán.
#1122952009-08-02 14:27:52 Válasz a #112258. hsz-ra
Ja bocs, én mindig 2 főre értem az árakat, szóval ezek apartmanonként vannak. Így sem olcsók...
Mi szeretünk mindenfélét kipróbálni, annak ellenére, hogy néha ezzel bizony mellé lehet fogni. Pont az Andreasban is így jártam, mert egy görög nevű akármit rendeltem, ami valami helyi kaja volt, nem is volt neki angol fordítása, a pincér csak annyit mondott, hogy meatballs, hát az talán olyan rossz nem lehet, lássuk. Hát valami paradicsomos húsgombóc volt rizzsel, ami elég kiábrándítóan hatott. Viszont meg kell hagyni, hogy még ez is istenien és odafigyeléssel volt elkészítve, tehát a végén megbékéltem a helyzettel, pedig távol áll tőlem, hogy ez legyen a kedvenc kajám.
#1123612009-08-03 08:10:02 Válasz a #112295. hsz-ra
Szia Verka, üdv itthon.
Látom jól éreztétek magatokat és ennek nagyon örülök.
Várom a további szösszeneteket és persze majd képeket
Olvastam, hogy a többiek is gondoltak Rád vajon éppen hol vagytok, hát én sem felejtettem el néha megnézni, vajon merre jártok
Szia Agid!
Hosszú utazással Athénból komppal. Rövidebben, Athénból repülővel Parosra vagy Santorinire és onnan komppal vagy gyorskatamaránnal Amorgosra. Még számtalan sok másik lehetőség is van rá.
Üdv: Andi
#1131412009-08-08 08:23:25 Válasz a #113117. hsz-ra
Szia Andi,
Nagyon szépen köszönöm a válaszod. Tudnál még segíteni abban, hogy melyik oldalon találok repülőjáratot Athénból Santorinire? Sajnos teljesen kezdő vagyok az egyéni utazásban, eddig mindig utazási irodán keresztül utaztunk. Viszont nagyon szeretnék eljutni erre a szigetre, az utazási irodáknál azonban nem találtam ilyen lehetőséget.
A többiek már válaszoltak. Az Aegeannel valahogy jobb repülni. Mindkét légitársaságnak ősrégi kávédarálói vannak, de az Aegeannél nem érzem úgy, hogy minden pillanatban a tengerbe pottyanunk, míg az Olympicnál igen. Aegean általában olcsóbb is.
#1132342009-08-09 10:04:03 Válasz a #113178. hsz-ra
Köszönöm mindenkinek a segítséget, de azt hiszem az árak tekintetében marad a kompozás...
Tudnátok abban is segíteni, hogyan lehet eljutni az aténi repülőtérről a komp kikötőig és kb. mennyiért?
SZIA,kedves BALÁZS BEA!!!!
Üdv.itthon,nem birtam már magammal,rettenetesen kiváncsi voltam a mindig lelkes és csodálatos beszámolódra,ezért rámentem a lapodra és LÁSS CSODÁT!!!
www.balazsbea.hu Engedjétek meg,hogy hadd reklámozzam Beát,ő egy isteni csaj,családostul,mindenestül!!!
Nagyon jó volt olvasni és nézni is,főleg Naxos miatt/ami tudod,a kedvencem.../!
Mégegyszer:KÖSZI!!!Puszi!!!