Nemsokára indulunk Asprovalta-ra, augusztus végén. Már nagyon várom ... sokat olvasgatom a fórumot (mostmár egyre sűrűbben )
2 kérdésem is lenne:
1. A Panagiotis Apartmanba megyünk, ha esetleg volt ott már valaki, egy pár szóban tudna írni róla?
2. A másik, pedig, hogy kocsival megyünk és Szeghalomról indulunk. Kicsit dilemmázunk az útvonalat tekintve...Románián át, vagy pedig a szerbek felé? A határ átlépés miatt Románia közelebb van, dehát az utak minősége kérdés.
Rucani! Mi júniusban kocsival mentünk Stavrosba (szomszédos falu), Szerbián és Macedónián keresztül. 14 óra alatt értünk le kényelmes tempóban. Én csak ajánlani tudom ezt az útvonalat.
1. A Panagiotis Apartmanba megyünk, ha esetleg volt ott már valaki, egy pár szóban tudna írni róla?
Szia!
Az apartman a tengerparthoz legközelebb fekvő utcában található, a sétálóutca végén (nem a Vrasna felőli, hanem a másik végén). Az apartman előtt egy parkoló van, emiatt lehet, h. picit zajos.
Szép, rendezett apartmannak tűnt.
#1127662009-08-05 18:01:29 Válasz a #112756. hsz-ra
Rucani!
Mi Békéscsabáról indultunk és igyekeztünk a szabályokat betartani, így semmi probléma nem volt sem a rendőrrel, sem a határőrrel. Könnyedén átjutottunk a határokon, és kb. azt az utat követtük, ahol a szervezett autóbuszok haladnak. Nálunk fel sem merül más útvonal.
#1141522009-08-14 10:47:03 Válasz a #112157. hsz-ra
Szia Sancho!
Rad mosolygott a szerencse, ha meg mindig itt szeretnel dolgozni. Ugy nez ki tudok neked munkat hamarosan. Irj, ha erdekel a dolog es megbeszeljuk priviben. De gyorsan ha lehet
Vasárnap 04.00-kor értünk haza Asprovaltáról. Szerbia-Macedonián keresztül jöttünk mentünk. Odafelé kb 20 óra vissza 16. Ha valaki infót szeretne még frissek az élmények.
#1145092009-08-17 18:48:59 Válasz a #114482. hsz-ra
A fiam 2éves, és többször megálltunk vele levegőzni. Szerbia közepén 1,5 óra pihi. Szerb-Macedón határnál 2 óra várakozás. Ha ezeket levonjuk akkor ott van az.
#1145252009-08-17 20:36:38 Válasz a #114152. hsz-ra
Cijja Veronica!
Írtam neked priviket. Nagyon drága vagy köszönöm, de úgy néz ki, hogy jelenleg nem tudok kimenni Nagyon sajnálom és mégegyszer nagyon köszönöm, igazán kedves vagy...
Vasárnap 04.00-kor értünk haza Asprovaltáról. Szerbia-Macedonián keresztül jöttünk mentünk. Odafelé kb 20 óra vissza 16. Ha valaki infót szeretne még frissek az élmények.
#1145782009-08-18 11:56:31 Válasz a #114531. hsz-ra
Már egyszer voltunk itt Asprovaltán a Litsa apartmanban, most az Andreasban voltunk. Akkor nagyon tetszett, azért döntöttünk úgy hogy visszajönnénk ide még egyszer. Nagyon gyorsan eltelt az egy hét, nagyon jól éreztük magunkat, de az az igazság kicsit csalódott is voltam mert nem az várt amire számítottam. Az apartmanokat hasonlítva ég (Litsa) és föld(Andreas). De 30 ezerért ne panaszkodjak. A part szemetesebb a víz zavarosabb (igaz az a viharos idő miatt). Így átmentünk Stavrosra ahol viszont tiszta, homokos part, átlátszó lassan mélyülő víz várt.A fiamat ki sem lehetett húzni itt a vízből.
Sziasztok ! Az idei kiszemelt uticélunk, két paraliai nyaralás után, Asprovalta. Végig olvastam a fórumot és lenne kérdésem. Többen írták, hogy gyorsan mélyül a partja. De mennyire gyorsan ? Egy lépés a vízben és eltűnök, vagy azért egy darabig azért be lehet sétálni ? A Panagiotis apartmanban van légkondi (akár fizetős is) ? Előre is köszönöm a tapasztalatokat.