Utazás komppal - hajóval
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazás
Hozzászóló Üzenet
# 46
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#1087 Üzenet linkje2005-08-11 13:43:47  Delfinek és Skiathos

Kedves Leila96!

Paráliáról nem komp, hanem hajó megy Skiathosra. Az árát sajnos nem tudom, mert én Evia szigetérõl hajóztam át oda. Delfint elméletileg láthatsz, de erre sehol nincs garancia. Nekem volt szerencsém Paxi szigeténél, Athoshegy mellett, és idén Nissirosra való hajókázásunk közben látni delfineket.

Athént és Delphit nem tudod megnézni egy nap alatt. Mind a két helyen elég sok a látnivaló, arról nem is beszélve, hogy azért van egy kis távolság köztük. Skiathos szigete pedig egyáltalán nem esik útba.

Üdv.:

# 47
Htimi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
60 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#1117 Üzenet linkje2005-08-12 18:13:59 

Sziasztok!
Tudja valaki, hogyan jar komp es esetleg mennyibe kerul a jegy Athentol Kretaig? Jar igy egyaltalan komp?
koszike icon_cool.gif icon_confused.gif icon_eek.gif icon_smile.gif icon_sad.gif icon_surprised.gif icon_cry.gif icon_lol.gif icon_redface.gif icon_razz.gif icon_mad.gif icon_question.gif icon_question.gif

# 48
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#1118 Üzenet linkje2005-08-12 18:24:50 

Igen, van kompjárat Athén és Kréta közt. Az út kb 10-12 óra hosszú.
Az árakról pl itt: https://www.greek-islands-travel-ferry-schedules.com/fs_crete.htm

A szárazföldrõl leggyorsabban (és talán ez a legrövidebb út komppal) a Peloponnészosz déli részérõl, Githióból lehet eljutni Krétára.

Kréta... icon_wink.gif

# 49
Htimi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
60 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#1130 Üzenet linkje2005-08-12 23:03:51 

Szia Jox.
koszi az infot, utananezunk!
Kreta bizon! icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

# 50
Hadnagy
Aktív fórumos
Aktív fórumos
144 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#1133 Üzenet linkje2005-08-13 14:02:15  ..

Kréta az, amivel a táblára írsz!! icon_biggrin.gif icon_twisted.gif
# 51
Htimi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
60 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#1143 Üzenet linkje2005-08-13 22:02:55 

Kreta bizony, ugy, ahogy mondom! sot, mivel az ekezetet nem latod, ezert mondom, hogy meg azt is odakepzeltem! icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
jo ejt!

# 52
Vendég
Figyelmeztetve
- Figyelmeztetve -

Nincs beírva úticél.
#1281 Üzenet linkje2005-08-23 12:53:52 

Sziasztok tapasztalt komposok! icon_smile.gif
Közeledik az indulás! És vannak még bizony kérdéseink, lévén tapasztalatlanok. Ugye erpülõülést kértünk. Namost a hajó elég nagy. Mennyire biztonságos a csomagot otthagyni? A teljes motoros cuccunk ott lesz nálunk, levennénk, mert azért hosszútávon nem kényelmes. Otthagyhatjuk az ülésen, ha elmászkálunk, vagy biztonságosabb bezáratni valahova? Esetleg mielõtt beszállunk, öltözzünk át, és kössük a motorra a cuccot, sisakostul, nadrágostul, bakancsostul, kabátostul, mert oda úgyse megy be senki?

# 53
Dzsudika
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
34 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#1282 Üzenet linkje2005-08-23 12:54:59 

Az elõzõ vendég hozzászólás én voltam, Dzsudika, azt hittem, bejelentkeztem. icon_biggrin.gif
# 54
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#1283 Üzenet linkje2005-08-23 13:02:13 

Dzsudika!

Szerintem öltözzetek át beszállás elõtt, beszállás után pedig hagyjátok a motornál a hajón nélkülözhetõ cuccokat... A jármûvekhez nem engednek le senkit útközben.

# 55
Dzsudika
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
34 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#1285 Üzenet linkje2005-08-23 13:24:45 

Lemenni nem is akarnánk. Csak az a kérdés, ha otthagyunk bármilyen cuccot az ülésen, hozzányúlhat-e valaki. De lehet, hogy jobb elõtte átöltözni, és a bõrcuccot felkötni a gépre.
Ti hogy oldottátok mega kompon a csomagot? Mindig õrizte valaki?

# 56
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#1286 Üzenet linkje2005-08-23 13:31:41 

Dzsudika írta:
Lemenni nem is akarnánk. Csak az a kérdés, ha otthagyunk bármilyen cuccot az ülésen, hozzányúlhat-e valaki. De lehet, hogy jobb elõtte átöltözni, és a bõrcuccot felkötni a gépre.
Ti hogy oldottátok mega kompon a csomagot? Mindig õrizte valaki?

Azért írtam, hogy nem lehet lemenni, mert a személyzet valózínûleg nem fogja lenyúlni a cuccotokat..., tehát jobb lenthagyni, ami nem kell az úton.
Mi mindígy figyelünk a csomagokra, nem szoktuk otthagyni.

# 57
Dzsudika
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
34 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#1288 Üzenet linkje2005-08-23 13:48:44 

Meggondolandó. A személyzet ha hozzányúl, gondolom repül, tehát nem teszi meg. Bár az átöltözés érdekes lesz a kikötõben icon_smile.gif De az nem baj icon_biggrin.gif Ami meg kell, az nem sok: pulcsi, törülközõ, kaja, víz. Ha atz ellopja valaki, egészségére. Csak a hátizsákot fogom sajnálni. icon_smile.gif
# 58
Hadnagy
Aktív fórumos
Aktív fórumos
144 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#1300 Üzenet linkje2005-08-24 11:19:20  ..

Ha rajtatok kívül nincs más magyar a hajón, akkor bárhol otthagyhattok bármit. Ez személyes tapasztalatom.
# 59
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#1305 Üzenet linkje2005-08-24 12:13:20  Re: ..

hadnagy írta:
Ha rajtatok kívül nincs más magyar a hajón, akkor bárhol otthagyhattok bármit. Ez személyes tapasztalatom.

Lehetõleg német se legyen, mert nekik is "ragadós" a kezük. Sajnos tényleg az a probléma, hogy nem a görögök néznek trombitának dolgokat, hanem a túristák egy része.
Üdv:

# 60
Dzsudika
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
34 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#1328 Üzenet linkje2005-08-25 12:50:49 

Hát akkor majd meglátjuk, milyen nációba tartoznak útitársaink! Bár szerintem a bõrcuccot a behajózás elõtt átvesszük, és felkötjük a motorra. Csak sajnos nincs rajta zárható hely. De csak nem bugázza meg senki ki-beszállás alatt.
Görögországban nem félek, a görögök nem lopnak. Csak hát ugye a turisták, beleértve saját honfitársainkat is!

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazás
<   1 2 3 4 5 ... 28 29 30   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu