Köszi szépen az infókat!
A katalógusban nem részletezi külön, hogy Vrasna melyik része, csak azt írja, hogy a központban. Lehet, hogy akkor Stavros jobb választás lenne.
#1057602009-06-22 13:55:26 Válasz a #105749. hsz-ra
Meli!
Ha azt írják, hogy a központban van a szállás, akkor nyugodj meg, nem kell gyalogolnotok a nyüzsgésért.
Én nem választanám Stavrost Vrasna helyett. Vrasna és Asprovalta sokkal jobbak, szebb a part is, de ez persze csak egy vélemény a sok közül.
Mi egyébként Vrasna Beachen voltunk, ez azt jelenti, hogy kissé távolabb a sétálóutcától, de igazából nincsenek távolságok. Hamar beértünk a központba, és ahogy sétáltunk, egyszercsak azt vettük észre, hogy már Asprovaltán járunk, mert annyira egybeépült a két falu.
Szóval ne aggódj, van élet ott, nem lesz unalmas!
#1057792009-06-22 16:06:56 Válasz a #105640. hsz-ra
Szia Meli!
Szerintem nyugodtan menjetek Vrasnára, mert igaz, hogy nyugis hely, de azért este van élet ott is, nem fogtok unatkozni. Én 2003-ban még élő görög zenét is többször hallgattam egy tavernában, mely a tengerparti sétányon van. Amennyiben kimondottan nagy nyüzsire vágysz, akkor is kb. 20 perc kényelmes séta és már Asprovalta mozgalmas részén találod magadat. Nekem a tengerpartja jobban tetszett mint Stavrosé. Igaz, elég gyorsan mélyül és közvetlen a víznél kavicsos, de egyébként homokos. A parton sok taverna tesz ki napágyakat és napernyőket. Ezeket fogyasztás ellenében egész nap használhatod, nem kell külön fizetni. (Elég ha isztok egy-egy frappét vagy ásványvizet, sört, stb.)
Megjöttünk:-( Vrasnáról .
A hely valóban nagyon szép. Mi a Meandros appartmanban voltunk , ami szintén nagyon szép, jól felszerelt, kellemes hely, kedves házigazdákkal.
Hungary001!
Vrasnán csak egy helyen volt tavaly robogókölcsönző hely, de nagyon kevés volt a választék. Ezért mi inkább átmentünk Asprovaltára. A főutcán egy sarki épületben (Vrasna felől) lámpánál van egy hely, ahol nagy választék volt és néhány magyar szót is tudott a tulaj.
VRASNA
A környék olyan, hogy megéri visszamenni, mert szép...?
Vannak látnivalók, Vrasna még ha nyugis is de távolság miatt könnyen lehet mozogni..Amugysem szeretema nyüzsit, azt sem ha minden unalmas, de kellemesen lehet ott ellenni, ha aka nyüzsit ember megvan ha nem akkor csöndesen....
#1144202009-08-16 23:53:16 Válasz a #114395. hsz-ra
szia!
Az időpont igazából mindegy, 29-től van a szállás, addigra kellene kiérni az a lényeg. Útvonal pedig szerbia-macedónia, ezt mondják a legjobbnak. Kaposvárról indulunk, és röszke vagy tompa felé kellene a határt átlépni, mert mindenki azt mondja, hogy ott nem kell sokat várakozni. De alkalmazkodunk szívesen Ha érdekel a dolog priviben megbeszélhetjük a többit és cserélhetünk elérhetőségeket.
Teljesen kész vagyok. Szeptemberben szeretnék egy pár napra a kis családommal Görögbe utazni. Sok-sok szép hely közül nehéz válogatni. Most talán Vrasna áll a lelkemhez kicsit közelebb, valószínű emellett döntünk. De legalább pár évig lesz mit bepótolni. Eddig Kamena Vourla volt a cél, végül kicsit közelebb kerestem helyet.
Olvastam már a Meandros Apartmanról. Esetleg valakinek akadna saját készítésű képe? Mik a tapasztalatok?
Köszi a segítséget.
Tudomásom szerint a Meandros távolabb van a tengerparttól, az itt hirdetett többi apartmanhoz képest, de egyébként jó választás. Enikő a tulaj párja magyar....