Stavros
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 2011
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Bejja
Aktív fórumos
Aktív fórumos
147 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#112999 Üzenet linkje2009-08-07 09:10:21 

sziasztok!kovzsolt nézd meg megint a privid irtam megint:-)
# 2012
Bejja
Aktív fórumos
Aktív fórumos
147 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#113011 Üzenet linkje2009-08-07 09:19:58 

Hát igen!Tényleg csinálnak ilyet a magyarok bár tisztelet a kivételnek!De nem,hogy azzal foglálkoznának,hogy felfedezzék Stavros szépségeit s a körülötte lévőket:-)Vannak tényleg ilyen emberek tavaly melletünk 2 magyar lány lakott.Háttttttttttttttt.Mondhatni jol elvoltak a görög pasikkal az egész apartman azt halgatta este,hogy nem akaarok csúnyát mondani(sexelnek)na de nem ilyen finoman volt ott minden s ezt végig halgatta az egész apartman.Én már a falat vertem s üvöltöttem át neki az erkélyről.Mivel olyan vékonyak a falak ők meg kiadták ám magukból a jajgatásukat olyan mintha elöttem csinálták volna.Gondolhatjátok milyen király volt:-(Az ilyen mért nem megy le a partra azt ott üvöltözik...Ja aludni másnap sem lehetett tölük mert hajnalig a görög pasikkal ott piáltak dajdajoztak.Nem értem az ilyen mér nincs tekintettel másra én megértem,hogy nyaral.De könyörgöm ott a disco,a part,a bárok ahol aztán mulathat.A többi 40ember meg nem tud aludni miatta.Ja és pihenni menjen az ember..
# 2013
Bejja
Aktív fórumos
Aktív fórumos
147 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#113016 Üzenet linkje2009-08-07 09:28:12 

Ja még annyit aztán nállam téma lezárva,azért a magyar lányok is be tudnak mutatkozni,gondolhatjátok mi a görögök véleménye.Mostmár jó lenne Stavros jo oldaláról beszélgetni.
# 2014
Eduso
Aktív fórumos
Aktív fórumos
286 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#113029 Üzenet linkje2009-08-07 09:58:12 

Fortuna 79 és Renault hosszászólására reagálva, az idegenvezetők, amikor ezt a munkát választják, tudják, hogy vannak nehezen kezelhető emberek, ez így van az élet minden területén, aki szolgáltatóiparban, kereskedelem, vendéglátás stb dolgozik ezzel számol. Gyűjtést azért nem fogunk rendezni az idegenvezetőknek, ugye??? Nehezen kezelhető emberek a szigoú nevelésben részesült németek és más nemzetek közt is vannak, lásd mit műveltek a Balatonnál éveken keresztül, már rendőröket hoztak ide Németből. Én azt gondolom, hogy az apartmanok színvonaláért részben az utasok is felelősek, de azért legyen már annyi önbecsülésünk, hogy ne a magunkat hibáztassuk a rozsdás szagelszívóért, a penészes falért, azért nem a magyar turista a hibás... A szállás színvonaláért elsősorban a tulaj, az utazási iroda a felelős. Kérjen kauciót, nézze át az apartmanokat elutazsá előtt, turnusonként, aki kárt tesz azzal, aki csinálja, van utaslista, szobabeosztás, nem??? Nem a következő turnus dolga, hogy nyaralás alatt tányérért, pohárért, székért kuncsorogjon a takarítóknál. Engem nem érdekel, ki volt ott előttem mit csinált, azt ellenőrizze, az akinek én fizettem a szállásért. Persze az ajtócsapkodás, zajongás kultúra kérdése, az hogy a turnusunkban milyen emberek vannak szerencse kérdése ....
# 2015
Eduso
Aktív fórumos
Aktív fórumos
286 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#113034 Üzenet linkje2009-08-07 10:06:45 

Szóval, aki kárt csinál, azzal fizettessék ki, ha lenne rendes átadás-átvétel, rend, akkor nem lenne ennyi probléma. Csak lusta disznó az utazás iroda képviselője, a tulaj, meg még sorolhatnám. Az benne van szerintem egy utazási iroda, szállásadó büdzséjében, hogy egy egy pohárt eltörik, vagy eltűnik valami, pótolni kellene magától. Egyébként szívem szerint az Apollonnak írtam volna, vagy beszélnék velük Alexandros Palace témakörben, mert itt mi jól elírogatunk, de valójában semmi nem fog történni, ők azt hiszik valsózínű, hogy minden OK.
# 2016
Bejja
Aktív fórumos
Aktív fórumos
147 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#113035 Üzenet linkje2009-08-07 10:11:44 

szia eduso!Hát igen lassan ezek a témák más topikba kerülhetnének..
# 2017
Bofefe
Aktív fórumos
Aktív fórumos
240 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#113342 Üzenet linkje2009-08-10 07:47:54 

Sziasztok !

Tegnap reggel 08:00 órakor értem haza a Stavrosi nyaralásból és most olvasgatom a fórumot.

Nagy csodálkozással olvastam amit Edusó és Renault írt az Alexandros palace apartmanról !
Ezek szerint én és a kis családom a szerencse fia, mert mi a szobával kapcsolatban nem igen tudunk rossz dolgokat írni.

Alexandros palace 206/ A (ha jól emlékszem) szoba, mert ezek szerint a szoba számot is érdemes odaírni!

A szoba első emeleti, a medencére néző ha szemben állsz az épülettel akkor a jobb kéz felől esik, a szobában vadi új páraelszívó (nem rozsdás) a hűtő hibátlan, tiszta. A fürdőszobában nem volt függöny a tusolónál, de ez engem nem zavart mert amúgy sem szeretem, amikor rám ragad a függöny, egyébként a fürdőszoba is rendben volt . A szoba tiszta volt, az erkély tiszta volt.
A konyhai eszközöknél nálunk is volt egy serpenyő amibe bele égettek valamit, azt nem is használtuk. A poharak különbözőek voltak, 3 db 3 fajta, de legalább nem kevertük össze őket. icon_wink.gif
A szoba kissé kicsi volt de ez nem volt igazán probléma.

Kissé bosszantó dologként én is a medencével kapcsolatos tapasztalataimat írnám le.
Ha én lennék a tulaj, biztosan úgy építettem volna meg a medencét. hogy a sarkos részeket élvédővel vagy valami más megoldással biztonságossá tettem volna. A Csempéket amelyek hiányoztak (ha az idény elején is hiányoztak) pótoltam volna. A fugázást normálisan megcsináltattam volna mert nagyon baleset veszélyes, és a medence alján lévő 1 db leeresztő nyílást, vagy valami hasonló lukat le fedettem volna.
A medencébe be és kijárkálás főleg a mélyebb részébe kis ügyességet igényel, kiemelt kapaszkodó hiányában.

Egyébként ha baleset mentesen benne vagy a vízben és tudsz magadra vigyázni nagyon kellemes eljátszani, úszkálni a medencében.

A falu nekem kellemes csalódás volt, én rosszabbra számítottam, sokan leírják Stavrost, szerintem szép kis falu és a tenger partja sem rossz.

Az úttal kapcsolatban: indulás 13.15 (helyett 13.45) kor (Kkfháza)
érkezés Stavrosba, Görög idő szerint 09:30 Szerb - Macedón határátlépés összesen 3:00 óra volt.

Renault és Edusó vittem a pálinkát és a jégert, de ti már nem voltatok ott.
icon_cry.gif

Aki ezután indul, mindenkinek jó nyaralást.

üdv

# 2018
Eduso
Aktív fórumos
Aktív fórumos
286 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#113417 Üzenet linkje2009-08-10 12:22:27  Válasz a #113342. hsz-ra Előzmény #113342

Szia Bofefe!

Nagyon örülök, hogy neked nem voltak ilyen rossz tapasztalataid, és hogy minden OK volt. És leginkább, hogy jól éreztétek magatokat. Már nem akarok ezen témázni, széjjel rágtuk ezt a csontot, mi a az elsőn a B oldalon voltunk, Renault-ék az A. oldalon oldalra nézőben, két tulaj van a két részen, de amint látom, nem is ezen múlott, hogy én egy csomó rosszat tapasztalattal jöttem haza. Nektek ezek szerint szerencsétek volt, de nem azon kéne, hogy múljon. Bocs, hogy nem volt welcome drink, aranyos vagy, hogy gondoltál ránk, de korán indultunk a nagy meleg miatt, mi konkrétan 5-kor, mert még csináltunk aznapra programot! Vedd úgy hogy koccintottunk az egészségedre!!!!
Üdv, Eduso

# 2019
Badman
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
30 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#113455 Üzenet linkje2009-08-10 15:02:08  Válasz a #113342. hsz-ra Előzmény #113342

Szia bofefe, árakat tudnáé irni, hogy kb mi mennyibe kerűl, kirándulások mikor vannak és hova, azok is, hogy mennyibe kerülnek.
Mi is ay Alexandrosban leszünk, eddig olvastam jót is és rosszat is, reméllem azárt jó lesz az egész icon_biggrin.gif
Üdv.

# 2020
Bejja
Aktív fórumos
Aktív fórumos
147 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#113484 Üzenet linkje2009-08-10 16:43:52 

Szia bofefe:-) Na örülök,hogy jól telt a nyaralásicon_smile.gif))Azért majd raksz fel képet,várjuk:-)))
# 2021
Renault
Aktív fórumos
Aktív fórumos
426 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#113543 Üzenet linkje2009-08-10 20:19:20  Válasz a #113342. hsz-ra Előzmény #113342

Szia Bofefe icon_cool.gif

Sajnos nem találkoztunk mert mi is elindultunk 8- kor másik szállást keresni. icon_wink.gif
De csatlakozom Edusohoz, vedd úgy, hogy kocintottunk és jólesett. icon_exclaim.gif
Stavrossal nekem se volt bajom, szép kis falu, inkább akik külföldön akarnak nagynak látszani azokkal. icon_exclaim.gif Szálláson levö kellemetlenségekkel már nem foglalkozom, csak a jóra emlékezzen az ember!!!! icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif
Már várom a 2010-es Nyaralást, csak 345 Nap icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif icon_wink.gif

Szia Zoli icon_wink.gif

# 2022
Bofefe
Aktív fórumos
Aktív fórumos
240 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#113587 Üzenet linkje2009-08-11 07:23:02 

Sziasztok!

A koccintást tudomásul vettem és nekem is jól esett ! ( azért piát nem hoztunk haza, utolsó este éjfélig iszogattunk a medence partján, alvás helyett)
Az árakkal kapcsolatban úgy általában, szerintem nem sok minden változott 2007.-2008.-hoz képest ( legalább is azok közül a termékek közül, amelyeket mi szoktunk vásárolni, pl: tej, kenyér, péksütemény, sör, gyümölcsök).

Fakultatív programok:

Thesszaloniki városlátogatás 20 Euró (Csütörtök)
Kavala-Thassos - nem tudom az árat ( Péntek)
Kishajós kirándulás- nem tudom az árat ( láttak delfineket a pénteken kirándulók) (Szerda-Péntek)
Meteórák- nem tudom az árat ,de innen bazi messze van szerintem. Azt hiszem Kedden indultak.

üdv: bofefe

# 2023
Zentai17
Aktív fórumos
Aktív fórumos
79 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#113897 Üzenet linkje2009-08-12 19:01:20  Válasz a #113016. hsz-ra Előzmény #113016

szia Bejja!
mi is pár napja jöttünk meg Stavrosból.
nekem csak jó oldala volt.
szép a város, a tengerpart is. ha továbbmész Olympiada után van egy kemping, ahol egész nap szól a zene, ugyanúgy van taverna mint máshol. 6 euro. de a tengerpart gyönyörű pici kavicsos és nagyon sokáig látod az alját, gyönyörű tiszta a viz. búvárkodni nagyon szuper.... kicsit gyorsan mélyül igaz, de mi 3x is elkocsikáztunk oda.
Ami picit kiábránditó minden üzletben volt magyar eladó, tehát a görög vendégszeretetet nem volt nagyon alkalom kipróbálni.... icon_biggrin.gif
reggelente a pékhez menet mindig lementünk a halászok reggeli zsákmányát megnézni. csináltam egy csomó képet különböző tengeri mindenfélékről (csikóhal a kedvencem). vettünk a nagy makrélát az volt az egyik nap az ebéd.
egyszóval a tenger szép az időtök jó lesz.... már most irigykedek icon_biggrin.gif aki most megy , én meg nem icon_confused.gif

# 2024
Bejja
Aktív fórumos
Aktív fórumos
147 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#113910 Üzenet linkje2009-08-12 20:18:02 

Szia Zentai:-))Húú jó hamar eltelt.Örólök,hogy jól éreztétek magatokat s szép élményekkel tértetek haza.Azért tőled is kérünk majd képeket:-))
# 2025
Bejja
Aktív fórumos
Aktív fórumos
147 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#114210 Üzenet linkje2009-08-14 16:03:09 

Minden ma utazónak aki Stavrosba megy jo utat s jo nyaralást kivánok!badman jo nyaralást remélem szép élményekkel térsz haza:-)))
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 134 135 136 ... 259 260 261   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu