Kíváncsi vagyok, mi a véleménye annak a motorosnak aki vason gurigázik végig arról az autómotorosról aki futón viszi a motort és csak helyben teker le pár kört a mocival?
#1141332009-08-14 08:28:21 Válasz a #114114. hsz-ra
Szerintem divatmotoros aki futón viszi a bringát. Az a fajta, aki kiül "főterezni" a többi komájával, és arról beszélgetnek, hogy milyen jó dolog motorozni. Mondjuk igazán konkrétat nem tudok nyilatkozni, mert csak kedden indulunk, és konkrétan ilyen messze még én sem voltam 1 seggel, mint Greece. Viszont kelőképpen be vagyok izgulva, és már számolom a napokat visszafelé...
Szerintem nem lehet betartani minden korlátozást, mert sose ér oda az ember.
A mi átlagsebességünk, amire nem vagyok büszke 130-140 volt, persze, ahol nem volt nagyobb korlátozás.
De mivel a trafikat már messziről jelezték a szembejövők, nem volt semmi probléma. Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy mindenki nyomja, mert bizony nagy szerencse kell ahhoz, hogy ne fuss bele a rendőrbe...
Csak egy hosszabb távú útnál nem mindegy, hogy mikor ér oda az ember, pláne, hogy elfárad a vezető. És amikor minden ok nélkül 30-as korlátozások vannak, az felháborító...mellesleg ilyen tempóval kb 5 nap lenne az út.