Köszi Csutek, jólesik, hogy minket is említesz, mint "kedvcsinálót" az utazáshoz. Én is várom már a beszélgetést, de szerintem mi ketten csak úgy tudjuk magunkat kibeszélgetni, ha a fiúkat elküldjük sörözni egy teljesen más helyre!!!
Akkor elküldjük Őket! Milyen fakultatívot találjunk ki nekik, ami legalább egy hétig tart
Ez a Parália......... kegyetlen jó hely!
Nemrég jöttem haza,most voltam először, akinek valami kérdése van és tudok szívesen válaszolok.
Az árak szerintem korrektek, a Lidl-ben vásároltam,de a legnagyobb Supermarketben (olympic beach felé) is jó árak vannak.
Aki nem ismeri a helyet annak azt mondom,hogy jól dönt,ha ide megy.
#1137462009-08-12 06:18:05 Válasz a #113726. hsz-ra
Hoppá, neked ma indulnod kell, jól emlékszem? Pályaudvarokon, megállókban ki van írva a menetrend. Hogy melyik kerül kevesebb pénzbe? Ha utazni akarsz rajta akkor talán a vonat (de nem sokkal) Ha viszont meg akarod venni, akkor a busz...
#1137622009-08-12 08:25:59 Válasz a #113761. hsz-ra
Szia ! a gyümülcsárak terén is a magyar árakkal lehet számol juniúban a frisseségtől függöen a dinnye 90-55 cent között változot. Az eper ára és cseresznye ára is a magyaréhoz hasonló volt csak nem emlékszem már a pontos összegre Egyébként elterjedt szokás, hogy ha többet veszel akkor olcsób.
Szia ! a gyümülcsárak terén is a magyar árakkal lehet számol juniúban a frisseségtől függöen a dinnye 90-55 cent között változot. Az eper ára és cseresznye ára is a magyaréhoz hasonló volt csak nem emlékszem már a pontos összegre Egyébként elterjedt szokás, hogy ha többet veszel akkor olcsób.
szóval. kérdés jön:
evett már valaki görögben (paraliában) görögdinnyét?
nekem sokan fikázták, hogy nem olyan amilyennek az ember gondolná.
tudom, hogy már volt szó az árakról, de mekkora horrorra kell számítani a gyümölcsök terén?
köszi a választ
fú, ma hozza el a párom a részvételi jegyeket, meg megköti a biztosítást nemsoká indulás
Mi sárgadinnyét vettünk, de azt csak 2-3 nappal később szabad megenni, mert amikor megettük aznap, annyira éretlen volt, h. csak na.
Lehet, h. a görögdinnyével is hasonló lehet a helyzet.
#1137692009-08-12 08:52:11 Válasz a #113764. hsz-ra
Nem vagyok a leghitelesebb, mert mi félpanziós ellátást kapunk, így 350 € per fő a zsebpénzünk, ennek egy részéből még tankolni is kell. Legutóbb önellátók voltunk, de akkor sem ment el 500, pedig sokmindent vásároltunk, az otthoniaknak is de főleg magunknak
De vésztartaléknak én elviszem a folyószámlakártyát is.