Sziasztok!
Nem tudom, menyire lerágott csont a kérdés, bevallom, csak az utolsó 4 oldalt volt időm elolvasni, ott pedig nem találtam rá választ.
Azt szeretném kérdezni, hogy ki melyik utazási irodát ajánlaná? Szeretnénk minél olcsóbban megúszni a dolgot, főleg, hogy 5en mennénk... Szóval van ismerősöm, aki tavaly már 20.000. !!! Forintért utazott busszal paraliara, azonban én mindenhol 40ezer körül látok utakat. Szerintetek melyik utazási iroda kínálja a legkedvezőbben az utakat? Fortuna apartman is szóba jöhet. Nagyon szépen köszönöm előre is a segítségeteket!!!!
#1135592009-08-10 21:30:16 Válasz a #113558. hsz-ra
Szomszéd!
ezek az apróbetűs részek nagyon ütősek!
Nem az árammal vót gond, hanem álmos vótam, de a zuhany felébresztett. Na meg nagytakarítást csináltam a gépemen, és nem bírtam megállni, hogy ne nézzek be, amikor a 64 eseményt rendezte ez a dög.
#1135612009-08-10 21:33:40 Válasz a #113559. hsz-ra
Mint a szerződésekben: ott rejtőzik a lényeg, a többi csak puncs, jópofi, kaszni és hab... Ja: szerintem!
A számítógépen vagy a traktoron nagytakarítottál? "a gépemen..."
Valami nagy görög nyelvszakértő segítsen már lécci... Hogyan kell helyesen kiejteni az Agiokampos városka nevet??? Tibibaba, biztos, hogy Agiokamposba megyünk, de ha ez az utazási iroda is átver akkor nekünk annyi...
Tibibaba, biztos, hogy Agiokamposba megyünk, de ha ez az utazási iroda is átver akkor nekünk annyi...
Αγιόκαμπος asszem... nem vagyok nyelvszakértő, de belevau mindenbe, az megy...
Ezt hogy érted hogy "nekünk annyi"? Nekem+neked, vagy neked+valaki másnak?
Mért kérdezed hogy én vagyok-e a képen meg hogy hánybeli vagyok?
Én már elég rég léptem be az oldalra, de csendes olvasó vagyok rendszeresen!
Jókat mulatok a hsz-eken! Titibaba, Te nem semmi pasi vagy! Akkorákat nevetek a hsz-eiden, hogy nem tudja a családom, hogy mi a bajom!
Ildikó! Van görög szótár a neten, a sült krumpli egyszerűen chips! Ennyi!
Parálián nem kell félni a rendeléstől, szinte mindenhol mindent megértenek!
Nekem volt egy nagy élményem! Pöpi anyósával én remekül megértettem magam! Angol, német, magyar és kézzel-lábbal, remekül elbeszélgettünk! Szinte mindenhova bementünk Parálián, köszöntünk angolul, visszaköszöntek magyarul............... Én is megtanultam a köszönéseket görögül, de nem is igazán használtuk.
Mindenkinek szép nyarat és sok-sok szép élményt kívánok: bryam
Titibaba, Te nem semmi pasi vagy! Akkorákat nevetek a hsz-eiden, hogy nem tudja a családom, hogy mi a bajom!
Helló blyam ,
Márhogy én pasi lennék? Meggondolandó... Jól esik a pirospontod, de én sem tudom, mi bajod Egy biztos: a nevetés a legjobb orvosság <---> az élet a legjobb méreg
Más: engem valahogy nem vonz az, hogy néhány szót megtanulva produkáljam magam olyasvalaki előtt, aki csak arra kíváncsi, mit hozzon... Tisztában van vele hogy eme pár szónál megáll a tudomány, ha esetleg valami más közlendőm támad, azt már angolul, németül, oroszul v. magyarul fogom tálalni, végtagjaim intenzív használata mellett.
Lehet hogy kishitű vagyok, de a magyaron kívül beszélek még egy nyelvet, azzal megoldom a kommunikációt, de erőmből többre nem futja. Aki a vendéglátásban dolgozik Magyarországon, az többnyire beszéli az angolt, németet legalább éttermi szinten, meggyőződésem hogy görögéknél is így van.