Bizony találkozunk, szeptember 26.-ától van foglalásunk 2 hétre az Eleana ap.-ban. A 2 aktív nyugdíjas a busz helyett a repülőt választotta, Athénból autóval érkezünk, de csak 27.-én vasárnap hajnalban. Kérdés, hogyan jutunk be egy jó alvásra? A tájékoztatóról is lemaradunk de ezt biztos pótolni lehet. Egyenlőre ennyi, majd még eszembe jutnak egyebek is....
Üdv Klári
Szia. Termeszetesen mindent el fogok nektek mondani amit tudni erdemes.... Az apartmanban a kulcs benne lesz a zarban...de addig meg ugyis "beszelunk", es pontositjuk a reszleteket. Udv. Agi
Kedves Ági, érdeklődnék hogy a demosban a 203-as szobát a helyszínen ki lehetne e cserélni a 401-re. Ha jól emlékszem említette valaki vagy te vagy Kriszta, hogy a 401-402 szobák a legjobbak. De gondolom a héten még a foglalás érkezhet rájuk, de ha üresen marad akkor élnénk a lehetőséggel:) Szombaton ott vagyunk:)
üdv: István
Most kaptam meg a vouchert, szombaton megyünk Toloba! Már nagyon izgatott vagyok
Az lenne a kérdésem, hogy Napflionból mikor indul az utolsó busz Toloba?
És a másik, a vízben mindehol előfordulhatnak sünök? A homokos parton is?
Szia Mónika,
Mi tavaly voltunk Tolobol Nafplionban, és ha jól emlékszem, az utolsó busz 21 órakor indul vissza Toloba. (Napközben sűrűbben jár, este már ritkul, valahogy így: 17h, 18:30, 21:00, de azért nézzetek utána!)
Most kaptam meg a vouchert, szombaton megyünk Toloba! Már nagyon izgatott vagyok
Az lenne a kérdésem, hogy Napflionból mikor indul az utolsó busz Toloba?
És a másik, a vízben mindehol előfordulhatnak sünök? A homokos parton is?
Köszi szépen!
Üdv,
Mónika
Szia. Az utolso busz valoban 21:00-kor inul Toloba....elotte van egy 20:00-kor is. Ha valamilyen okbol nem eritek el akkor sincs nagy baj, mert a taxi12-13 Euroert elhoz titeket.
Sunik sajnos mindenhol elofordulhatnak, bar leginkabb a koves reszeken, de a ha feltamad a hullamzas, barhova elsodrodhatnak.
Szia
igen Isthmos a Korinthoszi csatornat jeloli (a csatorna neve gorogul)
es helyben is be lehet ott fizetni a kishajot 18 Euro per fo csak legyen hajo amikor mentek
nem minden nap van es a legtobbszor csak naponta egy ha megjottok akkor gyertek be es megkerdezem nektek telefonon hogy azon a napon amikor menni akartok van e es ha van akkor hany orakor
Menetrendet arakkal illetve menetidokrol tajekoztatast szinten tudunk adni
ha nem banod inkabb ne gepelnem be az egeszet ha valamit elore szeretnel tudni akkor ird meg melyik az konkretan
Udv
kriszta
Szia Breki
hat a halas tavernadat sajnos teljesen atepitettek es pont azt a falusi ,csaladias jelleget vesztette el ami miatt mindenkinek annyira tetszett ugyhogy szerintem jobban jarsz ha olyannak megorzod emlekezetedbe amilyen regen volt
Most vadiuj es haromszor akkora...