#1133162009-08-10 00:16:35 Válasz a #113313. hsz-ra
Na még egyszer:
Mármint Szerb dinárt.
Ha csak az autópályára kell, akkor nem érdemes, azt lehet _hivatalosan_ €-ban fizetni, ha viszont másra is kell, akkor érdemes, máshol nem hivatalos fizetési eszköz az €, így az adott helyen annyiért _válthatják_, amennyit nem szégyellnek.
Bocs már késő van. Utólag láttam, hogy volt már dínáros kérdés..
Nem tervezem ott venni semmit sem.. Max kúton tankolás közben..
Eddig busszal jártam csak, a sofőrök mindig váltottak ezért kérdeztem...
Remélem a határon minden gyorsan megy és nem szívóznak majd..
Sziasztok !
Szombaton jöttünk haza, a tankolásra mindenképpen érdemes dinárt váltani .Az eurot tényleg úgy számolják ahogy éppen kedvük van . Autópálya díj a Szerbeknél : 4-3-8-2,5 . Az út amúgy szörnyű hosszú volt 5 órát álltunk a szerb határon a törökök miatt . Ilyen még nem volt.
#1133222009-08-10 00:40:14 Válasz a #113317. hsz-ra
Ha tankolni is akarsz, akkor csak szeretnél _mást_ is venni ( üzemanyag ), tehát érdemes váltani, ha nem tudsz kártyával fizetni.
Ahogy átérsz Röszke után a Szerb oldalra, rögtön bal oldalon van egy Agrobank feliratú épület, ott tudsz váltani. Közvetlenül előtte parkolni is lehet.
Hogy pénteken milyen lesz a határ, azt nem tudom, én inkább szerdán, vagy csütörtökön mennék, de egészen biztos, hogy embert nem esznek egyik határon sem.
A szívózásra gondoltam, ami az előző hozzászólásokban volt, zsebbe fizetni az eurókat.. Plusz 5 órát várni a határon? Oké hogy nem ember evés, de ember kínzás
Jesszus 700 km, pff.
Jól van akkor számolom tovább mennyi dínár is kell..
5 órát még egyszer sem álltunk a határon , eddig 1,5 volt a max. pedig voltunk már párszor. Igaz ebben az időpontban még egyszer sem voltunk nyaralni , de ezek után nem is megyünk. Azért 2 gyerekkel a hőségben nem volt kellemes a határon rostokolni.